ő engem is érdekelne
ő engem is érdekelne
Sziasztok!
Dóri (29)-ről valakinek tapasztalata?
Heló minden férfitársam. Mit tudtok mondani nekem mondani Zsani(20) és Mercédeszről?? Ők mennyire megbízhatóak ?
Ezek szerint szerencsére igen.
nem tudod,fog még dplgozni fehérváron Pamela? köszi
Sziasztok! Pamela tuti hogy nincs győrben itt van fehérváron láttam és találkoztam vele legyen ennyi elég többet nem árulók el .
Letty (20) -ról tud valaki valamit? Már pár napja keresgetem de nem találom :(
Hali, az én szubjektív javaslatom Szfváron Korina (figyeld a hirdetését, mert nem mindig elérhető, de ha épp akkor az lesz, ne hagyd ki), aztán Melody pl. nagyon jó választás. Ő kicsit husisabb, de nagyon jó a karosszéria. J-Lonál én még nem voltam, de fotói alapján...ejha!
Hajrá!
Kedves Kollégák!
Jövő héten megyek Fehérvárra, és kérném tőletek néhány olyan lány nevét, akit érdemes meglátogatni. Köszi.
Szia! Én voltam már Szonjánál 2x is. Nagyon beleveló csaj, nekem legalábbis nagyon bejött. Véleményem szerint Ő az egyik azok közül,akik valóban tesznek azért,hogy a vendég jól érezze magát, és elégedetten távozzon.
Livy 34-ről infó?Járt már nála valaki?
Sziasztok! Szonja-nál volt valaki? Régóta tervezem, hogy elmegyek hozzá, csak még nem láttam róla beszámolót itt. Ha tudtok segítsetek! köszönöm!
Egy kis beszámoló:
Mivel J-lo ról eddig semmit nem találtam ezért úgy voltam vele egy próbát meg ér el megyek hozzá. Az egyeztetés könnyen ment elmondot mindent oda találni már picit nehezebb, parkolót én kicsit nehezen találtam de még ez is meg oldható. Először kezdeném ami nekem negatív volt: a képek természetesen retusáltak,tetoválás van rajta igaz nem zavart, fölösleg a képekhez képest van. Francia közben fogazik de nem vészes. Ami nekem nagyon.negatív volt az az hogy míg ott voltam telefonon rendezte a dolgokat a vége felé. De persze nem csak rossz tapasztalatok vannak, a mellei feszesek és marha jó fogásuk van, elég kezdeményező,kedvesnek is mondható, korrekt mivel amit meg beszéltünk azt kaptam. Az aktus sokkal jobb mint a franciája de azért mindig szabályozta hogy meddig mehet be az ember. Össz képben szerintem meg éri elmenni és ott mindenki el dönteni hogy még vissza akar e menni vagy sem.
Biztos Győrben dolgozik,mert sehol sem látom a hirdetését? Visszajön még? Köszi
Te mit keresel Fehérváron? Most mész oda?
Hát mi volna, ha te látogatnád meg és írnál róla a többieknek? :)
Győrben dolgozik.
Sziasztok!
Pameláról van infótok? Ugye csak szabin van?
Köszi.
Sziasztok.Jövő hét csütörtök péntek Fehérvár és Siófok közt leszek.Tudna valaki segíteni,ajánlani lányt taposáshoz?Jó lenne molett alkat,akár 140kg-ig vagy két lány.Lenne arrafelé lehetőség?
Köszönöm.
Timike Sárbogárd látom megint hirdet...
Nagyon ajánlom hogy elkerülje mindenki. Nem tudom mit lehet és mit nem hogy ne moderálják ki.
Így inkább a tapasztalatom helyett azt írom hogy akinek megfordul a fejében hogy elutazzon Sárbogárdra a semmiért az először inkább keressen rá google-val a timike sárbogárd szavakra, megspórol magának egy rosz élményt :(
Melinda 27-ről infó?Járt már nála valaki?