Nem haragszom, de nem hiszem hogy Teged vagy engem kellene kiellemezni ebben a forumban. Mint Te en is szuksegesnek tartottam megjegyezni a velemenyemet. Latom maskeppen latjuk a lanyokat. Az pedig hogy mit lehet irni nem a Te tiszted eldonteni.
Nem haragszom, de nem hiszem hogy Teged vagy engem kellene kiellemezni ebben a forumban. Mint Te en is szuksegesnek tartottam megjegyezni a velemenyemet. Latom maskeppen latjuk a lanyokat. Az pedig hogy mit lehet irni nem a Te tiszted eldonteni.
Sziasztok!
Korinánál tényleg nincs csók? Pedig úgy lenne igazi vele:) Bomba csaj!
Hát igen azokat a szép ajkakat sajnos nem lehet megcsókolni
Pamela továbbra is erősen ajánlott.
hy!Niki 38 és Kitty valami infot tudtok? köszi.
Sziasztok :) Maya (22)-nél járt valaki esetleg? Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre :)
Sziasztok!
A sok új arc közül van aki jó?Jártatok már náluk?
Köszi!
Linda29 sztem profi. Őt merem ajánlani.
Sziasztok!
Van vkinek infója Tina23 ról, régebben láttam fent Győrnél hirdetni.
Jázmin 30-nál járt valaki?Infó?
Szia. Most szándékoztam volna meglátogatni.
Telofonon megbeszéltük, hogy a Budai 1**- ba kell mennem, majd ha ott vagyok akkor hívjam fel. Percre pontosan ott voltam és hívtam, nem vette fel senki a telefont. Pár perccel később megint hívtam, megint nem vette fel senki.
Az ember ilyenkor vagy keres másik lányt ha még nem ment el a kedve, vagy beül az autóba és hazamegy. Ja és Tímeát nem hívja többet.
Most akkor Tina 23 vagy Tímea 23?? Szerintem te Tímeánál próbálkoztál, csak rosszul írtad be az előzményt.
Ez az ott lopnak, csalnak, hazudnak....
Üdv!
Valaki járt már Szandra (24)-nél? Elvileg agárdon lakik.
Ha valaki tudna kis infót vagy személyes tapasztalatot írni azt meg köszönném.
Sziasztok!
Letty 20-nál volt már valaki, ha igen kérem ossza meg az élményeit.
Köszönöm!
Sziasztok!
Masszőz csajok közül kit tudtok ajánlani?
Szia!
A képeken ő van. Aranyos, kedves volt, de nem fogott meg. Biztos nem voltam szimpatikus. Panaszra nem lehet okom, amiért mentem megkaptam, de nem leszek visszajáró.
Letty 20 elutazott? Nem látom a hirdetését.
Tud róla valaki valamit?
Helló mindenkinek!
Tudtok ajánlani valakit a mostani felhozatalból?
Kihez érdemes menni?
Köszi Nektek!
Annabell, Korina, Mandy. Mindhárman ajánlottak, a többi rajtad múlik.