Hali Kedves Makktársak!
A kisregényem tárgya :Alicee
SzVal kalandozni támadt kedven...
A kedves Mt-k ajánlottjai közül egy sem vette fel, szVal elkezeztem végighívni a szerintem nekem megfelelő hölgyeket (14 óra)....
Az első aki felvette Alicee volt. Mondta ½ óra múlva hívjam újra, mert most nem tud beszélni.. Na végre. Megoldóldodott a napi orgazmus téma. Gondolt addig megiszom egy sört.... Telt múlt az idő hívogattam, hívogattam, hívogattam ...
éÉSS felvette(17.45) még kér 15 percet, de legalább azt megtudtam, hogy avas III-as ütem. Buszara fel irány az avas.... Odaérve közölte, hogy még kb ½ óra. Hideg van irány a kocsma... Egy pikoló sör. Fél óra letelt, irány a kéró. Kapucsengő, lakásba be és *regyeztetés. Kedvencem a csók (telefonban alap, szimpátia esetén) helyszínen ***moderálva***. Ezek szerint nem voltam szimpi. Tudom ez természetes, csak velem először fordul elő. (Vagy a várakozás közben elfogyasztott X pikoló sör, vagy alapból nem voltam szimpi :-). A csaj egyébként bejött.. Gyors tus irány az ágy.. Pontosabban ami jólesett: a hölgyike rövid 69 után felállított, hogy állva folytassuk. Nagyon de nagyon tapogatható természetes mellei vannak. És állva csókolózva (férfimód fenék és mell taperolás közben) duplán hatásos. Egyébként nálam bejön az állva dugás, de így nem láthattam kellemes melleit, és szép hajfonatát, tehát irány az ágy... A kedvenc pózom kimaradt, mivel rövid volt az idő. Kevesebb sört fogyasztók, vagy gyorsabb tüzelésű MT kedvéért megemlítem nagyon profi a csaj. Nekem azonban rövid volt a fél óra. Rákérdeztem (mivel élvezetes volt az eltöltött idő) hogy szeretnék hosszabbítani. Itt megemlíteném a megbeszélt *rakat. ***moderálva***. A plusz félóra ***moderálva*** lett volna. Szóvá is tettem, hogy nem értem miért. Azt mondta, hogy rengeteg vendége van és a félóra az félóra.... Én ezt annak könyveltem el, hogy totál nem vagyok szimpi....
SzVal dolgom végezetlenül eltávoztam. Azt azért elmondhatom, hogy ***moderálva*** csókolóztam egy jót, mert jól csókol az tuti(igaz Vivicahoz, vagy Dia20-hoz képest gyenge,de az utóbbi idők legjobb csókját kaptam, Kár hogy nem alap NEKEM), és a melleit egész este eltapogatnám (még most is érzem a tenyeremben). Ha a csaj kicsit rugalmasabb lenne (*rképzésben) visszajárósa lennék az tuti. A beszélgetés közben felmerült még egy negatívum: Kérdeztem erotikus táncot vállal-e. A válasz az volt, hogy az + ***moderálva***. Mivel tudom, hogy a csaj ezzel (is) keresi kenyerét, (így nagyon profi lehet benne), lehet megéri. DE (ahogy megemlítettem neki) ha kif*z*tem az időt (½ vagy 1 óra) szerintem bele tartozhatna (legalább az 1 órába). Lehet rosszul gondolom, de ha 15 percet táncol profin, (mert ebbe profi a csaj) már csak 45 percet kell az ágyban töltenie, azonos *rért.
Egyébként ha nem élvezni mentem volna (vagy rögtön fogadott volna és nem kell 4 órát a kocsmában tölteni) nagyon élveztem volna az együttlétet. Ha a csók alap lenne, tuti visszajárósa lennék. DE akkor előre egyeztetett időpontra mennék, hogy ne kelljen kint várakozni.
Összegzés:
A hölgy Alicee.
Egyeztetés 4/10 lehet csak most, de rengeteget kellet várni rá
Lakás 8/10 (bérház, de egyedül van és külön baszoba van)
Lány 7/10 (A képeken ő van, nagyon tapogatható természetes, mellekkel)
Szolgáltatás 7/10 (figyeli az órát, de 5-10 percért még nem szól. Nálam esély nem volt, hogy elmenjek, th lehet ez csak nálam igaz )
Elszámolás 4/10 (előre f*z*tve, nem voltam szimpi ez OK, de a hosszabbításért újra fél óra furcsa)
Ami kimaradt:
Hátrány: (Profi a csaj, ezért feltételezem csak nálam probléma, másnál nem)
- furcsa volt az /rképzése
- A csókot extraként számolta fel.
Előny:
- NAGYON JÓL CSÓKOL
- Kellemes természetes mellek (szívesen kivennék egy hét szabit, hogy markolászhassam Őket)
- Avas ellenére jól megközelíthető, tiszta lakás
- Engem nem zavar a szilikonos mell, de ezeknek a természetes formáknak a tapintása fantasztikusan jó volt. Külön élveztem, hogy nem fért el a kezemben.
Valószínű, hogy még egyszer kipróbálom. A mostani negatívumokat betudom annak, hogy rossz passzban kaptuk el egymást. SzVal ha eljutok hozzá jön egy újabb beszámoló. Remélem hamarosan...
Természetesen várom a kedves MT-t véleményét is a hölgyről...
Kellemes Napot!
/ kefe /