Ezek szerint szerencsére igen.
Ezek szerint szerencsére igen.
Heló minden férfitársam. Mit tudtok mondani nekem mondani Zsani(20) és Mercédeszről?? Ők mennyire megbízhatóak ?
Sziasztok!
Dóri (29)-ről valakinek tapasztalata?
ő engem is érdekelne
Mercedesz nekem nem jott be :(
Nora 21 valami velemeny?
Sziasztok! Brigi 24-nél volt már vki? Vélemény?
Elég csini és bevállalónak tűnik az adatai alapján...
Köszi.
Szia! Én már többször hívtam különböző napszakokban. Kicsengett, de nem vette fel.
Most még a hírdetését se látom.
Pameláról van valakinek infója? Megint eltünt. köszi előre is
Nos egy kis tapasztalatot szeretnék meg osztani. Mivel most új állandó szolgáltatót keresek így az elmúlt időkben voltam egy pár helyen:
Kendra(36): Ö van a képeken picit húsos de nem igen probléma, nekem személy szerint az arca nem ép nyerte el a tetszésemet de az ágyban segítőkész, türelmes és kedves. A technikái is rendben vannak és jók.
Alexa(20): A képeken ő szerepel kis vékony lány kedves és félénk, látszik rajta hogy nemrég kezdte, neki van még hova fejlődnie de korrekt, nem nézi az órát és a Franciája is jó.
Maya(22): Hát nála meg fordultam párszor, a képeken ő van, kedves és aranyos, az ágyban félelmetes amit tud nyújtani.
Aura: nos a képekei valósak, kedves közvetlen lány, szép apró testel az ágyban mindentéren maximumot nyújt és felejthetetlen. Őt bárkinek merem ajánlani!
Remélem ez a kis tapasztalat segít valakinek aki nem tudja még kihez menjen még ha lesz megint pár új megosztom ismételten.
Sziasztok!
tudna nekem valaki mondani hölgyet a buszpályaudvar közelében akihez érdemes elmenni?
elölre is köszi.
csocsi. Éváról van valakinek infoja? előre is kösz. béke.
Vivien (35) garantáltan jó.
Vivien Várpalotán is egy tünemény volt!
Üdv! Ismételten szeretném megosztani a tapasztalatimat:
Melody(28): Hát nem véletlenül dicsérik sokan, a fényképek takarják a valóságot. Hát amit az ágyban művel az félelmesen jó, technikák szerintem kifogástalanok. Megéri meglátogatni
Annabell(22): Jelenleg igaz nem hirdet, hát ő egy gyönyörű kis sex isten nő, feszes bőr, szép arc, a testében nem igen tudnék kivetni valót. Ágyban ép olyan jól szerepel mint ahogy ki néz.
Szonja(33): Hát élőben messze jobb mint a képeken, közvetlen, kedves, igazi barát nő érzetet kelt. Ágyban is igen csak jól muzsikál.
Tina(22): Hozzá nem jutottam el mivel a megbeszélt időpontban már ki volt kapcsolva. (Jelenleg Veszprémben Mira néven található)
Mira(31): nos egyenlőre úgy fest ő csak a héten lesz itt, aki eddig vacillált azon hogy ki próbálja-e, annak csak annyit mondok megéri, jelenleg fehérváron nem tudok nála jobbat pedig már jó néhány helyen megfordultam.
Aura sztem elég gyengus....nem volt tul szép :) széthajtott már :D sietős....
Szofi vagy Lilivel valakinek tapasztalat?
Dominika nagyon ott van a szeren
Igen,nála már voltam de ő csak mélytorkot vállal!Kényszerfranciát nem.
Ginarol esetleg vmi tapasztalat?