Hali az apróban hirdető Amandáról vélemény?
Szexpartner fórum nagykanizsa
Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Renca · Újonc (3 hozzászólás) · 2021. január 22. 19:09
muffurc · Újonc (2 hozzászólás) · 2021. január 20. 20:04
Jó teste van! De nem ajánlott kategória.Szinte semmit nem enged. Én biztos nem megyek vissza hozzá :S
platina40 · Újonc (6 hozzászólás) · 2021. január 13. 06:35
Köszi szépen!
Outsider · Újonc (171 hozzászólás) · 2021. január 08. 19:35
Sajnos csak szerettem volna tapasztalatot szerezni róla, de nem vette fel... engem is érdekelne továbbra is!
platina40 · Újonc (6 hozzászólás) · 2021. január 08. 18:03
Hali! Valakinek van tapasztalata,véleménye a Dóri nevű hölgyről? Köszi szépen.
Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2021. január 04. 18:48
Szevasztok!
Szandika 19 nevű hirdetőről van tapasztalatotok? Nem találok róla hozzászólást az adatlapján. Hosszú barna hajú, szép arcú lány. Nincs kitakarva az arca.
Privát üzenetben várom a válaszokat!
Köszönöm
Mester1 · Újonc (14 hozzászólás) · 2021. január 01. 17:27
Bocsánat kihagytam hogy nagykanizsán hirdetö Milla vagy Nina hirdetöröl érdeklödnék hogy valaki tud-e valamit?
Mester1 · Újonc (14 hozzászólás) · 2021. január 01. 17:23
Sziasztok segitséget szeretnék kérni hogy valakinek van- e esetleg valami infoja a vl hirdetö Mia vagy Norika nevel hirdetö lányokrol jonak tünnek a képek érdemes lenne- e megprobálkoznom náluk vagy inkább felejtsem el?
Outsider · Újonc (171 hozzászólás) · 2020. december 24. 20:56
Próbáltam hívni többször is, de "a hívott szám az előfizető kérésere nem foad hívásokat" pedig sima, magyar számról, számkijelzéssel hívtam. Egyébként amikor megjelent a hirdetés akkor volt fent egy takarás nélküli arcos kép is, teljesen jó a csaj, érdekelne engem is.
Roadster · Újonc (29 hozzászólás) · 2020. december 24. 15:29
Sziasztok.Bianka 22 ről valakinek van valami infója?Privátban is jöhet.
Outsider · Újonc (171 hozzászólás) · 2020. december 21. 20:55
Hát a mai kanizsai kirándulásom végeredménye meglehetősen negatív... délelőtt egyeztettem telefonon egy lánnyal, azt mondta, hogy fél órával érkezés előtt hívjam. Hívom, boltban van, kicsit lkésőbb... aztán kiderül, hogy Letenyén van, nem Nagykanizsán, menjek le, de nincs lakás, csak autó van. Másik kettő fel sem vette, gondolom folyamatosan elfoglaltak voltak. Hát ennyi, vissza jöttem tele hócipővel. Mondjuk volt arra más dolgom is, de össze akartam kötni a kellemest a hasznossal, hiszen a többi amiért mentem
Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2020. december 10. 10:03
Tisztelt Fórumtársak!
A napokban Nagykanizsán jártam Lilly néven hirdető hölgynél.
Az apróhirdetések között volt a hirdetése. Felhívtam telefonon, felvettem Nagykanizsán. Autós kalandot vállal. Mikor visszatértünk az árakhoz, már 5 ezret emelt a szolgáltatásai árán.
Mondtam neki, hogy nem ezt beszéltük meg és vissza vittem, ahol felvettem.
Senkinek nem ajánlom! Kerüljétek, ha nem akartok lehúzást, hazug szolgáltatót!
Attilamester · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. november 29. 13:37
Sziasztok Vivien érdekelne mégéri az árát, kicsit magas áron dolgozik, de ha jó véleménnyel vagytok róla szívesen kipróbálom.
gebre · Újonc (22 hozzászólás) · 2020. november 19. 13:27
Nekem Virginia, a numero1
Bosco123 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. szeptember 23. 16:15
Sziasztok . Kiaranal járt már valaki esetleg ?
yamgo · Újonc (15 hozzászólás) · 2020. szeptember 16. 18:00
Nináról van valamilyen infótok?
Amikor én hívtam akkor olyan unottan és kedvetlenül beszélt hogy inkább máshoz mentem.
platina40 · Újonc (6 hozzászólás) · 2020. szeptember 16. 05:04
Van Kanizsán más is aki több mint tíz éve ugyanannyi idős. 😃
yamgo · Újonc (15 hozzászólás) · 2020. szeptember 14. 20:15
Többször voltam Virginiánál és Stefániánál.Mindketten a hirdetésben szereplő képeknek megfelelően néznek ki és korrekt tarifákkal dolgoznak.Ja és értik a dolgukat is:)
Vago · Újonc (12 hozzászólás) · 2020. szeptember 08. 08:31
Srácok! Ha valakinél voltatok és jó volt, írjatok már ide egy mondatot, hogy xy ajánlott, jó csaj! Köszi!
Miauuuuu · Újonc (2 hozzászólás) · 2020. június 18. 01:50
Sziasztok! Klaudia vagyok azért írok mert sokan azt hiszitek hogy az a Klaudia vagyok aki Bellával dolgozik szeretném ezeket a félre érteseket itt elkerulni én itt Nagykanizsán dolgozóm nem lebujban lasztonyan se bánok Szentgyörgyon semmi közöm hozzájuk remělem már nem kapok esemeseket mąr hogy szeszes ital fejébe dugnatok xd mert ott azt kaptatok! 😘 Szép estět köszönöm a meg ěrtěst puszikálok minden cuki vendéget akik olvastátok!!! 😘 😘 ❤️