Nem futott elég gyorsan....
Nem futott elég gyorsan....
Nem úgy volt hogy abba hagytad? És hogy örömödre szolgál hogy ezt nem kell soha csinálnod? Akkor most miért hirdetsz ismét Dana néven? :D
Jó ;-)
Mindig változtatja a nevét az az ostoba mert nem megy neki a dolog ahelyett hogy inkább elmenne divat tervezőnek vagy bárminek
sziasztok kérhetnék esetleg egy kis infot léda és vivenröl érdemes meni ?
Kedves Férfitársak!
Nehogy bedőljetek az új csajszi Natinak! Ugyanaz a ***moderálva*** tehetségtelen Rita az!
egyetértek... amugy 180 cm 78 kg 40 éves magyar pasi vagyok,vagyok nem szőrös nem kopasz, nem hinném hogy annyira unszimpi lennék :)
Álltalában nem a látvánnyal van a baj ami fogad(bár erre már volt pár példa, de attól nem fordulok meg) a gondok a hölgyek többségével a "baráti segítségnyujtás"
átadása után kezdődik :(
Abban egyet tudok érteni hogy két ember nem feltétlen hasonló szolgáltatást kap, mivel azért a szimpátia elég nagy szerepet játszik sokszor. Viszont abban is van valami hogyha valakiről elég sok negatív tapasztalatot osztanak meg az mögött lehet valami és nem biztos hogy megéri próbálkozni de ez az én meglátásom.
Vikin nem csodalkozom, tenyleg rendben volt. Kivancsi lennek hogy nekem felvenne e ;)
Ha nem tetszik ami latsz akkor megfordulsz az ajtoban. Az nem kerul semmibe. A tobbi pedig tenyleg azon mulik mennyire leszel szimpatikus vagy rossz napja van e a leanyzonak.
meg aztán tul sokba kerültek nekem eddig a megtapasztalod dolgok, igyekszem informálódni:)
nem tudom miból látod hogy tájékozott vagyok? és te ki vagy amugy? manager? üdv
:)
SZIA ,,fehérvár " El kell menni és saját magad tapasztalni ;-) Látom eléggé tájékozott vagy :-D Nem biztos,hogy te azt kapod majd ,amit más kapott :-) Szép Napot :-D Üdv...
Én konkrétan nHennával vagyok hasonló cipőben lehet. Már egy ideje próbálom elérni de hiába.
Ha jól értesültem Viki is ezért nem hirdet mivel neki is csak fix vendég körrel foglalkozik. Ez van nem tudsz ezzel mit kezdeni kell keresnei valaki mást :/
Nekem tavaly nyáron egyszer felvette... De akkor is valami nagyon távoli időpontot tudott adni... talán DE 11kor hívtam, és azt mondta hogy DU 15.00 vagy 17.00-kor tudtam volna menni hozzá.
Azóta viszont soha sem, akárhányszor próbálkoztam idén. Szóval nem is tudom miért hírdet.... ha zárt vendégköre van, mert fix vendégei vannak mindig, akkor tényleg elgondolkodtató.
Megadom az urologusom szamat ;) bocs!
Hanna ajánlott, Zita már nem dolgozik. A többi felejtős.
Sziasztok!
Kit ajánlanátok egy profi prosztata masszászra?
Köszi előre is. Priviben is írhattok.