Én csak úgy tudtam hogy annyi de nem is érdekel csak véleményt nyilvánitottam .
Én csak úgy tudtam hogy annyi de nem is érdekel csak véleményt nyilvánitottam .
Kedves Fan,
megkérlek, hogy ne írj valótlan dolgokat erről az oldalról egy másikon.
A hirdetési díj sem stimmel, a fotógarancia pedig ingyenes. Köszönöm.
Ja igen ha ennyire bejönnek a rockos csajok akkor ajánlom a Timit is :-)
Mondtam én hogy jó :-) én meg most jöttem haza Mandy-től hát az a nő leirhatatlan annyira jó és beszélgetni is lehet vele mindenről szóval ő az akihez sokszor vissza kell menni!!
Valaki valami tapasztalatot tud mondani Virágról? Jók a képei! Elmennék hozzá csak előbb azért valami infó jól jönne!
Kösz az infót.Meglátogattam Dominikát,a telefonba kedves volt és szimpatikus.Mikor megérkeztem kedvesen mosolygott,bemutatkozott és megkérdezte,hogy szimpatikus-e nekem.Nanááá... Hallod ez a csaj egy rock angyal:)meglepett,hogy vannak tetoválásai,de jól áll neki. Állandóan vigyorog,vicces,tök lüke de jó értelembe:)Teljesen feldobta a kedvemet és a hangulatomat.nem huzott le különböző extrákkal.és a szexbe is nagyon jó .Had ne soroljam hogy mik a jók:)minden! És ami nagyon lényeg hogy nem figyelte az órát.Én nagyon jól éreztem magam és még biztos menni fogok hozzá! De ha lenne még egy barátnője azt se bánnám.
Rékát hanyagold a képeken nem ő van lehuzós és kamus! Dominika az jó ő ajánlott érdemes hozzá elmenni.
Sziasztok! tudnátok nekem infot adni Dominikárol és rékárol? nem-e lehuzosak,és hogy állnak a szexhez.
én róla még nem hallodtam de majd megnézem akkor őt is más csajok ról ahllodtam a budian hgy vannak
Ha jól tudom akkor a Timi a Budai uton van. Nem mernék rá esküdni de eddig ott volt.
Valaki tudna nekem segíteni?
Szeretnék menni a Budai utra tudja valaki hogy kik vannak és hogy ma ki van kihez érdemes menni?
Kösz
Tisztelt Hirdetőnk!
Ez a fórum nem erről szól. Kérjük, hogy a megfelelő helyen folytassák eszmecseréiket
Állítólag a szabad vélemény nyilvánítás korát éljük. A kritikát nem eltüntetni kell, hanem megfontolni és tanulni belőle. Máskülönben struccpolitika lesz a dologból. Ez a módszer az átkosban virágzó cenzúrát juttatja eszünkbe.
Erre én sem tudom a választ, de az Anikó egyáltalán hogyan hirdethet, amikor nem is a saját fotó vannak fent a hirdetésében, hanem netről levett ukrán modell képeivel dolgozik, ráadásul én már próbáltam 3x meglátogani, és sosem volt épp ott, holott a telefonban elvileg vele beszéltem! Nos?
Szia. Nem tudod, hogy Pretty melyik oldalon hirdet, hol lehet megnézni?... Köszi.
Hát a Lövölde utcai bagázst messziről kerüljétek el. A múltor a karcsú, szemüveges Enikő helyett (aki nem is létezik) egy fogatlan, logó csöcsű cigány lotyó fogadott. No comment.
Akár itt is meg egyéb ilyen témájú oldalon.
hol tudom megnézni őket?
Lolita lola , Évi , Eperke van arra felé.
Heni 19röl beszélek a Kinga 27 -el dolgozik a Rákóci uton szörnyü élmény volt igénytelenség,cigifüst,borzalmas szex!
Rebeka se ajánlott hulla vékony csaj,0 hozzáállás.A lövöldés brigádot ugy ahogy van el kell felejteni!!!!!!!