Szexpartner fórum szolnok

Szolnoki szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
WEST01 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. február 05. 15:19

A Széchenyi lakótelepen ki dolgozik??
Már látom feltették ezt a kérdést, de választ nem írtak....aki tudja, írja meg

köszönöm

Törölt felhasználó · 2014. február 19. 19:46

vivike 18 ról mit lehet tudni? :)

titkod · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. március 05. 12:27

de igen...

Gerii · Újonc (27 hozzászólás) · 2014. március 12. 20:24

Sziasztok! A most Kecskeméten dolgozó Nina régen Szolnokon volt ugye? Vélemény róla esetleg?

xépfiú · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. március 12. 20:49

Köszönöm Klaudia 6 utáni mozgalmas :) :) és az az utáni kellemes és jó humorú perceket. Codálatosz és fincsi volt. ;)

alejandro30 · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. május 13. 17:44

Sziasztok!Tudtok ajánlani szolnoki vagy környéki hölgyet,aki jól érti a dolgát,hétvégén elérhető,csinos,és nem akad fenn azon,ha pl félórában két aktust szeretnék?Köszi aki ír nekem!:)

alejandro30 · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. május 19. 20:19

Szeretném a mai rossz tapasztalatom megosztani a fórumozókkal.Nem lejáratni akarok senkit.De igenis kiírom a hölgy nevét,mert megérdemli,és ki-ki döntse el,szóba áll-e vele.Mindez a becsületes,korrekt hirdető hölgyek miatt fontos szerintem,hogy itt megosszuk a rossz tapasztalatainkat.

Szóval Ninával beszéltem le"randevút" 18 órára.Ám hiába voltam a megadott helyen,a pontos címért folyamatosan hívtam negyed nyolcig,nem vette fel a telót.Átvert.Biztosan jót szórakozott magában,és én is legyintettem volna egyet,ha szolnoki vagyok.De amikor utazik valaki odavissza 80-90 km-t,az teljesen jogosan mérges szerintem.Ezt a pár sort szerintem megérdemelte ez a "kedves" hölgy szerintem.Inkább magamat járattam le,de nem érdekel.Becsületes,normális,nem link férfi vagyok,egyetlen bűnöm,hogy épp nincs párom.Szerettem volna egy kis kedvességet,gyengédséget,nekem rosszul esik,hogy ilyen emberek hirdetnek itt.

Vili13 · Újonc (46 hozzászólás) · 2014. május 20. 10:07

Nekem az ilyen esetekre mindig van egy B tervem is, mert biztos ami biztos!

alejandro30 · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. május 20. 17:36

Természetesen én is próbáltam más hölgyet hívni,de este 7-8 körül már mindegyik foglalt.

zs12tom · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. augusztus 01. 23:13

Sziasztok privibe valaki tud  infót írni Ninaról köszönöm előre is !

alejandro30 · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. augusztus 08. 21:18

Ma voltam Vicuskánál,és kellemes meglepetés volt a hölgy.:)

Kedves,picit szolid temperamentuma tetszett számomra.Mindent teljesített,amiben előre megállapodtunk.Nem nyavajgott,nem hisztizett,stb.:)A franciája eddig magasan neki volt a legjobb,és a szexben is odatette magát!:)Ráadásul hétvégén is elérhető,nekem ez is fontos szempont pl.:)Uraim,érdemes meglátogatni!:)

Üdv.Alejandro

Törölt felhasználó · 2014. augusztus 11. 22:04

Kedves vendègeim!  Szeptembertől ùjra elèrhető leszek! :)

trend80 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. szeptember 20. 13:31

Sziasztok! Tud valaki megbizható és diszkrét Szolnoki masszőrt. Erotikusat. :)

miri · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. szeptember 29. 07:24

Udv makktarsak... figyelmezteto jelleggel irom masok karabol okulva: Bettina/Csilla neven volt megtalalhato bekes es bacs megyeben egy uriholgy aki Bekesszentandrasrol csabitott megnyero kepekkel es szoveggel. Atveres... vacsorazni elmegy veled egy testorrel akit nem latsz es figyelik a pillanatot... jattot elore keri, de vacsoranal tobbet ne varj... tobbszoeosen panaszolt bacs megyebol, keretik alaposan atgondolni az allitolagos szex randit... 

