Az inkei Laurával az alábbi sztori volt. Megbeszéltük a randit. Mikor a településre értem, írta, hogy küldjek neki képet, ahol vagyok. Küldtem. Utána azt írta, hogy menjek az egyik utcába, a ház előtt kint lesz a nővére, neki adjam oda a pénzt, és utána mehetek be a házba. Ez elég gyanús volt, úgyhogy eljöttem.
Szexpartner fórum kaposvár
Kaposvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
shrinktube · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · Tegnap, 13:45
CsárliFirpó · Újonc (18 hozzászólás) · Tegnap, 10:13
Voltam, de nem ajánlom. A telefonban lefixált extrák helyszinen már nem úgy voltak. El akarta simlizni a dolgokat. Alakra viszont 10/10.
shrinktube · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · Tegnap, 04:36
Igen.
Outsider · Újonc (181 hozzászólás) · Péntek, 23:01
Az Iharosberényben hirdető leányról van szó?
shrinktube · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · Péntek, 19:30
Sziasztok! Az inkei Laura (26)-ot tesztelte már valaki?
Lada1 · Újonc (1 hozzászólás) · Csütörtök, 22:09
Marcaliban hirdető Kendyrol infó köszönöm
shrinktube · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · Június 5, 04:55
Pár éve voltam vele. Akkori tapasztalataim alapján ajánlott kategória.
armo · Újonc (40 hozzászólás) · Június 4, 04:49
Szia Diaval régebben voltam vele nekem nagyon bejött de sokáig nem volt ...
Nagadek · Újonc (39 hozzászólás) · Június 2, 18:54
Esetleg volt itt valakinek valamiféle tapasztalata Diával ?
Privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
CsárliFirpó · Újonc (18 hozzászólás) · Június 2, 08:16
Írtam
armo · Újonc (40 hozzászólás) · Június 2, 02:33
Szia mi volt szonnyaval?
Outsider · Újonc (181 hozzászólás) · Június 1, 15:39
Írtam
shrinktube · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · Május 31, 12:48
Nekem van infóm Szonnyával kapcsolatban. Akit érdekel, írjon üzenetet.
CsárliFirpó · Újonc (18 hozzászólás) · Május 25, 19:54
Vele beszéltem. Igéretesnek tűnik. Csak az autós lehetőség miatt ( mint ahogy te is) nem látogattam meg. Én ágyban, párnák között szeretem csak. De lehet keresek majd a környéken valami búvóhelyet.
Outsider · Újonc (181 hozzászólás) · Május 25, 15:24
Bár személyesen nem voltam nála, de egy itteni felhasználó ajánlotta a Nikla (Öreglak, Pusztakovácsi, mikor hol) hirdető kis fiatal Szonnya nevű lányt. Jókat írt róla. Én még nem jutottam el hozzá, jobban szeretem lakásban, de ki tudja mit hoz a jövő 😉
CsárliFirpó · Újonc (18 hozzászólás) · Május 25, 14:23
Üdv. Beszéltem vele, de egyből Whatsapp üzenetre váltottunk az ő kérésére. Már itt kicsit gyanús volt. Közben "Pasika" nevü makktárs beszámolója megerősítette a gyanúmat.
Ugyanitt keresek megbízható fiatal roma csajszit alkalmankénti kalandokra. Ha valaki tud ajánlani, vagy ismer valakit, vagy ismer valakit, aki ismer ilyen lányt, szívesen fogadom az ajánlásokat.
CsárliFirpó · Újonc (18 hozzászólás) · Május 25, 14:18
Köszi az infókat. Sajnos sejtettem, hogy ez lesz, amikor telefonban meghallottam a helyszint.
Pedig képek alapján igéretes volt a csajszi, de "csak a szokásos".
SteveStifler · Újonc (14 hozzászólás) · Május 23, 19:56
Főleg ha figyelembe vesszük, hogy vannak egészen gyalázatos hirdetők( nem az említett hölgy) akik 5-10 éve hirdetnek. Így ez a logika nagyon félrevezető.
Outsider · Újonc (181 hozzászólás) · Május 23, 10:14
2-3 hete van fent a hirdetés, abból még nem lehet sokat leszűrni. Ha jól tudom, nem olyan drága, 1 vendégből simán kijön 1 hónap hirdetés, tehát ez a logika (amit nem tőled hallok először) hogy biztos megy neki mert van pénze hirdetni, azért ez elég felületes.
armo · Újonc (40 hozzászólás) · Május 22, 23:59
Kiara sajna felejthető régen jó csaj volt most es szép és vékony de nagyon arra megy h gyorsan végezzünk.
Sajnálom pedig tetszett .