A rendszerhez szólt a kérdés! Ilyen országban élünk.. Szégyen. Aki kimondja leírja az igazságot azt "moderálják"
Szexpartner fórum szekszárd
Szekszárdi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2016. május 02. 19:22
Törölt felhasználó · 2016. május 02. 19:21
Azért mert valaki leírja a frankót, azért miért kell moderálni?
mikulás5 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. május 02. 17:43
Bővérű társak! Trixyről, Dórikáról (Dalma) tudtok infót adni? Esetleg ajánlani a kedvességüket.
peti0408 · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. május 02. 10:56
Trixy-ről szeretnék információt kapni! Előre is köszike:)
Törölt felhasználó · 2016. május 01. 17:17
:) Hát velem akkor ráb*szik, mert elég jól birom.. Ahhoz, hogy kivégezzen olyannak kéne lennie mint pl Bianka plusz kedvesség, technika, gesztusok stb. Azért azt nem gondolom, hogy ezt mind tudja teljesíteni. - Szóval ha oda jutok nálam megfog dolgozni a r*zsákért. ...r*lytosra b..om mint Rocco Cassandrát....:D
Róka_01 · Újonc (47 hozzászólás) · 2016. április 30. 07:28
Kész átverés show! Már a hírdetés szövegéből is látszik! "Korlátlan" azt jelenti,hogy ha egy percig bírod akkor addig,ha félórát akkor addig tart.És hát igyekszik az egy perc elérésére!
Édesszáj · Újonc (13 hozzászólás) · 2016. április 29. 22:17
Ha Decsen vár aktusra, gyorsan felejtsd el. Max a természet lágy ölén!
Törölt felhasználó · 2016. április 29. 19:10
Sziasztok.
Boglárkáról tudtok adni infót? Így képek alapján nem rossz. A "korlátlan" az mit jelent nála?
Köszönöm!
mikulás5 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. április 28. 18:48
Korábban már olvastam a most éppen Erika néven hírdetőről. Sajnos nincs változás. Mást én sem mondhatok, mint a korábbi fórumozó. A szoli cicák nem jöttek be. Ez van kedves hölgyek. Az *r és az érték.
Törölt felhasználó · 2016. április 23. 19:17
Tényleg ennyire inaktívak a szekszárdi urak?
Törölt felhasználó · 2016. április 12. 20:39
Aa értem. Tehát mindkettő szar.. ?
Róka_01 · Újonc (47 hozzászólás) · 2016. április 12. 07:32
Szerintem mindkettő kérdésedre válaszoltam!
Törölt felhasználó · 2016. április 12. 02:41
Helló. Melyikkel,mert egy pár hölgyről már kértem infót? :)
Róka_01 · Újonc (47 hozzászólás) · 2016. április 11. 22:10
Én azzal tettem ezt akiről információt kértél. Nem teljesítette a telefonban ígérteket,unott,érdektelen volt miután az ajándékot átvette. Egy *** moderálva *** olvasd el az utolsó beszámolót róla! Találó kifejezést használt az író!
Törölt felhasználó · 2016. április 11. 20:30
Én már nem egyszer tettem úgy hogy otthagytam,mert mondjuk 25kg al több volt mint a képeken. Vagy az elején kedves volt, de az ágyban a 0-át sem érte el meg csak fekütt. hasonlók.. Elmondtam neki, hogy hasonfekszek és "kiverem" magamnak ugyan ott vagyok. Ez egy 0-volt..stb.. Nem hogy vágyat ébresztett hanem inkább sírógörcsfelé hajlott a dolog részemről. Felöltöztem és otthagytam-meg a rózsákat is- amiket eléggé sajnáltam.
Írjatok ,írjatok,írjatok!
Törölt felhasználó · 2016. április 11. 20:25
Édesszáj , eggyetértek. 95% ban rajtunk múlik. Amíg kereslet van addig kínálat is akad. Jó és rossz értelemben. Amíg ottmaradunk a valótlan képeket használóknál, a bunkóknál, a lekezelőknél a gyenge teljesítményt nyújtóknál addig mindíg itt fogják rontani a levegőt meg a szolgáltatói kör minőségét. Inkább legyen 5csaj, de azok tipp toppok,mint 100amiből 10 jó. Rengeteg fölösleges csalódástól mentjük meg egymást és persze elvesztegetett időtől meg sok kidobott "rózsaszál" tól...
Édesszáj · Újonc (13 hozzászólás) · 2016. április 11. 18:42
Jól van Fiúk! Azt gondolom, ha aktivak vagyunk itt a Fórumozásban is és nem csak a pamlagon az mindenkinek jó lehet. A vélemény kimondása, akár (+), akár (-) a szolgáltatás minőségét csak javíthatja. A rosszak eltűnnek a nem jók lemaradnak. Rajtunk is múlik, hogy a jók meg megmaradjanak.
Róka_01 · Újonc (47 hozzászólás) · 2016. április 11. 07:34
A Szekszárdtól 8 km-re lévő településen van valami a levegőben,mert egyre fiatalodnak a hírdetők! Aki 35 éves volt pár hónapja, most már csak 27,aki 21 éves volt már csak 19.
Törölt felhasználó · 2016. április 10. 13:57
És Amandáról? Teljesíti amiket kiírt magáról? Ha tényleg popsi kedvelő,akkor nem gondolnám, hogy azt *xtra kategóriába sololja. Vagy?
Törölt felhasználó · 2016. április 10. 13:54
Üdv urak. Dalmáról valaki tud mondani valamit?