Pesten az egyik haver szerint / többször volt Annabellnél / a csajszi külföldre készül. Kár lenne érte. Vele is elfutott a lovacska ? PÉNZÉRT MINDENT ???
Pesten az egyik haver szerint / többször volt Annabellnél / a csajszi külföldre készül. Kár lenne érte. Vele is elfutott a lovacska ? PÉNZÉRT MINDENT ???
Összehasonlításról szó sincs. Az vitán felüli, hogy Annabell a jobb.
Sziasztok !
Izáról sok szépet hallottam. Teljesen eltünt. Ki tud róla ? dolgozik még ?
Azért a két barátnőt semmilyen szinten nem lehet összehasonlítani. Sem kisugárzásban , sem tudásban , sem technikában. Lyna nem lessz itt hosszú távon , az biztos. Meg nem kell rajuk vigyázni , profik vigyáznak rájuk.
Ebben a műfajban a legjobb. Kár, hogy itt már nem hirdet.
Várj míg újra elérhető, vagy látogass meg mást.
A számon se elérhető. akkor mit csináljak?
Nem egyszerűbb őt magát felhívni? Ha felveszi és tudsz vele beszélni rögtön okosabb leszel, ha pedig ki van kapcsolva, akkor nyilvánvaló hogy nem dolgozik....
hello. Molly-ról mi hír van. nemtud valaki valamit róla? Ma szerettem volna hozzá menni de már inaktiv a hirdetése.:(
Sziasztok nemrégen jártam Anita(23) nál, kíváncsi voltam. Mert sok jót olvastam róla, itt és a pl is. Kimondottan mélytorkos franciára mentem mert nagyon szeretem. Nem csalódtam ,sexy csinos lány aki különleges , kéz nélküli franciával kényesztetett. Nagyon jól csinálja ajánlom ,francia kedvelőknek. Tessék vigyázni rá.
Volt valaki már Andinál? Érdemes hozzá ellátogatni?
Honnan számít durvábbnak? :D
Egyébként Dominika vállal, legalábbis nekem simán csinálta. Lehet egy kérdést megér.
Amennyiben egy dögös nővel akarsz szeretkezni - és nem dugni - és akinek isteni a franciája, akkor igen.
Pamelárol mi a vélemény megéri felkeresni
Sziasztok,
Melyik csaj vállal kicsit durvább mélytorkot?
köszi
Mónáról valakinek van infója, érdemes felkeresni?
Sziasztok, Annabell barátnője Lyna is ajánlott. Kéretik rá vigyázni.
Sziasztok.Ti aztán szépen kifogtátok,de az új lányoknál kockáztatni kell na meg persze észnél lenni.Akiket én tudok ajánlani nektek:Laura(23),Iza,Annabell,Pamela,Korina,Molly(28),Dominika.Legyetek kedvesek hozzájuk és vigyázzatok rájuk mert megérdemlik.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Hát,jóóóó kérdés :P Viktóriához biztos ne,nekem az egész pénztárcám tűnt el,persze tagadott,meg a "barátjával" fenyegetőzött...pedig,amit adott,az sem ért pénzt,nem hogy mindenem elvegye...
Akkor kihez érdemes elmenni,aki nem nyúlja le a pénzt,és nem vág átt,és ott van a szeren?