Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Pp · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2017. február 03. 15:22

ja travi :D

ottis · Újonc (5 hozzászólás) · 2017. január 23. 20:05

Sziasztok! Többen is masszázsolnak, de jó PM-ért kihez érdemes menni? Pl. Rebeka (24) masszázsa felejthetetlenül jó, de sajnos nem vállal xtrákat. 

ottis · Újonc (5 hozzászólás) · 2017. január 16. 21:38

Sziasztok! Mai élmény alapján Kamilla (23) teljes mértékben a képeinek megfelelő, rendkívül dekoratív fiatal hölgy. Ráadásul kedves, figyelmes, közvetlen, csak ajánlani tudom. Az is ritka, hogy ennyi minden alapban legyen és tényleg ő is élvezze az együttlétet. Nehéz végig bírni a menüsort:) Vigyázni kell rá, hogy sokáig élvezhessük vendégszeretetét, nehogy egyesek bunkósága elriassza... 

Happy12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2017. január 13. 19:45

Tökéletesen igazat adok neked! Mandy, Istennő volt, egy más szint. "I never realized, how happy you made me oh, Mandy!"..... :D

Niki37 · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. január 13. 18:45

Kedves Tilla69 ha nálad itt kezdödik egy kalandtúra akkor te nem tudod mit jelent az a szó ! De ha ez neked Székesfehérvártól 10 km kalandtúra senki nem kényszeritett hogy meglátogass  ha egyáltalán jártál nálam !!!! 

A képeim pedig 2016  készültek de van olyan is ami amatör képek és kb 2 hete kerültek fel !!!!!! 

Rita 

Tilla69 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. január 12. 17:39

Kedves Makktársak ! Több éve olvasom már  a bejegyzéseket és jó pár lányt meglátogattam az évek során .  Néhány gondolatot megosztanék veletek.a lányokkal kapcsolatbam .  Sajnos a színvonalban erős visszaesés van ., amióta nincs Korina , Pamela , Mandy , Annabell.  Nálan most az ajánlott kategória Dominika, Maryann 37 , Vivus 37,  és Eni .  Megfelelő  még a színvonal  Dorina 28 és Dióránál is.  Nem ajánlott részemről Sziszi masszás 30 (régen Szonja. ), A képek és a valóság köszönö viszonyban sincs egymással . Hasonló a helyzet Rita 38-al. A búvóhely megtalálása felér egy kalndtúrával a képek nem most készültek róla és ráadásul lehúzós is.  Egy-két vándormadár néha szint hoz a városba, de jó lenne ismét szinvonalas szolgáltatokkal találkozni.

galvan00 · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. január 11. 18:47

Mi lett az új helyszín?

Nick91 · Újonc (17 hozzászólás) · 2017. január 11. 16:12

Üdv! Láttom a budai lányok át költöztek? Eliz 22 gondoltam meg látogatom erre ugyan abba a  nőbe futok bele aki a budaiban 

Manoló · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. január 11. 16:08

Szia! 

Tudnál pár szót mondani róla, akár itt, akár privátban? köszi!

1968 · Újonc (5 hozzászólás) · 2017. január 06. 10:47

Sziasztok.....Nina..nevezetú kicsi lânyrol van valakinek infoja Meg köszöném

sail · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. január 04. 10:14

Sziasztok!

Vivus 37 - kedves, finom lány, jól éreztem magam vele.

iglu · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. december 09. 15:17

Sziasztok!

Két átutazó leányzó erősen kerülendő!!

Egy duplára mentem kár volt!

Kedvelenek voltak, mindenért nyafogás, pénz az jól jön szolgáltatás zéró.

Lakásban motoszkálás, csak mi vagyunk na persze.

Jenny és Lana a két leányzó!!

ottis · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. december 08. 19:15

Csaó! A képeknek megfelelő, dekoratív a hölgy. Mondjuk számomra túlzottan gépies, nem sok barátnő fíling...

ottis · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. december 08. 19:06

Sziasztok! Eliz (22) csalódás. Ugyan csinos, de nem a képeken látható, idősebb és teljesen más paraméterekkel rendelkező hölgy. Nem a hirdetésben írt és telefonban mondottakat vállalja ill. a többségét csak xtraként. Mondjuk a kecó kultúrált, de ennyi a pozitívum...

Anitaszexy · Újonc (22 hozzászólás) · 2016. december 01. 20:58

De ezt miért a lakásra írod? Sok lány van kamu képpel..de nem a lakást kell leírni.

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2016. november 14. 12:32

A sok új lány közül kihez érdemes ellátogatni?

Qwerty67 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. október 30. 22:02

Korina valóban visszavonult?

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2016. október 26. 16:28

Szia!
Én csak ajánlani tudom.

Kandurbandi · Újonc (21 hozzászólás) · 2016. október 25. 13:23

Nagyon sokat számít,mennyi marad a zsebben!

A lányok sem szerelemből csinálják ezt!Ahol több a részük,oda mennek!

Ehhez még hozzáadódik,hogy az albérlet árak az égben vannak,nem egy egyetemi város,ahol nyüzsgenek a fiatalok és van élet....

Szóval ez van,ezt kell szeretni,mondanák az illetékesek,de szerintem a színvonal emelésével és a hozzáállás emberibbé tételével sokat lehet javítani a helyi "erők" forgalmán !

vendetta · Újonc (49 hozzászólás) · 2016. október 25. 11:30

A város színvonala is a béka s*gge alatt van, úgyhogy nem kell csodálkozni.Nagy csalódás a város, és az emberek is, tisztelet annak a pár kivételnek!

Úgyhogy inkább becsüljétek meg a lányokat akik ott maradnak.

Üdv

Dior

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen