Heni non-stop· Újonc (10 hozzászólás)· 2012. december 01. 00:39
Szia kedves Zoli0033!Kérlek tedd meg nekem azt a fáradságot,hogy le írod,hogy miért volt szőrnyő élményben részed.?Ha jogosnak érzem a válaszod akkor elnézést kérek a szörnyű tapasztalatodért!Am jelen pillanatban nem érzem egyiket sem jogosnak,sem azt hogy szörnyű lennék!Hisz miért csak te írsz rollam ilyen lenéző,nyílvános hozzászólást.nem bántani szertnélek ahogy te azt tetted.De meg fordult a fejemben,hogy csak egy rossz akaró,hölgystb......áll a háttérben.annyi mindent látni ezen az oldalon.Szerintem a képeim nem mást takarnak mint ami vagyok,illetve igánytelenség jele sem mutatkozikilletve.És ez is én vagyok.a bökkenő csak az,hogy lehet neked nem feleltem meg de ki merem jelenteni,hogy A SEX IS JÓ!Hiszem a vendégeim elégedetten távoztak.és ezt nem csak mondom.de te meg állapítottad,hogy szőrnyű vagyok.Elhiszem,hogy tapasztalt vagy sőőőőt még annál is tapasztaltabb.De nem hiszem hogy olyan lányt kéne le írnod aki nem érdemli meg!legyél kedves azokat a lányokat le írni akinél valós a szavad.szerintem emberileg gondold át ujra,hogy mit is írtál.Alelki ismeretedre bízom.hiszen van!!!
köszönöm:Heni
puszi kedves vendégeimnek.És neked is:)
zoli0033· Újonc (33 hozzászólás)· 2012. november 30. 13:41
Tegnap voltam Gabinál.A képeken ö van.Aranyos,kedves lány de a szolgáltatás az feledhetö.Egyszer megéri kipróbálni.
thai· Újonc (23 hozzászólás)· 2012. november 29. 22:21
Hello Gabinál volt már valaki?
SziklaSzilárd· Újonc (6 hozzászólás)· 2012. november 29. 11:01
Hi! Voltam nemrég Fanninál! Ami pozitívum, hogy szép a lakás és a képeken is Ő van. Jó csaj, aki szereti a sovány lányokat.
DE!
Félti mindenét! A ruháját, a bőrét, a (pót)haját. Kb,. annyira érzéki, mint egy b*ltanyél! A bemutakozásnál hozzászólás, miszerint "barátnő feeling" KAMU!
Jó pár csajnál voltam már és sajnos azt tapasztalom, hogy a ***moderálva***!
xyt· Lelkes újonc (58 hozzászólás)· 2012. november 27. 17:51
Sziasztok!
Korináról van valakinek friss infója?
Esetleg a b*d*i úti masszázsszalonban jártatok már?
Köszi
zoli0033· Újonc (33 hozzászólás)· 2012. november 27. 15:10
Lauracicánál járt valaki?
zoli0033· Újonc (33 hozzászólás)· 2012. november 27. 15:09
Heni non-stop-hoz véletlenül se menjél.Szörnyü élményekben lessz részed.
Ibor· Újonc (6 hozzászólás)· 2012. november 27. 14:15
sziasztok
Régota kacérkodok Heni non-stop all
an valakinek valami tapasztalata ?
elöre is köszi
Törölt felhasználó· 2012. november 26. 22:08
Hali, chaten vagyok. :)
FazonFan· Tag (261 hozzászólás)· 2012. november 26. 22:05
Jó csaj kiprobálnám! Ilyet az életben nem kapsz meg tipikus egy éjszakás csaj mert hogy sült krumplit nem tudná megcsinálni az is biztos :D
xyt· Lelkes újonc (58 hozzászólás)· 2012. november 26. 21:40
Szia!
Gabinál Siófokon voltam aranyos és jó is nagyon!Ajánlani tudom!
UTC· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. november 26. 14:36
Üdv!
Gabiról (27) van valami beszámoló/vélemény?
Naga· Újonc (12 hozzászólás)· 2012. november 26. 12:36
Sziasztok! Krisztiröl valakinek van tapasztalata?
keményfa-szu· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. november 24. 21:42
Üdv mindenkinek!
Nemvagyok nagy fórumozó de amit ma kaptam a Claudia nevű szolgáltatótól azt nem igazán tudom tolerálni enyhén szólva bunkó volt!
felhívtam hogy bejelentkezzek erre le hülyéz a telefonban vissza hívom hogy mégis miért vagyok hülye erre egy férfi veszi fel a telefont és megszólal a kérdésemre hogy nem szimpatikus a hangom! Kérdem én ha már egyszer szolgáltató akkor miért kell le hülyézni a másikat amikor még nem is látott és nem is ismer! Meg ha már főnököt tart az hogy engetheti meg hogy egy vendéggel ok nélkül így beszéljen? Vagy ennyire televan vagy Ő a hülye!
Ezért én nem ajánlom senkinek!!!
thai· Újonc (23 hozzászólás)· 2012. november 23. 20:06
Sziasztok Anikó rol valaki véleményt?
theo· Újonc (8 hozzászólás)· 2012. november 17. 23:39
Kedves Virág.
Ezek nem az én beszámolóim voltak, csak idéztem őket másoktól /azért is vannak idézőjelben../ Én személyesen-még- nem ismerlek téged, de ha úgy van ahogy írod, akkor biztosan azokban kommentelőkben volt/van a hiba, akik ezt a véleményt adták rólad.
Nagyon szivesen olvasnánk pozitív beszámolót is személyedről, úgy hogy akinek van ilyen "élménye", ossza meg bátran....
Virág szfv· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. november 17. 10:56
Kedves theo
A beszámolódhoz lenne pár szó hozzáfűznivalóm. Én minden kedves vendégemhez úgy viszonyulok, ahogy Ő hozzám. Nem szoktam flegma lenni alapból, csak, ha kiváltják belőlem. Mert amilyen az adjon Isten, olyan..... Nagyon sok törzsvendégem van, és mindenkivel szót értek. Szóval csak azt szeretném ezzel mondani, hogy kettőn áll a vásár. A lakás pedig nem a legmodernebb valóban, de a célnak megfelel, tiszta és közel van az otthonomhoz. Virág
zender· Újonc (20 hozzászólás)· 2012. november 16. 11:11
Sziasztok.Kitty minden második héten elérhető.
Séf Bácsi· Újonc (6 hozzászólás)· 2012. november 16. 10:40
Molly=Kitty talán szerintem.Ugyanaz a háttér amikor az ágyon áll és a testalkat is hasonló nagyon.Kitty egy szikla mellett pózol de pár napig szokott fent lenni.
Dorkánál volt valaki?Fiatal lányokkal mennyire érdemes kezdeni vagy ezt is embere válogatja?
theo· Újonc (8 hozzászólás)· 2012. november 15. 23:13
Melody is szuper, csak ne engedd sokat beszélni, mert elmegy vele az idő. :-)) + tusolóban a melegvíz nagyon gyengécsként folyik.. :-)
Téma indítva: 2010.02.26., 1985 hozzászólás összesen