Sajnos az utólagos irogatás, pénz kéregetés elég megszokott dolog ezen a vidéken. 10-ből 6-7 keres utána, hogy nagyon kellene neki a segítség...vagy a randi után kér még, mert majd legközelebb azt levonja. Ez megy.
Sajnos az utólagos irogatás, pénz kéregetés elég megszokott dolog ezen a vidéken. 10-ből 6-7 keres utána, hogy nagyon kellene neki a segítség...vagy a randi után kér még, mert majd legközelebb azt levonja. Ez megy.
Üdv! Én voltam nála régebben, de csak egy francia volt, de azt jól csinálta.
Meg kell kérdezni tőle, hogy a szex mehet-e hitelbe? Mert most nincs pénz, de majd legközelebb megadom.
Régebbi hirdetésénél amikor nem volt ennyi fotó róla én is voltam.
Valami baj volt mert nagyon eltért a fotótól. A lényeg meg egyszeri, könnyen felejthető volt.
Tegnap voltam viraghorvath kisasszonynal egy autós kalandra. Zalateszt
Mindenki figyeljen gumi nélkül csinál bármit. Ebből baj is lehet. El is jöttem inkább, nem akartam bajt.
Sajnos a zalai autós lányok között nem nagyon találsz olyat, aki ne ajánlaná fel gumi nélkül plusz 5 rózsáért.
VIP Thai masszázs szalonban mennyi a masszázs, és mennyibe kerül az erotikus része. Csak kézzel lerendez, vagy van francia is? Ha van francia, akkor az natur vagy gumis? A lányok milyen életkorúak, lehet vállogatni?
Árak a weboldalukon vannak, google-zz rá, feltételezem ha a nevét ismered már, akkor már az árakat is láttad.
Ha bejelentkezel random kapsz valakit (esetleg később ha már ismered a lányokat kérheted azt aki neked szimpi ha van szabad helye). Az hogy benn mi történik a lányokkal bennt tudod megbeszélni, de szexről nem hallottam max csak kézi és száj munkákról.
Árban már az utóbbival is bőven túl leszel egy normális 1 órás randihoz képest amit a fizetős hirdető lányok nyújtanak, szóval totálisan nem anyagilag éri meg.
A masszázst szakmai, hozzáértő személyektől kapod, az egyéb már csak tényleg extra élmény.
Hévízről viszont azt hallottam hogy bármi elérhető, de nem nevezték meg a szalont.
Menj el, próbáld ki, írhatnak itt bármit az emberek, a vélemény mindig egyéni élményeken alapul, és ahányan vagyunk annyi félék, annyi féle elvárásokkal és viselkedésekkel.