Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 17. 09:28

xx82xx Honnan tudod hogy most valóban masszirozok-e?

Ide látsz? Vagy része vagy az életemnek, a minden napjaimnak?

Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 17. 09:35

xx82xx Hol az a több hely ahol hirdetésem volt? Amit valóban én adtam fel, vagy valaki a

megbízásomból . Akkor még net közelben sem voltam, ha figyeltél volna Hexe megirta hogy

azt sem én adtam fel. 

Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 17. 09:43

Rocco a fél megyének megvoltam? Tévedsz ! Nem a fél megyének, hanem a fél országnak.

Igaz hogy délutánig dolgoztam a munkahelyemen, amikor túlóra volt tovább is, de ügyes

kislány vagyok, es szavaiddal élve üztem az ipart rendesen. 

Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 17. 09:59

Rocco gumi nélkül? ezt bárki mondhatja, nem nehéz nick névvel bármilyen beszámolot írni.

Igazán nem voltam higénikus? Es ennek ellenére maradtál és megvoltam neked?

Volt gusztusod bármire egy koszos nővel? Érdekes .

Hogy ki mit miért hagy abba azt nem tudhatod, több oka lehet. Akár egészségügyi és Nem arra

gondolok amit írtál, akár személyes is. De te rágalmazol , mert ez annak minősül annak

ellenére hogy odairtad hogy csak feltételezés. De jóindulatu vagy...

Törölt felhasználó · 2011. november 17. 11:39

Sziasztok! :)

Egy kis vidámító fehérvárnak (linket kimoderál)

youtube Győzike polgármester ...

Ha a rőtszakállú (az az én istenem) nem szívat, jövő héttől  Hexe is Fehérváron boldogítja népet.

Szeretlek Fehérvár! :)

Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 17. 12:50

Ennek a mondatnak amit idéztél, van eleje is. Gumi nélkül? ezt bárki mondhatja stb.

Itt a valóságtartalomra gondoltam , es nem a beszámolok mennyiségére.

Egy dolgot nem értek hogy miert kételkedtél abban hogy most mi van?

Es hogy ez miert, miben zavar vagy érint téged? Miért nem mindegy?

Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 18. 07:24

Szerintem is ...

Vincent · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2011. november 18. 21:55

Üdv mindenkinek!

Dominika és Tánya után szeretnék érdeklődni!Valakinek valami tapasztalat?Előre is köszi!

András24 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. november 22. 14:48

Szia! Én Dominikánál voltam ,és nagyon kellemes meglepetés ért.Kedves,vidám ,korrekt lány.Nem kapkod,érzéki isteni a franciája.Tiszta, igényes lány.Én már háromszor voltam nála.Csak ajánlani tudom.Remélem nem fog eltünni innen fehérváról.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2011. november 24. 14:31

Én tegnap voltam Dominikánál és valóban kedves vidám korrekt tiszta igényes :-) ajánlott kategoria!! viszont van egy kis rossz pont is nála hogy nem szereti az érzelmes dolgokat igy barátnő filingre nem igazán ajánlott... de kinek mi a barátnő filing. nekem pl hiányzott a csók! az nagyon tetszett benne hogy jó szük :-) szóval akinek nagy a szerszáma az vigyázzon rá!! én is remélem sokáig marad Fehérváron!! 

furko · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. november 24. 16:27

sziasztok! valakinek van infoja Lusyról vidéki vagyok s nem tudom érdemes e meglátogatnom köszi

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 24. 18:00

06**629***moderálva*** Számon bejelentkezik, maj késöbb közli még tizperc és itt van , de soha nem jön el csak szórakozik. De van ennél rosszabb is  a 06**360***moderálva*** szám , átlagos szöke olyan 160-165cm magas , eljön beszélget több órát igér , de mind ezt a végén közli viszont , adig is huzza az idöt majd . azt mondja hólnap vissza hiv , felméri a terepet. Mindenki figyázzon vele. 

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 26. 17:21

06/**-590-***moderálva*** 26-án hajnali 03:21-kor hívott azzal hogy,délelőtt jön.De annyira modortalan bunkó volt,hogy nem elég hogy felkeltett még arra sem volt képes hogy míkor felhivtam és akor azt mondta hogy téves vagyis igérgetös köcsög...

András24 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. november 28. 18:54

Sziasztok! Nem tudtok valamit Dominikáról?Mert nem elérhető a száma!!.Végre egy korrekt,kedves vidám,nem lehuzós lány,és eltünik:( Ha valaki tudd róla valamit kérem jelezze már.Köszönöm!

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 29. 14:58

Vannak olyan tapló , köcsög férfiak akik bejelentkeznek , elkérik a címet, nem jönnek el lefoglalják más idejét , ebbe beletartozik egy számot nem küldő mindig kezét csókolom ot köszönő, féreg is  aki ma is itt volt velencénél a körforgalomnál legalább is ezt mondta, akit nem ajánlok ismertetője nagyon udvarias , beképzelt  hang . És a duma most értem a környékedre tízperc és mennék. ez egy féreg. szintén akinek nem inge nem veszi magára , de az ilyenekből , már elegem van. 

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 29. 19:57

0670360***moderálva***  16.39 felhivott ma hogy jön, eljött majd közölte még besem ért a kocsiból, hogy haza kell vinnie a kolégáit.Majd este 19 óra körül jön kértem hátha járt ovodába hivjon vissza ha mégsem , de látszik semmi értelem , és még az ilyen baromnak még gyerek szobálya sem lehetett. Ha azt hiszi csak ugy lehet mindenkivel szórakozni. Az ilyen egy modórtalan barom, akinek nem inge nevegye magára.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2011. november 29. 20:54

Hirdet még nem hiszem hogy elmenne szerintem valami dolga akadt próbálgasd többször. 

altrix · Újonc (35 hozzászólás) · 2011. december 13. 05:37

Sziasztok!
Zsáklinról mit lehet tudni?
Érdekelne a hölgy, valakinek van véleménye róla?

Rózsa · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. december 23. 15:38

0630-931 ***moderálva*** egy köcsög barom, bejelentkezik és annyi gerinc nincs benne , hogy vissza hivjon nem megyek. ilyen pasi egy barom köcsög, senki ne foglalkozzon vele.  Az

molly · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. december 25. 12:28

Hellósztok !Volt valaki *nál Kittinél?

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen