Nekem mindig nagyon tetszik ha egy "szolgaltato" ir a forumba, igy tudok parositani gondolatokat a kepekhez/testhez;)
Nekem mindig nagyon tetszik ha egy "szolgaltato" ir a forumba, igy tudok parositani gondolatokat a kepekhez/testhez;)
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** (Candy)
Gyere el és egy kellemes arc társul a testhez..:)
Hanna 22-nél járt már valaki?
Velence környékén tud valaki lányt?
Ezt most komolyan kerdezed? 2-en hirdetnek ezen az oldalon, keress ra a megyere.
Legyen inkabb nyilvanos es akkor tobben jutnak hozza az infohoz?
Mivel nem fehérvári, hanem győri vagyok, azok az élményeim a győri rovatban vannak, illetve a negatív tapasztalatoknál.
Fehérvárra csak Zitához(29) járok, sajnos mostanában kevésszer sikerült eljutni Hozzá.
Róla viszont csak jót, nagyon jót tudok írni, amiért már kaptam hideget, mert minek ennyit dícsérni valakit!
Eleinte én is belefutottam rossz sz*lg*lt*tókba, volt aki a képem helyett a tévét nézte volna, volt, akinek hirtelen "női baja" lett, mikor meglátott.
Nem vagyok egy matyóhímzés, ezt tudom magamról, de ezt kedvességgel próbálom kompenzálni.
A titok az, hogy ha találok egy olyan lányt, akinél nagyon jól érteztem magam, oda visszajárok, és máris nem érnek negatív tapasztalatok.
Persze, nem könnyű ilyen lányt találni, de inkább előre mindent megkérdezek a telefonba, még azt is, hogy tényleg annyi-e a súlya, vagy tutira Vele fogok-e találkozni.
És mégegy, ha mindennel elégedett vagyok, "borravalót" is adok, mint a jó étteremben, és hidd el, megéri.
Sziasztok! Kelliről tud vki tapasztalatot írni? Köszönöm előre is!
oda ne menj az kamu
Sziasztok,
Mint tudjátok, tősgyökeres fehérvári vagyok. A Budai 100-ról annyit kell tudni, hogy még az átkosban kaptak ott a több gyermekes munkások lakásokat. No meg, aki kente a lakásgazdálkodási osztály akkori vezetőjét. Tehát az a környék olyan is, bár cserélgetik, adják-veszik a lakásokat, de ezt tudjátok. Szal munkáspanel, akkor is, ha belül felújítják némelyik kuckót.
A környék sem a legelitebb. Még azt kell tudni, hogy nekem nem adtak. :)
A Köfém ltp szintén munkásnegyed, bár ott is cserélődnek.
A jó környékek: Öreghegy olyan, mint a Rózsadomb, nem jó Nektek. Sznobok, mint én.xd
Belváros és környéke, garonház már alakul, de óvatosan éjjel. Ybl, Deák, Szedres...ezek jók. Skála környéke is.
üdv. téma: Szerintetek a testi megcsalás megcsalás ebben az esteben ha van nőtök (és mi férfiak k*rvázunk)?
Szerintem IGEN. Mert ha szeretunk valakit akkor a testunk csak az ove. Nincs szuksegunk masra stb. De nyilvan vannak mas szempontok de igazabol ez lenne a lenyeg.
Érdekes téma... Megközelíthetjük úgy, hogy mivel nincsenek érzelmek (szerelem), csak puszta testiség, nem ugyan az, mintha a szomszéd lánnyal jönnél össze, ennek ellenére testileg mégiscsak megcsalás. Nézzük meg fordított nézőpontból! Mit szólnál, ha a párod ***moderálva*** egy pasinak, hogy elégítse ki. Hogy éreznéd? Megcsalt? Szerintem egyikünk sem mondaná azt, hogy "ó, nem érdekes, csak testiség volt"...
A kecók, lakók.
A sz*lg*lt*tásokról nőként nem tudok mit írni, sose vettem igénybe.
Ami meg a valóban jó környékek ellen szól, bár ügyesen lehet játszani ott is, figyelik a lakók egymást is, a bérlőket meg pláne.
Fszt. előnyösebb, ezek általában 4 emeletesek.
Ezért találnak könnyebben helyet a Palotavárosban, vagy a Budain, Palotai út még, ahol el lehet veszni.
Összeül a lakógyűlés elég gyorsan, ha mászkálás van, főleg éjjel.
Még röviden valamit, ebből sok minden át fog menni.
Kb. 1 éve a kiadó lakásokra 100-150 jelentkező van. :)
Több a keres, mint a kínál, de sokkal, tehát nem könnyű, úgy 20-30 hívás után a tulaj leveszi a hirdetést, mert nem bírja a hívásokat, belőlük választ, hol dolgozik, mit...
Venni viszont nagyon könnyű, és viszonylag olcsó befektetés. Innentől tudjátok.
Legyunk ***moderálva***? Vegulis akkor nem kell ajandek, mindent megtesznek ugyis mindegy egy + vagy -;)
Nekem is felmerult par kerdes: miert ajandekert megdu.k olyat ami ingyer sem kene? Miert fontos a baratno feeling ha csak testiseg?, miert jar lelki tamaszt keresni valaki egy k-hoz? Szerintem altalaban nem notlen faszik keresik a szolgaltatast, altalaban kotetlen valtozatossag a magyarazat, de akkor miert tobbsegben csak egyhez?;).
Amugy kellene valami megoldast keresni arra hogy ne legyen atveres. Fenykep garancia semmit sem jelent, de meg azokon is latszik hogy 80%ban tobb az a kilo. Kifejezetten vekony lanyokat kedvelem, igy nem igen van kihez menni. Ezert meg nem fogtok szeretni de szerintem aki natur dolgokat csinal (nfvsz) az feleslegesen veszelyezteti sajat magat es vendegeit, en nem szivesen bujnek olyan lanyhoz akire 15 perce raelveztek(nyilvan megfurdik de azert). Egyebkent ki latta mar olyat hogy a lany szeme lattara kicsereli a lepedot? Gondoljunk bele mibe fekszunk.
Inkább beszéljünk arról, hogy azoktól a lányoktól milyen szolgáltatást lehet elvárni, akik a hét minden napján 00-24h-ban, vagy 9-22h-ig hírdetnek. Mert nekem már ez is érdekes. Kétlem, hogy nagy részük minőségi szolgáltató lehet. Másik részük lehet hogy igen, csak kell a l*v* nekik, és dolgozniuk kell...
De ez akkor is elgondolkodtató!
Shalom, hát helló :)
Te még élsz? Átjöttél ide, ez jó.
Hát persze, hogy élek. :)
Ja, mondom kicsit kommentelek itt is. De Te még emlékszel rám? vagy csak én nem tudom h kivagy :)