Melody. Korina jelenleg nem dolgozik.
Melody. Korina jelenleg nem dolgozik.
Hali!
Valiki volt az alábbi lányoknál: Kata 21, Szabina23, Melody28, Zita29, Korina31 vélemény, tapasztalat érdekelne!
Szabina írta, hogy barátnőjével is, nem tudja valaki melyik csaj az??
üdv:Robi
Sziasztok . Tud valaki ajánlani, mélytorkos csajt ?
Dominika
Anikó 19nél járt már valaki?Info?
Sziasztok!
Városotok felé járok és Dia 23-ról érdekelne némi info előre is köszönöm!Akár a hölgytől is szívesen veszem! ;)
Érzékeny makkocskámnak keresek meleg, nedves odut önmagára és vendégeire igényes attraktív hölgy személyében.
Mit szeretnél tudni?
Hívd fel, biztos szívesen válaszol minden kérdésedre! :-)
Nála már jártam ,de annyira nem jött be .
Nem tartózkodom Mo-n szóval azért itt érdeklődök!
Mandy
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Rocco érdekes vagy tuti vmi strinyo vagy nem tudom lehet de én rendszeres visza járo vagyok izánál. És én hordoztam anyujához a korházba tul le vágos ahogy járatnád le! Ja és be vetél 1 bogyit ak ne csodálkoz ha pár lány nem ugy fogad ahogy kéne! Persze izlések és pofonok szerintem kedves csinos sez is jo vele nekem ilyen barátnő. Filing. Én csak ajánlani tudom persze van jo és rosz vélemény minden lányrol. Én nem a forum alapján döntök el megyek és tesztelek mindenki járat mindenkit valakit tul dicsérnek ezért kel meni na pá!
van pár iq nélküli is! :D
Sziasztok Szindyről valaki tud valamit? csodaszép képen,első lenne hogy f*z*tnék és érdekelne ki éri meg?
Sziasztok Szindi az egy csoda isteni a franciája eszméletlen a teste és nagyon barátságos és odadóan csinálja a dolgát.AJÁNLOM MINDENKINEK
Szia!
Csak Zita(29) az akiről írni tudok. Ő az a lány, akiért érdemes az egészet kipróbálni.
Kedves, aranyos, szép, és mind a francia, mind az aktus kiváló. Megéri, az biztos.
Sziasztok!
Az hogy lehet,hogy Niko 30 Székefehérvár és Mira 36 Szombathely ugyanazt a fotót használja?Az egyik fejér megyében hirdet,a másik a masszázs rovatban.
Nem ugyanaz mert a Mira fekete hajú a Niko meg barnás csak a helyszin ugyanaz . Mira terjeszkedik ezek szerint
Mira36 csupa izom, Niko meg khm nem. Azon kivul szerintem, arc nelkul, kepek alapjan teljesen mas alkat a ket holgy;)
Arrol en is tudnek irni, de nem szeretnem hogy mas menjen hozza rajtam kivul;)