De igazad van ! Szépen fogalmaztál 🤗
Popsi az nem azért van szerintem , legyen az szép kerek lehessen fogni 😁😃 hátulról nézni....
De igazad van ! Szépen fogalmaztál 🤗
Popsi az nem azért van szerintem , legyen az szép kerek lehessen fogni 😁😃 hátulról nézni....
Volt már valaki Mercivel ?
Szerinte felesleges ezen besértődni a hirdetőnek is meg a vendégnek is. Van aki igényli, van aki nem. Aki hirdet és nem adja meg a vállalásait, az ne csodálkozzon, ha rákérdeznek. Aki megadja, és nincs köztük a popó, azt meg nem kell megkérdezni, mert egyértelmű, hogy nemet fog mondani. Egyébként én "beérem" a jó puncival, de van az az eset, amikor kiderűl, hogy én vagyok a harangban a nyelv és olyankor jól jöhet egy B terv. Meg volt olyan is, amikor a 20 éves szolgáltató menet közben kezdte követelni, hogy plusz rózsákért tegyem oda is, és besértődött, hogy nekem nem kellett. Ha jó a műsor az egyesen, akkor miért váltanék csatornát?
és ha nekem az anál egy különlegesség mert azt nem kapom meg itthon?
Járt már valaki Vanesszánál ?
Volt már valaki Mayanál és ha igen akkor milyen tapasztalata volt vele ?
Igaz. De nem intellektuális munkát végzö diplomásokról beszélünk. Az ilyen viselkedést már megszoktam.
Egyébként meg járt már valaki Roxinál és ha igen akkor milyen tapasztalata volt vele ?
Előre is köszi !
Azért ha valóban úgy kommunikált a hölgy ahogyan az az előbb le lett írva , akkor az kritikán aluli , hiszen korrekt módon is el lehet mondani azt hogy nem vállal bizonyos fajta dolgokat ...
Én is megértem. Nagyon könnyen felhorzsolódik, ezért 10x veszélyesebb fertözések szempontjából, mint bármi más- Majomhimló, HIV stb. betegek 80-90%-a buzi.
Ezért kerülöm azokat a csajokat, akik nem csak reklám miatt, hanem valóban vállalják az anált.
Bocs, de egy kicsit egyetértek a lánnyal (a "buzi" nem jogos, mert akkor nem nőhöz fordultál volna). De az anális közösülés szerintem betegség. Hogy nem lehet valakinek elég jó a punci?
Szandra 35 : Felhívom, kedvesen megkérdezem mi mennyi aztán amikor megkérdeztem hogy anál van-e nála szószerint idézem: "Menj a kurva anyádba te ilyen kis buzi lehetsz!" És rámteszi a telefont
Járt már valaki Ketrin 22-nél vagy Ráchel 30 Blellén?
Előre is köszi, jöhet privátba is!
Járt e már valaki Vandusnál ?
Előre is köszi !
Sziasztok.
SweetMichelle iránt érdeklődők.Volt e már nála valaki?
Privátba is írhat akinek van vele tapasztalata.
Sziasztok.
Az Iharosberényben rendelő Juliannáról van valakinek tapasztalata?
Köszi az infókat előre is, akár privátban.
Üdv, jó vadászatot!
Hercegnőőről tud valaki mondani véleményt ?
Előre is köszi !
Rebeka 28 felejtős!!!
Járt már valaki Ketrinnél ?
Előre is köszi !
Évi 47!Tiszta körülmények jó alakja van érti a dolgát korrekt csaj ajánlom!