Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. június 16. 15:40

Azert itt akkora szamokrol van szo amelyek tokeletesen kizarjak azt a tenyt hogy egy egesszeges kapcsolatban elfogadja az ember. Azert az sem mindegy hogy sokk fiuval volt valaki vagy barki megdughatja akar egy gombas talpu tata. Ezek olyan dolgok amik biztos idovel mindig felveti egy vitaban az ember stb. 

azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. június 16. 16:06

Mielott rossz iranyba fordulna ez a beszelgetes, ez kizarolag az en velemenyem, nem minositem sem biralom senkit. Mindenki erezze jol magat.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2014. június 16. 17:48

hidd el hogy vannak olyan hülyék akik nem tudják

azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. június 16. 18:45

En elhiszem, csak az szerintem nem igazi kapcsolat.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2014. június 16. 18:54

Ne probáld megérteni a nőket :D

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. június 16. 18:56

Jópár lányt ismerek, akiknek több éves kapcsolatuk van. Komolyan űzik az ipart, a kis naív barát pedig semmit sem sejt. Van aki úgy tudja, hogy a leányzó csak táncol, van aki még ennyit sem sejt. Van akit pont ezen oldalon hirdető lány segít havi szinten a bérelt lakásban 1-2 alkalommal némi plussz virágszálhoz jutni a saját maga által bérelt lakásban, mivel a barátnője. Egy szóval, sok az előbb említett " total hulye " , férfitársaink között. Ez van.

azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. június 16. 22:31

Tisztaban vagyok ezzel, volt aki dongetve, meselte kozben mennyire szereti a baratjat;)

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. június 17. 08:41

Ez a Diora lány egyre fiatalabb lesz. Megint eltűnt 2 év. Októberi szülinapjára a valós 42 helyett, lehet éppen nagykorú lesz. Ismerheti az életelixír receptjét.

Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. június 17. 09:41

Milyen hamar eljutottunk ide onnan, hogy Zita(29) mennyire jó nő!

Ti, kedves Urak, csak azt nézitek, hogy Ők k*v*k, de melyikük álmodott kisgyerek korában arról, hogy naponta több, néha ellenszenves, igénytelen, néha undorító pasasnak kell széttenniük e meg*lhetésért?

Tudom, most felhördültetek, de nézzünk a dolgok mögé: ha egy férfi büszkélkedik, hogy milyen sok csaja volt, az "ász", ha egy nőnek volt 10-nél több pasija, az k*rv*?

Az élet sokmindenre kényszeríti az embert, és ezért is találkozhatunk olyan sz*lg*lt*t*kkal, akik a "sz*kmájukat" nem ismerik, és születik sok negatív hozzászólás.

Ez kemény sz*kma, sok lánynak megh*l a lelke ezalatt, de vannak olyanok is, akik, bár m*nka ez számukra, mégis kedvesek, aranyosak, odaadóak, és Ők azok, akik miatt mi is visszajárunk.

És visszatérve az eredeti témához, azt mondod, hogy ha csak téged választana, neked akkor sem kellene, mert előtted több száz pasinak is megvolt?

És te ezidő alatt hány lányt látogattál meg ahelyett, hogy csak Vele lettél volna?

Álszentek vagyunk Uraim, néha nagyon!

Én, merem mondani, imádom Zitát, sokat beszélgetünk, és nem csak az ösztöneim, hanem a lelkem is megnyugvást talál, amikor Vele vagyok.

Nekem Ő a "TÖKÉLETES", és bár messze van tőlem, még sokszor meg fogom látogatni, mert szeretek Vele lenni!!!

És gondolom, tudjátok, a lányok is olvassák ezeket, és ne gondoljátok, hogy nem tudják, ki kicsoda!

Kandurbandi · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. június 17. 09:57

Akkor nincs más hátra,váltsd be az akciós és hűségkuponokat Zitánál! :-)

Nehogy abban ringasd magad,hogy egy 3 műszakban güriző szerencsétlen lelke nem ***moderálva*** meg az idők alatt!

Elkanyarodtál a témától!Mi nem Zitáról beszélgettünk,hanem a leh*z*s csajokról.akik legombolnak rólad egy csomó ***moderálva***,amiért te lehet több napig is dolgozol!

Megkérik rendesen,mi meg elvárjuk amaximumot!Akinek meg nem megy a színvonal,adja lejjebb,vagy hagyja abba!Minden szakmában ez van!

Tudod van egy mondás,ne sírjon az aki q*..v*nak áll és b...szni viszik!

azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. június 17. 10:03

Igaz, mindennek megvan az oka, azert mi olyanhoz megyunk aki tetszik, nem barkivel es itt kozel sem volt senkinek annyi partnere meg egy tizede sem. De most ezen mit kell problemazni. Mindent lehet szep szavakkal leirni de tenyek nem valtoznak. Attol meg Zita kivaloan vegzi a dolgat, fehervaron szerintem az egyik legjobb hanem a legjobb. Milyen oka volt belevagni az nem tartozik senkire szerintem. Azt is megertem miert annyira kedveled. Te vagy neki a tokeletes vendeg az biztos.

Kandurbandi · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. június 17. 10:43

Hagyjátok már szegény lányt,ő nem tehet semmiről!Végzi a dolgát rendesen,örvendezzünk neki!

azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. június 17. 21:50

Kellene tesztelni a lanyokat, paran azert tesznek valamit ezert a forumert, tobben csak kerdeznek. Emese kepek alapjan jo lehet de ebben a honapban mar nincs tobb "ajandekom";). Lehetne tenni azert hogy jobb legyen a szinvonal fehervaron.

mosolygós · Újonc (28 hozzászólás) · 2014. június 17. 23:40

Emese egész nap nem veszi fel a telefont. Ennyire azért csak nem elfoglalt.

Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. június 18. 08:37

Hogy tökéletes vendég? Nem hinném.

Ettől még a lényeg, hogy kitűnően végzi a dolgát, és bár fehérváron nincs más tapasztalatom, az biztos, hogy ha mindenki így csinálná, ezen a fórumon csak dicshimnuszok lennének.

Én csak azért írtam meg a véleményem, mert Neki jól esik a dicséret, és nem mellesleg segíthetek férfitársaimnak is, hogy hol kaphatnak minőségi sz*lg*lt*tást.

Ez, szerintem, mindkét oldalnak jó.

Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. június 18. 08:47

Hidd el, nekem is volt már olyan lánnyal esetem, ahonnan az ajtóból kellett volna visszafordulnom, de az a lány már nem hirdet, így nem írtam meg.

Ha tehetem, csak jókat írok, persze csak arról, aki megérdemli.

De úgy látom, Te sokszor megjártad már, és negatív a hozzáállásod, ami átmehet pozitív csalódásba.

A közmondás igaz, de egy kis kedvesség néha csodákat tehet.

azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. június 18. 11:00

Kiprobaltam de nekem sem vette fel, igy egyenlore megbizhatatlan kategoria ameddig egy ismert forumozo nem ir velemenyt?

azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. június 18. 11:05

Szerintem mar lapozzunk mert mar Te, en meg egy par masik arc leirta hogy korrekt a "Zitus;)". Felesleges folyamatosan hangoztatni. Probald meg inkabb mass lanyokat azt irj roluk velemenyt stb.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2014. június 19. 18:43

akkor nem valós! Kamu!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2014. június 19. 20:15

ja :D

Téma indítva: 2010.02.26., 1985 hozzászólás összesen