Hali!
Kamilla /24/ és Laura /32/ érdekelne.Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Hali!
Kamilla /24/ és Laura /32/ érdekelne.Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** /Iza/
Ènis meg látogatam izát kellemesen csalódtam benne 1 2 hozászolás miat. Engem nagyon kedvesen fogadot a szex is nagyon jó volt vele értettük egymást engem el büvölt aki még jóban el büvölt az Gabi csak ajánlani tudom öket izacica19 Gabi28!
akkor az nem az az iza :) ő nem szol semmi rád sem néz egész sex közben...:D utálja.
Kamilla 24-nél járt már valaki?
Akkor nem tudom kinek mi én jol éreztem magam vele fr*nciázás közben mélyen a szememben nézet csak kérnem kelet de hát ez ilyen nekem jó volt más iza is van? Mert nemtaláltamm
Vki ajánlana nekem érte nöt 27 év körül max 30 legyen kösz
Igen volt másik Iza és a legjobb volt amig csinálta. Aztán jött ez a szerencsétlen és lerombolta az " Iza " név hirnevét
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Én a régi izánál nem voltam de a mostani iza 19 szerintem jó nekem tetszet kinek a pap kinek a papné nálam 10 skálán erös 8 ás:)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Nálam is pályán van a kiscsaj de gyerekek ketrin aki még okozott meg lepetéseket!
Igazad van. De tényleg sajnálhatod, ha nem ismerted. Ez a kis picike kb. 10 év után tart majd ott / vagy nem /. Talán esélye sem lesz a szinthez. Fehérváron egy IZa volt. Legalábbis szerintem.
Mesélj! Ketrin pozitív meglepetész okozott?
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** /Iza/
Hát csak pozitív meny el hozzá nemfogsz csalódni nagyon ott van a szerén
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** /Alíz/
Valaki Vmi info alizrol érdemes el látogatni hozzá ahogy látom szinte mindent vállal Vki info köszi
Sziasztok!
Dioránál volt már valaki? Írjatok valami infót légyszi, nem találtam róla beszámolót? Szabina22 és Timea21 közül melyik lányt érdemes meglátogatni? Zita nekem nagyon bejött, de más lányokat is szeretnék megismerni. Viki 28 valóban úgy néz ki, mint a képeken? Köszi!
Voltam Dioránál nekem bejött,érdemes meglátogatni.
Timea21 nem ajánlott! Nem az fogad aki a képeken van és a telefonba is mást mond . felesleges elmenni hozzá nagy nulla az amit csinál
Szabina képei valósak, ő van a képeken,én kedvelem.
Diorát és Annabelt sikerült már valakinek elérni telefonon? Mindegy milyen időpontban hívom , egyik sem veszi fel
Biztosan családi kirándulást szerveztek. Anya-lánya együtt.
Persze hogy van! :-)
Van hát!Csak ha telefonban kérdezed akkor nincs.Oda kell menni!