Nem
Nem
Sziasztok! Elnézést kérek mindenkitől véletlenül elütöttem a számot, nem vettem észre most már kijavítottam. Még egyszer elnézést kérek mindenkitől! puszi Lívia21
Nem kamus, nagyon aranyos.
Te inkább azt a beszámólót irnád ide amit nekem irtál privátban az fontosabb lenne mint az életkorok taglozása
Szerinted miért nem ide? ;)
Mert kimoderálnák :D Pedig elég durva hogy menet közben ott a str*go a szobában és fenyegeti a vendéget... Le irtam helyetted PP :D
Uraim!
Ritkán fórumozok, de most nem hagyom ki! Ma találtam egy igazi kis gyöngyszemet akit Lolának hívnak. Persze ízlések és pofonok .... , de érdemes felkeresni. Közvetlen, kedves, figyelmes, csinos lány akivel beszélgetni is lehet. A fotókon Ő látható ezt maximálisan meg tudom erősíteni.
Zita még mindíg a mezőny felett van.
A fehérváron hírdető lili 36 51 éves fekete volt most szőke.
Ne engedjétek közel magatokhoz mert ***moderálva*** kerül!!!
Sziasztok. Holnap Fehérváron leszek és szeretnék meglátogatni egy lányt.
Kit ajánlotok ? Nem vagyok Fehérvári és nem szeretnék egyből rossz lyukra futni.
Előre is köszi
Molly , Zita , Dominika , Korina , Pamela , Niko , Szabina ,
Igen, most ők képviselik a nívót Fehérváron, én még Lora19-et tenném hozzá, amennyiben szereted a fiatal lányokat.
Üdv Mindenkinek!
Csak érdeklődnék, hogy Lívia, Hanna, Viktória, Rita, milyen szolgáltatók, érdemes felkeresni őket? Tud esetleg valaki infóval szolgálni róluk? Megbízható, korrekt csajok? Előre is köszi
Holnap mennek valakihez;) Lanyok?
Annyira reklamozzak/zuk hogy meg egy lany megjelent Zita nev alatt.
Lehet hogy tevedtem anno, van fehervaron olyan lany aki mar nem csak testi kapcsolat a szamomra.
Voltunk már így páran.
Eveken keresztul tudtam kezelni a dolgot, egy fajta hobby ami elegge elvezetes, de most kicsit megzavarodtam. Nem tudom miert, mi okozta, alakult. Az biztos hogy felfokozza az elmenyeket.
Majd elmúlik Nálad is. Az ilyen szituból győztesen nagyon ritkán keveredik ki az ember.
Láttam Annabellt egy másik lánnyal közös képen.
Sikerült nagy nehezen bejelentkeznem hozzá már nagyon régóta próbálkoztam.
Végre siker! Pöttömke lány fogadott nagy fenék és vaskos combok nagyon izgató volt a látvány.
A tapasztalatom a végére viszont lehangoló. Nehezen boldugul a gumival tök hideg és gyorsan túl akar lenni a dolgon.
A fejében pedig sötétség.
Hát teljesen másra számítottam.