Sziasztok,
Eperke (21) nevű lánynál volt már valaki?
Sziasztok,
Eperke (21) nevű lánynál volt már valaki?
Köszi az infót, azóta voltam nála. Egyetértünk...
Sziasztok!
Tavaly (június körül) hírdetett az oldalon, Széparcú Dóri néven egy lány, ha jól emlékszem 21 éves volt.
Róla nem tudtok valamit?
Nóri 22 csinos kis csaj a lakás nem nagy szám,az orális felejthető puncihoz nem nyúlhatsz,mert nem engedi.Hát menj nézd meg,de ne várj túl sokat.
Liánál volt már valaki? Előre is köszi a választ.
Nem ajánlott. Igénytelen, trágya környezetben fogad, béna.
Szia! Suzy 70/500-4959
Hello!
Nóri (22) ről valakinek vmi infója?
Van valakinek infója Szindi (20) ről?
Tapasztalat?
Nassima (35) Székesfehérvár. Emlékeim szerint nagyon vidám lány. Az arca rendkívül helyes, ahogy általában a ducibb lányoknak. Van rajta tetkó, de a bőre szép, de ami a legfontosabb, hogy közvetlen, és gyönyörű (tényleg) puncija van. Abszolút nincs szétlőve, csupasz és helyes kis ajkai vannak. Aki szereti a kicsit fogósabb hölgyeket, annak bátran ajánlható.
Szevasztok!!!---Keresek egy hölgyet 40-es korosztáj--elsősorban masszőz--sziszi vagy szúzi pontosan nem tudom a nevét de eddig itt hírdetett Székesfehérvár VL-on. szeretném a teló számát!!!!!!!!!!!!----Köszönöm
Kedves Társaim!Szeretnék egy kis panaszt tenne a Niki25-re!Tegnap találkoztunk mert megbeszéltünk egy idő pontot és mikor oda mentem nem volt egyedül más kuncsaftokkal volt mert nem egyedül várt hanem 2 másik úr volt ott!De ez még semmi nem elég hogy nem egyedül várt de nem is józanul gondolom az úrak kicsit leitatták és meztelenül nyitót ajtót és majdnem a padlóra eset még szerencséje volt hogy megfogtam!
Nem értem mért beszél meg idő pontot mással ha nem végzett még a pásikkal és rádásul nem józan kinek kell egy piás nővel a szex!!!Volt már valakivel ílyen eset?Mert én még nem tapasztaltam semelyik cicamicával.Ez a Niki25 leírta előttem magát!Köszi ha valaki erre reagál Üdv mindenkinek!
Kacsints át Veszprémbe, ha egy 44 éves, ápolt, intelligens, állandó szeretőt keresnél. :)
Üdv Mindenkinek!
Nem egyszer jártam már nála, én nem tudom Abrakadabra miről beszél, mert ő egy messzemenőkig igényes lány.
üdv polgártársak ! corniánál jártam tényleg ő van a képen igazi jó csaj jó testel azt itt ki is merült a pozitív dolgai , a haja nem cigarettúszagú volt de olyan erősen savanyú nem fürdött az ...TÖRÖLVE.... szal ő amolyan van de mégsincs kategória de próbáld ki !
Üdv. Corinnáról és a Barbyról van infó?
Sziasztok!
Suzy-nál volt már valaki? Kiváncsi lennék néhány élménybeszámolóra!
A Thai lány, Jázmin nagyon jó, szerintem ajánlott. Igaz, ritkán van Fehérváron
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
Sziasztok
Úgy látom nincs túl nagy lelkesedés a tapasztalatok megosztására.
gyerünk ! Tegyünk ellene.