Nagyon kedves magyar lány.Éeri a dolgát.
Nagyon kedves magyar lány.Éeri a dolgát.
Sziasztok!
Lucya21-et messze kerüljétek,és vele együtt Sztellát,és Iringót is.1 helyről hírdetnek tőbb névvel,és több telefonszámmal!A telefonban mindent vállalnak alapban,a helyszinen aktus előtt rákérdezel akkor is!Aktus után mindenért *xtrát számolnak.Hazudós ***moderálva***!Tudnák még írni rólluk pár dolgot ,de ide nem akarok!
Remélem mindenki vette a figyelmeztetést,aki esetleg megszerette volna látogatni őket!
Lora kedves aranyos meg cuki :D de *** moderálva *** sztem 29 perc után elküld :D Korina a number one még mindig!
Mert jövedelmem azon része,
Amely hölgyekre volt költhető,
Doktoroké lett ez évtől,
Sajnos ez nem kerülhető.
Vitaminok, serkentőszer
Bár sokba kerül, nem segít .
Elfogy lassan a lőszer is
A vaktöltény nem lelkesít.
Pedig hát sok huncut órát
Töltenék még Nálatok,
Feledve, hogy nem csak velem
Volt tele az ágyatok!
Reginalove, Vivi, Mandy,
Lilla, Mira, Diora,
Lola, Mona és Miura,
Megannyi szép punika
Sajnálom, hogy most már vége,
El kell válnom Tőletek,
Épp ezért sok jót, és szépet
A jövőben Tinéktek
Mert jövedelmem azon része,
Amely hölgyekre volt költhető,
Elúszott hát, ezért vége!
Szavam tovább nem ölthető.
Sziasztok!
Lexynél voltam ma!
Ő 1 csodálatos lány,mintha csak a barátnőmmel lettem volna!
Nagyon szexi,és élvezi is amit csinál.
Én már nagyon sok hölgynél voltam már,de ilyet mint Lexy sosem gondoltam volna,hogy találok!
Székesfehérvártól 20 km-re rendel!
Kérem vigyázni rá!(De jobb lenne ha csak az enyém lenne) :)
Nagyon szép versike!
Ha ez mind igaz amit versbe írtál,akkor jobbulást kívánok!
Diora a képek alapján fantasztikus,valakinek tapasztalata vele?
Sziasztok!
Szandránál járt már valaki közületek Agárdon?:) Tapasztalatok? Akár privátban is. Köszi
milyen volt Monánál??
A tatabányai fórumozók szerint Maya19 nagyon jó. Csupa pozitívat írnak róla. Dia19 a barátnője, akivel együtt dolgoznak, ő is csinosnak tűnik.
Van valakinek tapasztalata? Jöhet priviben is, bár szerintem sokakat érdekelne az infó.
Előre is köszönöm a többiek nevében is! :)
Sziasztok. Ismertek olyan lányt/hölgyet a városban aki csinál prosztatamasszázst? Lingamot többen vállalnak de nekem nem az kellene. Nem baj ha kicsit idősebb csak jól csinálja. :)
Az egyik legjobb a városban. Könnyű, ingyenes parkolás, tiszta, rendezett környezet. Kedves, mosolygós, nem nézegeti az órát.
Egyetértek!
Sziasztok!
Van infótok Melodyról? Hogyhogy csak masszőzködik mostanság?
Hali Budain melyik csajszi van?esmilyen?? Kosziii
Tímea 19?
Budain dolgozik,csak nem tudom melyik szám alatt....Bár egy csomó lány ott van és mindegy melyiket hívtam,Timi,Maya,Iza,mindig ugyan az a csaj vette fel a telefont!
De Tímea érdekelne,hogy érdemes e menni,vagy csak lehúzza az embert....
Sziasztok. Érdeklődnék kinek mi a véleménye Rékus 26-ról ?? Mennyire megbízható hölgyemény, vagy volt e már valaki az itt jelenlévők közül nála esetleg.
Illetve Vivien36 valóban olyan jó és kedves mint amilyennek itt írták ?
Zita néven hirdetett egy 29 év körüli lány. Már min 1 éve nincs hirdetése.Eleinte a Palotai uton, utána a belvárosban a Skálánál volt elérhető. Valaki tud róla infót?
Megköszönném.
Sajnos már nem dolgozik.
Ugyanez a helyzet Molly-val is?