Szexpartner fórum szolnok

Szolnoki szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. július 04. 15:12

cseresznye:Félre értés elkerülése végett engem nem izgat az efféle felállás.Sok mindent próbáltam már életemben,

voltam már egyszerre két söt 3 lánnyal is.Be kell valljam csalódás volt!

Ez illetve a hasonló dolgok csak a pórnó filmesek baromságai.

Maradok az egy/egyes felállásnál.......ugy maximálisan oda tudok figyelni a partneremre.

Pusza kiváncsiságból érdeklödtem.

Meglepett hogy nem volt rá jelentkezö.......pedig irtad is hogy az anyagiakon nem mulna.

Minden esetre sok sikert kivánok!

cseresznye · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. július 04. 13:24

Szia! :) Még nem, sőt eddig semmi reakció! Kezdtem már azt hinni, hogy ez a dolog csak engen izgat itt szolnokon! :D Gondoltam itt válaszolok, hátha bátorságot ad egy-két lánynak vagy pasinak! :) De beszélhetünk privátban is. :)

Toxiban · Lelkes újonc (53 hozzászólás) · 2013. július 03. 15:25

cseresznye:Hali.Nem találtál jelentkezöt?

Vili13 · Újonc (46 hozzászólás) · 2013. június 24. 12:01

Úgy látom, hogy Virág már tiplizett a városból. Kár, mert nekem nagyon bejött!

cseresznye · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. június 21. 09:23

Továbbmegyek. :) Mert izgat. :) Virág, Prtra, Mónika. Veletek tudnám elképzelni elsősorban ezt a két pasi egy lány felállást. Én nem mondom, hogy egy Alain Delon vagyok, egy átlagos srác. A vendégkörötökből van olyan pasi, aki szóbajöhetne egy ilyenre? Áldozok is a plusz költségekre és csakis az történne, amit mindhárman szeretnénk. :)

cseresznye · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. június 13. 15:48

A lányok véleménye is érdekel. Persze egyértelmű, hogy csak úgy, ha a kölcsönös szimpátia megvan, és bejön az a két pasi. :)

cseresznye · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. június 13. 11:04

Sziasztok! :) Van egy dolog ami már régóta mozgatja a fantáziámat. Mégpedig a két pasi, egy lány felállás. Sajnos az életben eddig még elkerült a szerencse, hogy egy ilyennek részese lehessek. Az okok, talán egyszerűek. :) Nem volt még olyan haverom, aki megosztotta volna a barátnőjét velem. Haza, meg én nem szerettem volna vinne egy faszit. :) De ez itt olyan helynek tűnik, ahol nem kivitelezhetetlen a dolog. :) Előre leszögezem, nem a pasi érdekel egy ilyen kalandból, csak izgat, hogy milyen érzés lehet átélni egy olyan szexet, ahol egy lány két pasit kényeztet, vagy a két pasi okoz örömet a lánynak. Mi a véleményetek? Esetleg fordult már elő itt, hogy két vendég volt fent egy lánynál?

sexrandi · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. június 11. 05:59

Köszi az infót

diek · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. június 10. 15:35

Minden a legnagyobb rendben. tök normális, nem bunkózik, kedves, az *rai korrektek, nekem bejött. ajánlott kategória

sexrandi · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. június 10. 13:20

Szonjáról valakinek valamilyen infója van esetleg?

Előre is köszönöm

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. június 10. 07:50

:)))))))))))))))))))

kereső · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. június 08. 20:20

ugy látszik a virág már nem virágzik:-))))))))))

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. június 02. 16:01

Na ez tényleg gáz..... sajnoz szolnokon egyre több az ilyen és rontják a többi normálisan dolgozó lány prestizsét

bazsi4543 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. május 31. 11:24

Gondolom kedves Virág a Lolo44 egy vendéged aki ép nálad volt és úgy érezte.hogy hozzá kell szolnia az itt folyó vitához.

Teljesen életszerú, mikor lánynál vagyok én is először mindig a számítógépet keresem:)))

lolo44 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. május 30. 17:40

Nos én sokat járok és el mondanám , hogy a Vilivel egyet értek a Virág nevű hirdetővel kapcsolatban ! Kedves aranyos és korrekt lány , a telefonba meg beszélt dolgokhoz tartja magát és igen is ajánlott kategória mint ahogy ezt a Vili is írta már egyszer !!!

Vili13 · Újonc (46 hozzászólás) · 2013. május 24. 21:44

Köszi Kedves Petra és Kereső! :)

Aki ismer az tényleg tudja, hogy én nem szoktam fal beszámolókat írni!
Az hogy ez egyeseknek nem tetszik hát kapják be! De csak egy fél liter hypo elfogyasztása után, a higiénia miatt! :)

kereső · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. május 23. 16:15

:-)köszönöm petra!!!legalább mi regi szolgáltatok tatrtsunk össze!!!!a forum tele van negativ elmenyekkel,es ez durván leminösiti szolnokot!!!!!vilikem,semmi baj ha leirod tapaztalatod,elmenyed,söt,az a jo ha adsz infokat az embereknek!!!!fölmegy a vendeg egy uj lányhoz(tisztelet a kivetelnek)csakis negativ elmenyben van reszük!!!JOGOS A FELHÁBORODÁSUK!!!

kellemes napot nektek:-)

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. május 22. 07:29

Vilikém te meg ne állj le ilyenekkel :))))

Mi nagyon jól tudjuk ,hogy normális ,kedves vendég vagy!

A véleményed meg igen is számít,mivel te is régi motoros vagy már és korrekt hozzászólásokat szoktál írni!

Aki meg erre félháborodik az forrjon a saját levében :)))

Puszi

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. május 22. 07:27

Az igazság néha fáj :))))

Kedves Kereső ezt nagyon szépen megfogalmaztad :))))

Teljes mértékben támogatom :)

kereső · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. május 21. 15:55

Drága Bokszikám,akinek nem inge,nem veszi magára!!!ezt tapasztalatbol irom,irtam amit irtam,mert már csak 10 eve szolnoki szolgáltato vagyok!!!!!ha számodra ez sertö volt,sajnálom,sokan panaszkodnak,az ugymond egyes bevándorlo szolgáltatora,szolgáltatokra!!te magad el tudod dönteni mejik kategoriába tartozol!!!?????vagy nem?????:-)

további szep napot mindenkinek:-)

Téma indítva: 2010.02.26., 333 hozzászólás összesen