Lassan végigmegyünk a teljes választékon. Voltál már egyáltalán valakinél, vagy csak gyönyörködsz a képekben?
Lassan végigmegyünk a teljes választékon. Voltál már egyáltalán valakinél, vagy csak gyönyörködsz a képekben?
voltam :D Szabina Edina (kamus) meg páran már elmentek a városbol. végig is vesszük mindet:D
Nem a selejt sok, hanem a látogató a kevés, összehasonlítva a többi nagyobb várossal... ha pedig kevés a látogató, akkor minek itt lenni, nem éri meg a lánynak.
Háát, igen, ez lehet, hogy egy ördögi kör... :)
Hogy lenne már kevés a vendég... Nem egy lányhoz akartam menni már csak meg volt telve a napja igy ezért nem tudott fogadni aznap. Ha kevés a vendég annak oka is van hogy nem járnak hozzá .
ÜDv! Andrea/Nóra-MT hova tűnt Fehérvárról? Vagy csak nem hirdet egyszerűen?
Niky(26)-ról tapasztalat?
Melyik Vikiről van szó? Tapasztalat?
Teljesen jogos. Igény van, vendég van, minőségi lány kevés. Az a kevés, aki jól dolgozik soha nem panaszkodott még. A többiek meg mennek a levesbe. Ennyi.
is is de ez az ő magánügyük
Jó érzés hogy van értelme az infok megosztásának itt! -- nem értem itt fehérváron miért nincsenek szép NŐk ezen az oldalon, erről az oldalról?? mindenki külföldön van?
Ez miért is fontos?
Sziasztok! Ketrinről valaki valami vélemény?
üdv. hát nem tom srácok, de mindegyik lány olyan flegma a telefonban :D mintha szívességet tenne bárkinek is... a sok r*bi :D Viki, Pamela meg a többi is... lehet, hogy jo partyarcok, de nem sok iq szorult beléjük... :D nem véletlen hogy ebből élnek.....
Mi meg Kedves makktársak keressük a megfelelő nőt, aki persze nem fog itt dolgozni a kedvünkért, nem szégyeníti magát... éljen a saját barátnő! :D
pácsi
Szerintem ez a sok h.lyeséget megtarthatnád magadnak.Látszik hogy nem nagyon tudod mi hogy működik, ítélkezel egy telefonban hallott hang alapján.
Sajnos Izáról nincs semmi pozitívum. Zara elmenekült innen.
Üdv mindenkinek! Nem elmenekültem, hanem befejeztem, többet nem leszek elérhető :). Szép napokat mindenkinek :) Zara
Kőszi, az jó lenne. Ennél a korosztálynál sajnos nekem is vannak rossz tapasztalataim.
Zombi hát :DD
egyetértek kész tragédia :D :D
Mollinál voltam ő Király! :D