Nem szokásom fórum témákhoz hozzászólni, de ezúttal Dyna kapcsán had tegyek kivételt. partychef-fel kell hogy egyet értsek. Véleményem szerint jelen esetben nem szolgáltatást, és nem is terméket vásárlunk, hanem sokkal inkább egy élményt, mely élménynek egy jelentős részét vizuális élményként kapjuk. Persze ilyenkor lehet azt mondani, hogy ízlések és pofonok...., de azért Dynáról egyértelműen el lehet dönteni, hogy a megjelenését pozitívnak vagy negatívnak értékeljük. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenkinek modellnek kell lenni, hiszen tényleg mindenki mást és mást keres. Viszont abban biztos vagyok, hogy a saját kategóriájában mindenki az igényességet keresi, és pont ezt az igényességet nem látom sem Dynán, de mindannyian tudnánk még hasonló lányokat említeni.
Ha valaki ezt a hivatást választja kötelessége lenne a testével úgy foglalkoznia, hogy a vendégei számára egy igényes megjelenést nyújtson. Ha ez megvan akkor beszélhetnénk, olyanokról, hogy kedves, vagy sem, milyen a technikája std.
A leírtakkal egyáltalán nem akartam megbántani Dynát,hiszen őt magát nem ismerem. Biztos vagyok benne, hogy egyébként egy kedves jófej csaj, de azt gondolom, hogy ez ebben a szakmában még kevés, ezért dolgoznia kellene a hiányosságain. Ugyan úgy ahogy más szakmában is sokat kell azért tenni, hogy az ember lehetőségei szerint a maximumot nyújtsa.
Ui.: És ne haragudjatok, de azt sem tudom elfogadni, hogy milyen jókat lehet xy-nal beszélgetni. Könyörgöm, beszélgetni a haverokkal is tudok egy sör mellett.