Szexpartner fórum nagykanizsa
Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Sziasztok!
Friss élményemet osztanám meg veletek.
Tegnap jártam Zsaninál, nehezen értem ugyan el de amit kaptam mindenért kárpotolt.
Tiszta rendezett lakásban fogadott kedvesen. A lány profin massziroz és aki szereti a gömbölyded formákat az nem csalódik ha felkeresi.
Fantasztikus órát töltöttem nála csak ajánlani tudom mindenkinek.
Voltam már néhány lánynál de hozzá vissza is fogok menni.
Üdv!
Nagyon le van ülve a kanizsai fórum sehol egy új hozzászólás !!!
Osszátok már meg velünk az új élményeket!!!
ÜDV
sziasztok! dalmát a blikk kapcsán ismertem meg , nagyon jo egy csaj, és a nyelvtechnikája isteni,csak ajánlani tudom!
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
Zsanit először egy *** moderálva *** láttam és annak ellenére hogy messze lakom meglátogattam.Nagyon kellemesen csalódtam!A lány gyönyörű!Gyönyörű arc,igéző szemek,feszes popsi,és a mellei...Amúgy profi masszőr a lány.Kellemes masszázs után felejthetetlen együttlét...kell ennél több?Saját lakásán normál árakon dolgozik.Sundance neked ajánlom ha szereted a nőies formákat,légy vele kedves,megéri!Kevés ilyen lány van,vigyázzatok rá!
Sziasztok!
A napokban jártam Zoénál és nagyon megvoltam vele elégedve! Azt kaptam amit megbeszéltünk! Ráadásul élvezte is, nem csak volt mint egy fa darab (mint egy-két lány)! A mélytorkos franciája kiválló, a punciáról nem is beszélve!!! Nem nézte az időt hogy már mikor tellik le, hanem teljes mértékben rám koncentrált! A képeken ő van!!!!!
Férfi társaim én csak ajálani tudom nektek is Zoét!!!
Tudtok olyan csajról kanizsán, akihez nem putriba kell menni, hanem normális saját lakásban van, esetleg kedves is egy kicsit?
Sziasztok!
Melyik lanyok tudjak a melytorkos szopast zala megyeben???
Nagykanizsai hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Téma indítva: 2010.02.26., 1030 hozzászólás összesen