Hi.
Sarlon is van pár jo csak mult héten voltam náluk. mandy és pretty. :)
Hi.
Sarlon is van pár jo csak mult héten voltam náluk. mandy és pretty. :)
Eperkénél én is voltam, egyszerű mint a facsipesz, és ápolatlan is (konkrétan p***gú volt a p..a) Lövöldén első alkalommal elég jó csaj volt, magas, fekete hajú, de máskor nem ő volt (húztam is el) átba..ós bagázs, kerüljétek!
Kihez mentél volna?? Kinek a hirdetésénél fogadott ő?
üdv!tudtok a tolnai utca környékén ajánlani jóféle hölgyet?sürgős lenne!:)
köszi!
Heni 19röl beszélek a Kinga 27 -el dolgozik a Rákóci uton szörnyü élmény volt igénytelenség,cigifüst,borzalmas szex!
Rebeka se ajánlott hulla vékony csaj,0 hozzáállás.A lövöldés brigádot ugy ahogy van el kell felejteni!!!!!!!
Lolita lola , Évi , Eperke van arra felé.
hol tudom megnézni őket?
Akár itt is meg egyéb ilyen témájú oldalon.
Hát a Lövölde utcai bagázst messziről kerüljétek el. A múltor a karcsú, szemüveges Enikő helyett (aki nem is létezik) egy fogatlan, logó csöcsű cigány lotyó fogadott. No comment.
Szia. Nem tudod, hogy Pretty melyik oldalon hirdet, hol lehet megnézni?... Köszi.
Erre én sem tudom a választ, de az Anikó egyáltalán hogyan hirdethet, amikor nem is a saját fotó vannak fent a hirdetésében, hanem netről levett ukrán modell képeivel dolgozik, ráadásul én már próbáltam 3x meglátogani, és sosem volt épp ott, holott a telefonban elvileg vele beszéltem! Nos?
Állítólag a szabad vélemény nyilvánítás korát éljük. A kritikát nem eltüntetni kell, hanem megfontolni és tanulni belőle. Máskülönben struccpolitika lesz a dologból. Ez a módszer az átkosban virágzó cenzúrát juttatja eszünkbe.
Tisztelt Hirdetőnk!
Ez a fórum nem erről szól. Kérjük, hogy a megfelelő helyen folytassák eszmecseréiket
Valaki tudna nekem segíteni?
Szeretnék menni a Budai utra tudja valaki hogy kik vannak és hogy ma ki van kihez érdemes menni?
Kösz
Ha jól tudom akkor a Timi a Budai uton van. Nem mernék rá esküdni de eddig ott volt.
én róla még nem hallodtam de majd megnézem akkor őt is más csajok ról ahllodtam a budian hgy vannak
Sziasztok! tudnátok nekem infot adni Dominikárol és rékárol? nem-e lehuzosak,és hogy állnak a szexhez.
Rékát hanyagold a képeken nem ő van lehuzós és kamus! Dominika az jó ő ajánlott érdemes hozzá elmenni.
Kösz az infót.Meglátogattam Dominikát,a telefonba kedves volt és szimpatikus.Mikor megérkeztem kedvesen mosolygott,bemutatkozott és megkérdezte,hogy szimpatikus-e nekem.Nanááá... Hallod ez a csaj egy rock angyal:)meglepett,hogy vannak tetoválásai,de jól áll neki. Állandóan vigyorog,vicces,tök lüke de jó értelembe:)Teljesen feldobta a kedvemet és a hangulatomat.nem huzott le különböző extrákkal.és a szexbe is nagyon jó .Had ne soroljam hogy mik a jók:)minden! És ami nagyon lényeg hogy nem figyelte az órát.Én nagyon jól éreztem magam és még biztos menni fogok hozzá! De ha lenne még egy barátnője azt se bánnám.
Valaki valami tapasztalatot tud mondani Virágról? Jók a képei! Elmennék hozzá csak előbb azért valami infó jól jönne!