Hát engem is meggyőzőtt!!!Annyira,h most értem haza!!:))
ERŐSEN AJÁNLOTT KATEGORIA!!A Szia után a második mondatom az volt,h bérlet van-e?:))
Hát engem is meggyőzőtt!!!Annyira,h most értem haza!!:))
ERŐSEN AJÁNLOTT KATEGORIA!!A Szia után a második mondatom az volt,h bérlet van-e?:))
:D Én mindig máshoz szeretek járni jobban szeretem a változatosságot :-) Akihez vissza járnék a Viki meg a Molly más engem annyira nem fogott meg.
Sziasztok,
ugyan nem voltam Sziszinél de hasonlóak a tapasztalataim, mint makkmarcinak. Mikor felhívtam és érdeklődtem a feltételekről halál flegma volt, azt mondta "nézzem meg a hirdetést minden oda van írva". Mivel akkor aktust nem, csak happy finish-t vállalt így nem mentem el hozzá. Olybá tűnik aktust most se vállal csak hirdeti.........
Én nem próbálkozom nála ezek után.
Hali. Sandráról tudtok valamit? Írjatok infót please.
Ezt a Mira (32) - t képtelenség elérni!!! Vagy kivan kapcsolva vagy nem veszi fel... Netán kamu lenne???
Talán kapós :D
Csak próbálgasd!
Marha kapós lehet ha kivan kapcsolva :D
Szia FazonFan. Bocsi, hogy olyan hirtelen léptem és nem tudtunk beszélni.
Holnap leszek szerintem, és nyomom a névsort.
Üdv:
Kaller00
Én meg most jöttem haza Sofy-tól :D Amit cseten beszélünk azt itt ne beszéljük ki :D
Kellemes jelenség a Sofy!! Érdemes kiprobálni többször is :-) Ő az a kategoria hogy csak az ***moderálva***szex nem elég annyira vonz hogy több legyen annál ami már ***moderálva***:-) Szóval érdemes nála ***moderálva***kérni! ***moderálva***most kimaradt majd legközelebb :-) Valóban észre venni nála hogy még ***moderálva***de ilyen szuper hozzá állással hamar belefog jönni minden jóba. Vetkőzni nagyon nem akar ahogy észre vettem de jó beszélgető partner vendég centrikus kedves aranyos csajszi. Ajánlott kategoria!!!!
HI! Ezek közül a legjobb a Molly! Nikol az ízlések és pofonok , Dominika elég jó , Molly nagyon jó! Többinél még nem voltam de a Korinát dicsérik még sokan.
Jessica engem is érdekelne . Dominika, Molly nagyon ajánlott, Korina is jó, bár nem annyira volt szenvedélyes mint az előbb említett 2 hölgy (Saját tapasztalat)
Sziasztok makktársak!
A képek alapján nekem nagyon bejön Eperke, nomeg Korina is. Tudtok Róluk valami véleményt, tapasztalatot írni? Előre is köszi!
***moderálva***
nucibubus
itt ha kicsit vissza olvasol, találsz róluk infót.
Üdv:
Kaller
Sziazstok!
Nikol leköltözött szekszárdra?
Valaki nál volt amíg székesfehérváron szolgált?
Valami bővebb infó róla?
Korához képest jól tartja magát? Cicik lógnak?
Meglátogatnám itt szekszárdon... csak nem tudom megéri-e....?!
Jönnek mennek, mint halottban a fájdalom......
Az nem ugy van hanem mint zsidóban a fájdalom :D Én legalábbis igy ismerem.
ííííííííí bakker. TÉNYLEG!!! Igazad van!!! De tudod mit Fan, jobb is így. Még megkaptam volna valakitől hogy mit zsidózok, biztos faj gyűlölő vagyok......:)
Sziasztok!
Fehérváron vagyok :)
Örülök Hexe jó, hogy nem tűntél el. Egyéniségeddel kétségtelenül színt viszel szürke minden napjainkba. Kitartást és szebb jövőt.
:) Have a Nice Day :)