Bettibszent · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. október 16. 21:24

Na mi van? nem válaszolsz a privát üzenetemre? Ennyire vagy őszinte? Rólam kár ilyeneket írni, mert kb 5 éve hirdetek s szerintem egyetlen egyszer sem mentem vacsorázni senkivel! Ellentétbe ezzel engem akartak elvinni és egyértelmű nemet mondtam rá! Csilla nem én vagyok! Vili? Bernadett és Betti néven hirdettem immár lassan 5 éve! ezen idő alatt soha de soha senkinek semmilyen bántalmazásban nem volt érsze! Sem vigyázó fajankótol sem senkitöl. Te egy nyavajás ember lehetsz de a te lelkeden marad a dolog hogy miattad a te tévedésed miatt vajon mennyi érdeklődőnek vetted el a kedvét értelmetlenül! S végül ha akarnám teli pakoltatnám ezt a fórumot kellemes találkozós élményekkel rólam! Mert feltudnék hívni jó pár vissza járós vendégemet cáfolják már e hazugságot! Ha neked valami bajod van egy lánnyal miért nem hívod fel frankón s beszélsz vele? egy beszélgetés sok mindenről tud árulkodó jeleket adni! Amúgy meg csak 1 dolog ami darabokra hullassza e vicces elméletedet! Én minden esetben bekamerázott helyszínen találkozom! Innestől ellehet gondolkodni hogy vajon ha bármi féle bántalmazás vagy csalás jönne létre a kamerán megh van a tettes! Ez  duplán kedvező dolok:1-ha engem bántalmazna valaki, a tettes hamar meg lenne a kamerás helyszínnek köszönhetően-2.szor ha én okoznék bárkinek bántó dolgot, akkor szintén! A kamerás helyszín csak a beszélgetés ideje alatt van jelen, ha szimpi minden akkor irány a kellemességre való helyszín ahol természetesen mintkét fél részsére  diszkréciónak kielégítő helyszín. itt le zártam ezt, üdv Békésszentandrási Betti

cseresznye · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. október 25. 11:53

Sziasztok. Volt nemrég a hirdetők között egy vékony sötéthajú lány. Nem jegyeztem meg a nevét. :( Az arca is látható volt a hirdetésben és rengeteg kép volt róla. Szeretném még látni, van esetleg valakinek elérhetősége hozzá? Köszönöm.

nokk · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. október 28. 17:47

Drága Csilla!

Hát már itt is próbálkozol? Okosabb azóta sem lettél. Ahogy ezt a megjegyzésed is megfogalmaztad, az szánalmas. És az az ágyon ülős kép.. Azon szét röhögtem magam. Azért mert a youtube-on megnézel pár Photoshop tutorialt, még nem értesz hozzá. Avatatlan szem is észreveszi, hogy barmolt kép. Ha már próbálkozol ilyennel, akkor a seggedről retusáld le a pattanást.

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Átverés a hírdetés. Olvassatok kecskeméti fórumon Csilláról. A dialektus amit használt Csilla néven, ugyan az mint most itt a levelében. Írni sem tud helyesen és sajátos szavakat használ. Miután törölte azt a nevét, azután készítette ezt az újat. Valóban van egy gondozója, aki figyel, valóban p**zt akar előre kicsalni. Szégyent hoz az ezen az oldalon normálisan "dolgozó" lányokra.

miri · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. október 28. 18:05

Bettike, elég hazug vagy... kár, hogy nem mentettem le képet arról, miként és hogyan hírdettél hány féleképp... 5 év meg kicsit túlzás szerintem, mert én az utóbbi 1 évben láttam a hírdetéseid, szóval nagyon gyanús szagod van

kattila · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. december 15. 12:03

Üdv. Liáról van valakinek infója? Előre is köszönöm.

bali11 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. február 14. 17:07

Sziasztok! 

Edina 34-ről vélemény ? :) Esetleg hosszabban kifejtené valaki? :) 

Téma indítva: 2010.02.26., 333 hozzászólás összesen