ki volt ez? vagy kik voltak ezek pontosabban?
ki volt ez? vagy kik voltak ezek pontosabban?
Valaki ezt magyarázza már meg, hogy a kedves hirdetőink elvárják azt hogy igényesen jelenjünk meg (én ezt értem miért) de van amikor ök nem épp a legnaprakészebb állapotban fogadnak, vagy a kedvencem tőlünk elválják hogy le mondjuk az időpontot ha nem érünk rá de ez ha hivóm a megbeszélt időben (cím egyeztetés kór vagy kapu elől) akkor mért nem tudják azt mondani hogy bocsi nem jó az idő??? Mivel vagy fel sem veszi, le nyomják vagy ki kapcsolják a telefont, oké ha előtte nem sokkal le mondják akkor se leszek túl boldog de van rá esély hogy kérek egy új alkalmas időt. Ezek a negatív tapasztalatok sajnos nem először fordultak elő, na meg persze a kritikán aluli hozzá állás. Véletlenül nem a sz*lg*ltatónak kéne az ügyfél kedvére tenni és hozzá alkalmazkodni és nem fordítva? Mondom megint a higiéniai és illemi elvárásokat én is betartom és szerintem ez alap. De ez miért így megy?
Sziasztok tud valaki infót a két fiatal masszőz csajról, Clarissas és Alexis? (esetleg ajánlat, kit érdemes Fehérváron kipróbálni?)
Sziasztok! Ma voltam Letty (20) -nál. Az egyeztetés viszonylag egyszerű volt. Elbűvölő kedvességével, figyelmességével már akkor elvarázsolt, amikor felkísért a lépcsőn (lejött elém az ajtóba). Megkérdezte, hogy mit szeretnék és annak megfelelően történt minden. A képeken ő van. A lakás és a fürdő tiszta, minden a legnagyobb rendben volt. Kedélyesen elbeszélgettünk, kifejezetten értelmes lány. Ajánlott kategória. :)
Annabell, Korina, Mandy. Mindhárman ajánlottak, a többi rajtad múlik.
Helló mindenkinek!
Tudtok ajánlani valakit a mostani felhozatalból?
Kihez érdemes menni?
Köszi Nektek!
Letty 20 elutazott? Nem látom a hirdetését.
Tud róla valaki valamit?
Szia!
A képeken ő van. Aranyos, kedves volt, de nem fogott meg. Biztos nem voltam szimpatikus. Panaszra nem lehet okom, amiért mentem megkaptam, de nem leszek visszajáró.
Sziasztok!
Masszőz csajok közül kit tudtok ajánlani?
Sziasztok!
Letty 20-nál volt már valaki, ha igen kérem ossza meg az élményeit.
Köszönöm!
Üdv!
Valaki járt már Szandra (24)-nél? Elvileg agárdon lakik.
Ha valaki tudna kis infót vagy személyes tapasztalatot írni azt meg köszönném.
Ez az ott lopnak, csalnak, hazudnak....
Most akkor Tina 23 vagy Tímea 23?? Szerintem te Tímeánál próbálkoztál, csak rosszul írtad be az előzményt.
Szia. Most szándékoztam volna meglátogatni.
Telofonon megbeszéltük, hogy a Budai 1**- ba kell mennem, majd ha ott vagyok akkor hívjam fel. Percre pontosan ott voltam és hívtam, nem vette fel senki a telefont. Pár perccel később megint hívtam, megint nem vette fel senki.
Az ember ilyenkor vagy keres másik lányt ha még nem ment el a kedve, vagy beül az autóba és hazamegy. Ja és Tímeát nem hívja többet.
Jázmin 30-nál járt valaki?Infó?
Sziasztok!
Van vkinek infója Tina23 ról, régebben láttam fent Győrnél hirdetni.
Linda29 sztem profi. Őt merem ajánlani.
Sziasztok!
A sok új arc közül van aki jó?Jártatok már náluk?
Köszi!
Sziasztok :) Maya (22)-nél járt valaki esetleg? Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre :)
hy!Niki 38 és Kitty valami infot tudtok? köszi.