Szia mindenkinek, eddig sosem szoltam hoza meg korabban, csak mindig a munkahelyemen el szoktam olvasni a hozaszolasokat es megnezem milyen a valsztek. Eletem soran osszesen 4 csajnal voltam ahol fizetni kellet a szolgaltatasert, ebbol 3-at Nyiregyhazan. Valojaban nem Nyiregyi vagyok mas orszagbol koltoztem ide ideiglenesen, de hogy mekkorat csalodtam, itt azt le sem tudom irni!
Arrol nem beszelve hogy 3-bol: (Reka)1-es elege szep csaj valodi kep es a penzem se lopta el sajna mar nem dolgozik, 2 mas volt amint a kepen es raadasul nagyon csunya, 3 a Bianca nevu holgy meg 10 000 Ft kilopot a zsebembol amit ma sem ertem hogyan tudta.
Egyet nem ertek ha en fizetek valami szolgaltatasert akkor az legyen olyan amilyet en el is varok, egyszeru, mint egy boltban vasarolnek.
Kedves csajok lenne egy ajanlatom attol hogy valaki nem a legszebb ahoz nem kell mas fenykepeket felrakni es kamu duma hozza, legyen oszinte es garantalom mindenkinek mas az izlese es ugyis lesz vendege, fo a megbizhatosag, attol hogy lehuzatok a kunshaftot nem lesz tobb penzetek mert legkozelebb egyszeruen nem fognak visszameni hozatok es hoszutavon sok fizeto kepes kieses lesz.
Elnezest a helyesirasomert de nem tanultam magyar nyelvtant!
Udvozletel az egyik latogato.