Tisztelt Tamás85!
Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható Viviennről.
Köszönjük
Tisztelt Tamás85!
Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható Viviennről.
Köszönjük
Üdv Mindenkinek!A Sonja nevü hölgy most Veszprémben hírdet,ott is két fotóval és ugyan azzal a telefonszámmal! 30 éves,nagy mellü.Egyik fotón rövid fekete haj a másikon hosszabb és erős testalkat!
Üdv, több ilyen vagy hasonló nevű hölgy is szokott hirdetni. Melyik Sonjáról van szó? Legalább a korát add meg lsz.
Pontosítanod kellene melyikről volt rossz tapasztalatod életkor, vagy hogyan néz ki, mert így nem lehet tudni kire gondolsz. Valamikor 3-4 Sonja nevezetű hölgy is van a városban egy héten. ;)
Üdv Mindenkinek!Meglátogattam a Sonja nevü hölgyet,hát csalódás volt!Nem ő fogadott,de határozottan álította hogy ő van a képen!Hozzáállása, lelkes de gyenge!
Sziasztok én ma voltam a Gáz utcában Rosszi- nál. Alacsony,jó kedvű ,mosolygos és kedves lány. Plusz vállal popot! Meg voltam elégedve a szolgáltatásával.
Üdv. Hát személyes tapasztalatom alapján már a gáz utcát is ajánlott kerülni eddig nem sok jó tapasztalatom van onnan. Részleteket szokás szerint pmben megoszton ma Melindát szemre vételeztem. Lassan tényleg elhiszem hogy jó nincs Fehérváron
Sziasztok volt már valaki az itt hirdető Vanessza19 nevű hölgy nél ?
Sziasztok Barby palotán kerülendő, részegen fogadott és mindent unottan csinált . *** moderálva *** kidobás 😥
Üdv minden kedves rokonléleknek!
Nos ma Melly (27) és Nati (22)-őt meg látogattam. Hát kár volt, lehet a Budai út 100-al jóbban jártam volna. Szerintem van elképzelés milyen volt. Akit részletesebben érdekel az pm-be meg kaphatja.
Viszont érdeklődnék Lara (21)-ről mivel elég sok mindent hallottam felőle és Anita (25)-ről van valakinek infója? Előre is köszi.
Mellékesen hova a jó életbe tűntek el a jó és állandó hirdetők? Néha akad 1-2 jó átutazó és annyi...
Mi a baj vele?
*** moderálva ***
Az apróban hírdető Tündit kerülni
Varlak,gyere probalj ki
A helyüket gyakran váltogatókkal nem árt vigyázni! (Intercicik! :-((( )
az szarcsi :D hát igen a régi dolgod sem a régiek már :D
amugy naturban ti vállatok sz*pit? :-) semmi jo csaj nincs jelenleg...
Viviennél voltam, nincs nfvsz, semmi átélés, csak legyen gyorsan meg az aktus. Egy gondolat ami közben alakult ki bennem, azok a lányok akik igazán jó szolgáltatók, biztos állandó, elégedett kuncsaftal rendelkeznek, amiből simán megélnek, nem kell utazgatni más városokba. Azok utaznak akik helyben nem találják meg a számításaikat, mert mondjuk nem megfelelő a szolgáltatást nyújtanak. Eddig én mindig csalódtam, ha idelátogató lányhoz mentem. Többet nem fogok.
Hali!
Őket én is kinéztem, valami infó jól jönne róluk.
Sziasztok! Kit ajánlanátok a városból első alkalomra?
Bocs, Rebekára gondoltam.
Sziasztok ! Monáról info ?Gondolkodom rajta h meglátogassam ...Volt vki ?Vélemény?