Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lánykereső Szerkesztőség · 2012. július 19. 13:30

Tisztelt Fórumozók!

Az oldalunkon létezik chat funkció, kérjük használják azt a csevegésre!

Törölt felhasználó · 2012. július 20. 14:18

Azt írták az oldal gazdái, hogy ne itt, ez nem idevaló, és hidd el, megunja Fehérvár, nem én foglak osztani.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. július 20. 18:47

Holnap Réka 23 van betervezve, van vélemény, észrevétel?

Nagyon csinos teremtés. Vasárnap infó! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. július 20. 18:49

Nincs változás?

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. július 20. 19:40

Nem ajánlott!! Nem ő van a képen!! Le húzos hazudós bandához tartozik....

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. július 21. 00:02

Kit látogassak? Átutazóban leszek, kevés időm marad keresgetni.

Előre is köszönöm. Ha nem sikerül, marad Szombathely, bejáratott város! :)

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. július 21. 12:47

Korina , Lili , Zita , Virág , Alexandra , Molly ( 27 ) , Dyna , 

Qwake · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. július 22. 17:04

Sziasztok!

Érdeklődnék tapasztaatokról. Elsősorban Mandy és Eperke, másodsorban pedig Dominika, Timi és Huncutka érdekelne. Tapasztalata valakinek valakiről? :D

Válaszokat előre is köszi.

Ghetto · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. július 22. 23:02

Sziasztok!

Korina és Mandy felöl érdeklődnék elsősorban. Korináról találtam infókat már a fórumon, Mandy a feltérképezetlen terület, minden szempontból:) Illetve még izgatja a fantáziámat a 40-es Huncut "néni"

Thx

Törölt felhasználó · 2012. július 23. 07:12

a lejárató hadműveleted nagyon kitartó!nem szokott fájni a fejem és nem szoktam ilyeneket mondani a partneremnek hogy itt fáj meg ott fáj.ha nincs kedvem akkor már a telefonban megmondom hogy nincs kedvem most és valamikor máskor találkozzunk.sosem volt még probléma ilyen dolgok miatt amiket te írkálsz rólam..de biztos megvan az ok amiért szálka vagyok a szemedben!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. július 23. 15:53

Pedig megtörtént az amit leirtam még mikor volt kolléganőd jó pár éve de mind1 hagyjuk ezt a témát. Most se irtam semmit rólad csak annyit hogy nem ajánlott és te egyből jöttél reklamálni... Olvasd csak vissza. 

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. július 23. 17:19

Mandy régen a legobbak közé tartozott reméljük hogy még mindig. Dominika elég jó. 

nemgyerek · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. július 24. 07:12

Sziasztok!

Ritáról valakinek van tapasztalata? Képei alapján elég fullos, túl szép, hogy igaz legyen...

partychef · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. július 27. 15:25

Na azért egy kicsit ellentmondanék Neked!

Voltam pár lánynál, vagyis nem annyira párnál.., szóval Zita, Dyna felejtős.Eljöttem mindegyiktől!  Korina nagyon miss, nekem egyáltalán nem jött be, Lilinél nem voltam csak telefonoztam vele, hát nem volt annyira kedves, hogy meggyőzzön róla hogy ott a helyem nála.

roli75 · Lelkes újonc (96 hozzászólás) · 2012. július 28. 18:19

Mandy (29) Pénteken látogattam meg e gyönyörű hölgyet. Már a telefonban nagyon kedves volt a hangja, valahogyan éreztem, hogy nem nyúlhatok mellé Vele. A parkolás könnyű, a ház is korrekt, a lakás is. A lány pedig valóban csinos. Magas, formás alak, szép szilikon cicik, dús fekete haj, és ami nagyon fontos, hogy eszméletlenül jó fej a csaj. Vidám, kellemes beszélgetőpartner is... A franciát érzékien csinálja, az aktus is frenetikus. Az időt abszolút nem nézi, kész igazgyöngy a lányok tengerében... :-). Én még biztosan visszamegyek. Köszönöm Mandy! :-)

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. július 28. 19:28

Nem vagyunk egyformák izlések és pofonok :-) 

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. július 28. 19:32

na ezt örömmel olvastam :-) én is tervezem hogy elmegyek hozzá főleg ha újra lesz a koleginája is :-P 

Laurent · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. július 29. 11:37

Szia Partychef! Meg tudnád mondani, hogy mi a gondod Dynával?? Mert sztem fehérváron elmondhatni róla, hogy a korrekt csajok közé tartozik, barátságos, barátnő érzetet keltő, ő és a lakás is tiszta és szinvonalas. Lehet, hogy nem egy topmodell alkat de szerintem amit nyújt az merőben elfeledteti eme külsőségeket! :) Nem vagyok futtatója csak egy állandó vendége, akit meg fogott a hozzá állásával és azzal, amit nyújtani tud! Te mikor és miért jöttél el tőle? Kiváncsi lennék erre! Mert sztem aki eddig volt Dynánál az mind ott maradt nála..sőt..vissza is jár! :) Epekedve várom a válaszodat! Ne csak annyit tudj irni, hogy Dyna felejtős hanem azt is tudd leirni, hogy MIÉRT!!! Köszi!

Peti32 · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. július 31. 10:39

Segítsetek már, ki az a csaj aki tuti popsi szexben?

Laurent · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. július 31. 11:35

Szia ! Én Dynát tudom ajánlani. Szűk popsija van, jó magam orbitálisat tudok élvezni benne ! :)) Őszintén...erőm sincs utána beszélni..egyszerűen legyilkol! De nem csak a popsiját imádom hanem mindent, amit csinál..ezért sem járok másik lányhoz. Dynánál megkapom, amire mindig is vágytam. Kár, hogy nem ismertem meg azelőtt, hogy ennek az ősi szakmának neki állt..tuti, hogy már a csajom lenne. :P Szerintem tegyél egy próbát! Nyugodtan elmondhatod róla a véleményed..bátran tűri a negativ kritikát is mert tudja, hogy mindenkinél van jobb. Lényeg a lényeg: Dyna nálam az ászok ásza!! :)) És ami még jó, hogy non-stop elérhető! Sok szerencsét!

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen