Korrekt a hozzá állásod,talán ha mid ezt a szemébe elmontad volna ember is lehettél volna.Kedves Újonc!
Korrekt a hozzá állásod,talán ha mid ezt a szemébe elmontad volna ember is lehettél volna.Kedves Újonc!
Én évek óta ismerem az Andit, régen valóban volt rá példa, hogy előfordult az általad említett probléma. De én január óta többször dolgoztam vele együtt fehérváron, és vele dolgoztam, nem mással, a saját hirdetésére ő dolgozik, nem más!!! Az meg, hogy telefonon kivel beszélsz nem mindegy? ha éppen nem ért rá az Andi akkor én ugyanúgy felvettem a telefonját és elmondtam a lehetőségeket és ugyanígy fordítva ő is segített nekem ebben. Ebben nem hiszem, hogy van bármi kivetnivaló hiszen ettől függetlenül az ajtót az nyitja ki aki a képen szerepel! Legalábbis január óta ez biztosan így történik nála,tudom,mivel ott voltam és még leszek is időnként. A több hónapos/éves sérelmeket szerintem nem most kellene nyilvánossá tenni!
Szia! Elhiszem, hogy együtt dolgozásotok során nem tapasztaltál ilyent. Ez a te tapasztalatod, nem is vitatom.
Az én tapasztalatom az volt, amit leírtam. Lehet, hogy félreértetted. Nem az volt, hogy mással beszéltem a telefonban, hanem az, hogy más fogadott, aki ráadásul flegma volt. Lekezelő és lehúzós volt. Gondolom, nem feltételezed rólam, hogy valótlant állítok, mint ahogy énis elhiszem, amit te tapasztaltál. Amit megírtam, azok a saját tapasztalataim. Ennyi az egész.
Sajnos Elif és Kiara is trükközik.
Üdv Kanok!
Miért kerülik a lányok Fehérvárt,nagyon lapos már a felhozatal.Sok lánynak írtam itt,*** moderálva *** pár napra jöjjön ide,de mindegyik elutasítja nem.Inkább megy 10-20 ezres kisvárosba de ide nem!Hiányolom a jó nagy mellü lányokat is.Egyik sem jön.Vajon miért?
Szia!
Én is kérdeztem párat a kedvenceim közűl. Sajnos csak 2 helyről kaptam választ, de mind a kettőnek az volt a baja, hogy nagyon előre lehet csak foglalni.
Mert nem könnyű búvóhelyet találni!
Úgy látom, új kincs van városunkban! Zita! Vigyázzatok rá!
Ki az,sehol nem látni!
Türelem!
...
Zita gyönyörű lány és nagyon kedves. Nagyon jó vele az együttlét.
Nem akarok itt okoskodni ebbe a megyébe, de..... nem rég volt szerencsém a Vanessza 26-hoz aki nálatok hirdet, kedves, csinos, aranyos szóval nekem nagy élmény volt... :) Remélem azért hamarosan visszatér Nyiregyre :)
Ami rózsát terem.. Csók
Sziasztok,
Soha nem írtam ide, de kérlek vigyázzatok! Anna nevű 20 éves Szabadbattyánban élő és fogadó lánnyal.
Most voltam nála, hát lehúzós óranézegetős. A *** moderálva *** mikor ott voltam kuncsaftként hívtál h ezzel sürgessenek és a lányt, a lány szerintem roma etnikumu, aki a telefonba meggyőző és kedves volt, de szolgáltatást nem nyújtott. Sok sikert nektek!
Itt hírdet Moniq! De hírdet Vácon meg Pesten is! Talán 3as ikrek?😂
Pesten van... csak próbál mindenhol látszani...
Üdv Urak! Volt itt egy hölgy aki masszázst hírdetett.Tanara majd Bella néven! Mi lett vele, tud róla valaki valamit? Őt hiányolom.
Én szerettem hozzá járni!
Nem megy a bót?😁
Sziasztok milf kategóriában kit tudnátok ajánlani vagy esetleg egyéb ajánlás? Nem vagyok ismerős a városotokban, jovoheten egy rövid ideig fogok odalatogatni.
Üdv Urak!Milla hölgyről valakinek tapasztalat?