Milyen hamar eljutottunk ide onnan, hogy Zita(29) mennyire jó nő!
Ti, kedves Urak, csak azt nézitek, hogy Ők k*v*k, de melyikük álmodott kisgyerek korában arról, hogy naponta több, néha ellenszenves, igénytelen, néha undorító pasasnak kell széttenniük e meg*lhetésért?
Tudom, most felhördültetek, de nézzünk a dolgok mögé: ha egy férfi büszkélkedik, hogy milyen sok csaja volt, az "ász", ha egy nőnek volt 10-nél több pasija, az k*rv*?
Az élet sokmindenre kényszeríti az embert, és ezért is találkozhatunk olyan sz*lg*lt*t*kkal, akik a "sz*kmájukat" nem ismerik, és születik sok negatív hozzászólás.
Ez kemény sz*kma, sok lánynak megh*l a lelke ezalatt, de vannak olyanok is, akik, bár m*nka ez számukra, mégis kedvesek, aranyosak, odaadóak, és Ők azok, akik miatt mi is visszajárunk.
És visszatérve az eredeti témához, azt mondod, hogy ha csak téged választana, neked akkor sem kellene, mert előtted több száz pasinak is megvolt?
És te ezidő alatt hány lányt látogattál meg ahelyett, hogy csak Vele lettél volna?
Álszentek vagyunk Uraim, néha nagyon!
Én, merem mondani, imádom Zitát, sokat beszélgetünk, és nem csak az ösztöneim, hanem a lelkem is megnyugvást talál, amikor Vele vagyok.
Nekem Ő a "TÖKÉLETES", és bár messze van tőlem, még sokszor meg fogom látogatni, mert szeretek Vele lenni!!!
És gondolom, tudjátok, a lányok is olvassák ezeket, és ne gondoljátok, hogy nem tudják, ki kicsoda!