Pameláról tudtok valami infót???
Köszi
Pameláról tudtok valami infót???
Köszi
Szia, Engem érdekelne. Írj a ***moderálva***, hogy megbeszéljük a részleteket! Üdv: Laci
Szerintem régebben jobb volt. Amióta nagyüzem van, a feeling is vesztett a fényéből. Leszbikus kedvelők előnyben!
Benne vannak a topba. Na akkor itt a top : 1. Iza 2. Anita 3. Mandy és Molly ő rajtuk össze lehet veszni melyik a jobb
Gondolom, értékelésed az éppen aktuális kínálatot tükrözi, mert időnként kikiáltasz mindig valakit a legjobbnak. Most éppen ők az ügyeletes kedvenceid?
Ahogy én is :-P szerintem náluk nincs jobb a városban!
Sziasztok fehérváron van sok lány de én Iza cicához tévedtem . Sexy, szép ,nem lehúzós fiatal lány aki nagyon finom is . De a barátnője Anita sem lehet rossz mondjuk őt csak láttam de nagyon csinos lány. Én náluk maradok :p
Sziasztok, szeretnék érdeklődni Virág-ról, a képei alapján nagyon tetszik, érdemes kipróbálni, vélemények? Köszönöm
Nemrég voltam Grétánál,nagy meglepetés volt számomra mert régebb is hirdetett itt Kornelia néven.Átlagalatti a csaj a képeihez képest kb 15kg plussz van rajta se a furulya se a szex nem megy valami jól nála ezért ahogy megláttam el is jöttem töle de nem értem miért kell nevet váltani és hülyiteni a makktársakat
Sziasztok, sikerült egy fantaszikus órát eltöltenem Fatimával.
Részemről ajánlott kategória.
Sziasztok!
Kinek lenne kedve 3masban Fehérváron? Két srác egy csaj. Megbeszélnénk, hogy mikor és kivel...
Sziasztok!
Viktóriáról (20) van tapasztalat? Ajánlott?
köszi :)
Barby és Roxy. Volt valaki náluk?
sziasztok!!!White Angelrol valakinek van infoja? válaszokat elölre is köszönöm.
Szia, én elég régen jártam Évinél, ha kedveled az érett nőket, akkor ne hagyd ki.
Szia, Viki szerintem ajánlott kategória. Én jól éreztem magam vele.
És Vikiröl mi a véleményetek
kösszi
Enikő jobb is hogy nem elérhető jobban jársz ha inkább máshoz mész. Nem ő van a képeken!
Eniköröl tudtok valamit egy párszor hivtam már de nem volt elérhetö,Virágrol mi a véleményetek megmerjem látogatni