jo szük lehet küldeni neki :D
jo szük lehet küldeni neki :D
Sziasztok Diora-ról van valakinek infoja, mert nem találom.
Szerdára írta, hogy nem lesz elérhető, azóta meg nincs meg a hirdetés.
Köszi.
Sziasztok! Pameláról valakinek infója? Eltünt , mint az aranyóra...
Na szerinted milyen? Anorexiás,milyen lenne!Ha szereted a csontokat,csak ajánlani tudom!
Rebeka profin, jól masszíroz, nagyon kedves és csinos, a csúszkamasszázsa pedig érzéki, nekem nagyon bejött.
Egyetértek az előttem szólóval! Minden szava igaz. Csak ajánlani tudom!
Sziasztok!
Diora nagyon kedves aranyos nő gyengéd és erotikus. Odafigyel a partnerére. Nagyon odadó az ágyba. Ajánlom mindenkinek. A fr... isteni!
Kendra korrekt:
Korban picit több mint a megjelölt, de szerintem megéri. Kicsit lassabb kezdéssel indít, de amúgy bírja a kezelést. Masszázsát közepesre értékelem. NFV nincs. A többi az jó.
Rebeka, Andi, Lilla lányokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Sziasztok!
Kendra, Rebeka, Andi, Lilla lányokról véleményetek?
Jó masszázs, és a másban is jó legyen...
Köszönöm!
Hölgyeim kihez lehet bejelentkezni ma délutánra?
Jöhet privátban is a válasz.:-)
Sok az igénytelen pillangó
Szia! Suzyka nem ajánlott!
Nem azt kapod amit igér!
Az órát nézi stb
Ápolatlan,és sorolhatnám.
Nem ajánlott kategoria....
Timike Sárbogárdról.!!! Atya úr isten!!! Aki arra vetemedne hogy felkeresse a leányzot,azt javaslom NE TEGYE. !!! ezt nagyon komolyan mondom..
Ügyes, jó kiscsaj!
Üdv mindenkinek!Annabelláról van valakinek infója hol lehet?Jöhet priviben is köszi.
én voltam andinál, aelég speciális dolgokat kértem, amit nem is vállalt el, de azrtán menetközben mégis ugy csinálta a dolgot ahogy én előtte szerettem volna.. szerintem teljesen korrekt volt, egyedül a bejárati ajtóval szemben elhelyezett kamera miatt nem megyek többet valószínűleg :(
dr*ga de megéri! :)
Én is voltam már nála, és csak megerősíteni tudom a leírtakat! Tényleg nagyon kellemes élmény.
Sziasztok!
Pár napja jártam Rebekánál (masszázs). Mivel kevés infót találtam róla, kicsit kétkedve vágtam bele a találkába. Ajtónyitáskor szembesültem vele, hogy a valóságban jobb, mint a képeken. Ehhez hozzájött, hogy a csaj nagyon közvetlen! Aranyos, jó a dumája. P**zt nem kér előre. A bőre puha, illatos, a csúszkás masszázs hihetetlen kellemes volt. :)
Feneke pont olyan formás, mint a képeken. Csak ajánlani tudom minden korrekt úriembernek, aki lazítani akar.
Üdv: Z