Sziasztok!
Köszönöm a segítséget a telefonszám megszerzésében!
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget a telefonszám megszerzésében!
Sziasztok!
Én Harcon nem voltam, de Decsre elmentem. Bár ne tettem volna! A lány k*szos, b*d*s, a kutya ellett a szomszéd szobában. Menekültem, mint egy szabadulóművész! Kerüljétek el nagy ívben!
Melinda számát én is szeretném megkapni, annyi jót hallottam róla!
Köszönöm és üdv mindenkinek!
Melinda számát megadnád privátba? Régóta keresem.
Melindánál jártam az új helyen nagyon szuper volt minden.köszönöm Melinda
Hello mindenki! ugyereztem regisztralnom kell ide miutan voltam Rekanal Harcon!
Fel oran att vartam a megadott cimen mikozben latok egy "holgyet" babakocsit tolva a tavolbol..
Megse fordult a fejemben hogy O Reka...oda jott hozzam mondta varjak mig a gyereket atviszi a szomszed bacsihoz... oke ez mar le sokkolt .. a holgy egyenesen BORZALMASAN nezett ki!!!!!!!!
MElegitoben es magas sarkuban allt elem ,ugy gondoltam ha mar utaztam tobb mint egy orat nem banom essunk neki.. am ami akkor fogadott amikor levetkozott..a menetruacio ra volt szaradtva az egesz combjara.. atya vilag .. nemtudtam merre menekuljek!!!!!!
KERULJETEK !!
szevasztok
köszi!
Múlt héten voltam nála, kedves, nagyon nagyon jól massziroz, igényes környezetben, kár hogy csak ruhában látható, és sajnos csak kézi levezetés van, de maximálisan odateszi magát. Igazából azért az ***moderálva*** kaphatnál magasabb szintű sz*lg*lt*tást, de így is tökéletes volt.
Dorkánál volt valaki már? milyen?
Őket hol találtad?
Dorkánál volt valaki? Milyen a masszázsa? :)
Érdeklődnék, hogy valaki járt már decsi roma lányoknál? Érdemes lemenni hozzájuk? Milyen sz*lg*lt*tók? Nem leh*z*s lányok? Infó jöhet privátba is.
Szia
Telefonon nagyon kedves volt, most harcon van egy elég komfort nélküli "házban", elég 1x kecó és a rend és tisztaság tekintetében nem sokat változott a helyzet...
Lány kedvesnek tűnt, de a hely miatt részemről nem ajánlott az új helyén sem...
hello
Bianca hol rendel? köszi
Bianka kiváló szolgáltató, az egyik legjobb akivel valaha összehozott a sors. Gyönyörű arc és finom, kecses test, korrekt és profi hozzáállás valamint tiszta és rendezett rejtekhely fogadott. A hancúr nagyszerű volt, mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Hibátlan hölgy, nálam 5* ! :)
Melyik Rékáról van szó, aki Harc-Szekszárdon hirdeti magát? Telefonban pedig elég szimpatikusnak tűnt...
Dóri volt ,nincs. Legalàbb 10 hívàst próbàltam az elmúlt napokban a legkülönbőzőbb ídőpontokba kezdeményezni ,soha nem vette fel.
Làtszik ez a vàros kb olyan mint itt a felhozatal.
SZAR!!!!!
Dóri (27) szeretnék infót, valaki volt már nála? Mik a tapasztalatok?
Miért nem olvasod a beszámolót?
Köszönöm Melinda!!!!
A napokban felkerestem Rékát,de amit tapasztaltam,megdöbbentett!Hosszú ideig vártam rá,majd 1órát,mire előkerült valahonnan.Mondta menjünk fel a lakásba,de amit ott tapasztaltam.......!Sokkot kaptam!Nagyon lepusztult lakás,kosz, dzsuva,büdös, igénytelenség.Max rá állni mertem volna arra az ágyra amit mutatott nekem.Kb így képzelek el egy román hajléktalan szállót!A csaj is kritikán aluli,még 1szopásra sem maradtam!Leléptem gyorsan!Okuljon mindenki aki nem akar hányni!!!!!!