Jól van igazad van . Csak most ilyen beszólók mindenkinek nap van mert nem jött fizu mikor kellett volna ezen a hétvégén a pénz...
Jól van igazad van . Csak most ilyen beszólók mindenkinek nap van mert nem jött fizu mikor kellett volna ezen a hétvégén a pénz...
Fazon Fan, drágám,
mennyire korrekt h itt mazsolázol és *** moderálva *** a VL Adminját alaptalanul vádolod?
Hova is tartozol? Kicsit vegyél vissza szerintem. Admin nem dug senkit!!!
De tesztelőket se küld senkire, mint más oldalakon szokás...
Ha bajod van a VL-lel, nekik írd meg! :)
Kedves vendégeim!
Még mindig én vagyok,személyem és a minőség még mindig a régi!;-)
Mivel külföldön is dolgozom az ottani weboldalon is fent vannaka képeim.
Ez miatt adódott egy kis nézeteltérés,ami remélhetőleg hamar megoldódik!
Puszi!
Nikinél (37) volt már valaki? Érdemes hozzá elmenni?
Szasztok,
Mandy miért lett kétes hirdető?
Okés, hogy tudja, de hol a diszkréció? Ha nőt hívok, ne egy pasi vegye fel a telefont. Akkor már inkább hagyja békén a készüléket. Meg ha elmegyek hozzá, majd azon gondolkozzak, hogy mondjuk a szomszéd szobában ücsörög? Köszi, de nem. Voltam anno lánynál, akinél a konyhában volt 1 faszi. Mondjuk, hogy nem volt kellemes. A saját üzletét rontja, ha a pasija kezeli a telefont... csak ennyi.
Ezt egy profinak tudnia kéne...
Fiatalabb korosztálynak ( diák lányok ) se a pasijuk se a családjuk nem tud róla.... Pedig elég levágos hogy miből fizetik az iskolát meg az albérletet. Ezért ez a nagy diszkréció náluk , meg szigorú arc eltakarás. És szerintem ez nem csak a diáklányoknál van igy.
Azalatt mit értesz, h levédette magát?
Ilyenkor hol van a híres szlogen: " Diszkréció adott és elvárt. "
Szia bújóscica, senki nem gondolja, hogy a csajok egyedülállók.
Ha én felhívok egy számot a hirdetők közül, ne az élete párja vegye már föl.
Egyébként ismétlem magam, részemről ajánlott Eni.
Szép napot mindenkinek! :-)
Nyilván a férje vagy az élettársa vette fel a telefont, de ezzel mi a probléma? Biztosan nem ő fog neked ajtót nyitni hanem a nő. Biztosan tud is mindenről. Szerintetek az itt hirdető csajok egyedülálló, egyedül élő magányos csajszik? Ugyan!
Korábban egyszer beszéltem már vele telefonon, de akkor nem jött össze a találka, mert pont akkor fejezte be a rendelést.
Gondoltam most megint megpróbálok hozzá eljutni, de elrettentett az, hogy egy pasi volt a telefon másik végén. Gondoltam én tárcsáztam félre, de ha jól néztem akkor nem.
Szia, én jártam Eninél többször is. Akkor minden rendben volt.
Részemről ajánlott.
Az viszont, hogy egy pasi vette fel a telefont az több mint aggasztó.
Azért biztos van magyarázat
Sziasztok!
Ki volt már Eninél?
A múltkor hívtam, de egy pasi vette fel. Inkább nem tárgyaltam vele...
sziasztok. én jártam a budain van de a zuhanyzó elég ramaty amugy a csajok jók amit megbeszélsz úgy van
melody
Az oldal jobb oldalán lévő " keresés kulcsszóra " mezőbe írd be a kivánt nevet és az eddigi hozzászólásokat meg fogod találni.
Visszajárós vagyok Viktóriánál, nagyon bejön a hölgy, csinos, kedves, figyelmes. Nagyon igényes magára és a környezetére is. Kifejezetten ajánlott, de kéretik vigyázni rá!
Annabellt ki ne hagyd,ha szereted a finom,fiatal lányokat. Elkápráztat és állandóan vissza vágysz majd hozzá!
Sziasztok!
Virág-Viktória-Annabell-ről tudtok valamit, érdemes valemilyekhez menni? Virágról egy *** moderálva *** nem valami jó dolgokat olvastam, igaz?