Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
zoli0033 · Újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 24. 07:55

Ha elöször mész és nem akarsz csalodni a nyujtott ***moderálva***akkor én Karinát és Huncut Évit ajánlom.Két különbözö korosztály de megérik a ***moderálva***.

Bajuszpapi · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. február 23. 21:47

Dóránál volt már valaki? Még sosoem voltam...ilyen ***moderálva***, de mostanaban nagyon erdekel. Esetleg valaki tud adni egy tippet?

Atolvastam sok sok oldalt, de nem tudok donteni...

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 23. 13:48

Nem engednék meg ugy sem... eddig egy csaj volt aki irta adatlapján hogy lehet képeket csinálni meg videozni akcio közben. Győrben meg Veszprémben szokott hirdetni Angel néven. Nem tudom hogy dolgozik e még. Valamikor volt Fehérváron is pár napig azota se volt itt. Pedig elmentem volna hozzá. 

ragadozómacska · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. február 22. 18:17

Már gondoltam rá hogy fényképezőképpel látogatom meg...  aztán kiteszem ide a képét, meg a kolléganő réka képét is. Cigók a gazdik, aztán ott nem számit kinek a képe van a hirdetésben.

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. február 22. 16:19

Lehet nincs képe hozzá:-)))

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2012. február 22. 16:14

Anikó sem a saját képvel hirdet...

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:46

Úgy, hogy a képe alatt, van lehetőség elküldeni a szerkesztőség felé, de itt már megcsinálták ezt, és mégis valahogy humbukolt képgaranciát! Tehát, volt már kétes hirdető, de ez van.

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:43

Aha. Így már értem.

Nem lehet ezeket a lányokat valahogy megjelöltetni?

Hogy kerül egy lányra a kétes hírdető felirat?

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:40

Szia Lusy!

Jó volt veled, valóságosak a fotóid, és valóban vonzó szexi lány vagy, de ezt a fertőtlenítéses dolgot elhagyhatnád.

Amit használsz az metil alkohol származék, és szigorúan külső fertőtlenítésre van. Szájba kerülve mérgezést is okozhat.

Voltam már pár lánynál, de még senki nem ügyelt ennyire a biztonságra.

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:37

Minden félrelépés megcsalásnak számít. Ezzel ne álltasd magad. De ameddig nem derül ki nem fáj senkinek.

Szerintem a modern civilizáció velejárója ez a fajta ipar.

Jó hogy vannak ilyen lányok, és az ember el tud tölteni pár percet-orat velük, elvonulva a mindennapok monoton robotjától.

Én örül nektek! De csak azoknak akik ezt becsülettel csinálják!

Nem szeretem, ha a 30 éves lány 22-nek hírdeti magát, vagy a képek a múlt évtizedben készültek.

Higgyétek el kiderül a találkozónál, és sok kellemetlenségtől lehet megkímélni magunkat, ha igaz dolgok vannak fent az adatlapon.

Nincs ezzel semmi baj, nekünk szex kell, nektek ***moderálva***, ez egy tök normális folyamat.

Van aki lapátol, vagy aki könyvel, van aki masszíroz, és van aki szexet ad ***moderálva***.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:25

Szia Mol!

Kukkants át a szombathelyi fórumba és nézz egy kicsit vissza, és mindjárt meg is találod a magyarázatot arra, hogy miért jártatok így! :)))

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:20

Ezt had másoljam be egy másik fórumból:

"Üdv mindenkinek. Székesfehérváron a Szuzi nevű lány megbízhatatlan. Telefont nagyon ritkán veszi fel, a megbeszélt randin percre pontosan megjelentem, de a telefont akkor sem vette fel. Fél órát áltam az utcán, aztán hazamentem."

Kortex társunk írta, és én is így jártam. Pofátlanság ilyet csinálni. Megbeszéljük, odamegyek, aztán nem veszi fel a telefont.

zoli0033 · Újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 20. 10:43

Sziasztok,a Linda nevü lánynál járt már valaki?

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 19. 16:39

Valahol olvastam hogy a kurvázás nem számit megcsalásnak mert fizet érte az illető. Ugyan ez vonatkozik a lányokra is mert ez a munkájuk nem számit megcsalásnak. / Elnézést a szóért csak a gyengébbek kedvéért irtam igy :-) / Az számit igazán megcsalásnak ha mindenféle ribanccal félre vonulnak a disco-ban az emberkék... meg stb. 

De hát lehet másnak más a véleménye :-) Én elég féltékenytipus vagyok mondjuk de ahhoz képest járnák ilyen csajjal :D 

lusy · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. február 18. 14:36

a hozzád helyett házhoz meg pár betüt mellé ütüttem elnézést érte :)

lusy · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. február 18. 14:35

álltalában nincs semmi gond a fiatalok erőszakosak csak,néha előfordul inzultus de ez sajnos ezzel jár! az említett incidens sem nálam történt hanem hézhoz kellett mennem, tehát idegen terepen történt! ezért is tertok attol, h lakásra menjek,mert az idegen terepen nagyobb a kockázat!

olyan is volt amikor volt egy vendég fél időt igényelt majd 10 perc után azt mondta meggondolta magát adjam vissza ***moderálva***mert  ő meggondolta magát nem tudja megcsalni a párját s ha nem adom vissza a ***moderálva***rendőrt hív! Erre persze mondtam hogy nyugodtan s gondolom ha Ő a gyorsétteremben fizet egy menüt akkor visszakéri az árát mert elment az étvágya! ugyhogy vannak furcsa egyének

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 17. 18:36

Pedig azt hittem fehérváron nincsenek ilyen balhés vendégek... hát tévedtem. 

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. február 16. 18:33

Ez már erősen a durva kategória. Mindig azt mondom becsüllek benneteket, ennyi beteg állattal........

lusy · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. február 16. 17:31

ez elég szomorú! én jártam ugy, hogy az illető erőszakos volt segítséget akartam hívni mert megharapott és még a telefonom is elvette! 

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 16. 17:23

VIGYÁZZATOK MAKKTÁRSAK!

A HÁZHOZ IS MEGYEK ...  lányok között , felütötte a fejét egy új módi. Süteményt.vagy édességet kínálnak néhány percnyi ismerkedés után, amely édességek nagy mennyiségű altatót tartalmaznak! Mire felébredsz kipakoljál a lakást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen