Kaposvár még nem a tied? Elég vicces :D
Kaposvár még nem a tied? Elég vicces :D
Sziasztok!Anitáról tud valaki valamit?A képek nagyon jók.....azok a cicik....
Bellával mi a helyzet,nála járt már valaki?
köszi szépen
Sziasztok!
Ismét hírdeti magát LARA paksról. Valaki járt már Nála? Vélemény?
Nem tudom miért Pakson hirdeti magát amikor Tolnán van.
tolna 19 eves lejluus
volt mar valaki nalla masik oldalon talaltam amugy ot!
kep alapjan nem rossz' :)
Roxi kamu :( Kár, mert bár nem ő van a képen azért elég jó.
hmmm legalabb lenne fent olyan aki jo is :)
ha valaki tud irjon mar privatot :)
koszi'
Sziasztok
Az apróban hírdető Ramonáról van valakinek tapasztalata? Nem kamu, ő lehet a fényképen szolgáltatás színvonala stb....
Köszi
Sajnos voltam ramonanal,igaz,telefonban közölte hogy nincs lakása, gondoltam kocsiban megoldjuk...
Az *ra horribilis,a külseje övön aluli...
Már értem miért olyan kepei vannak amin az arca nem látszik...
Ovakodjatok!!
Kellemes meglepetés volt amikor olvastam a hirdetésed a szekszárdi oldalon. A környékben a legjobbak közé tartozol, HA nem a legjobb! ezzel a hozzáállással és azzal a légkörrel amit tudsz biztosítani a barátaidnak.
Gyönyörű hely, nyitott vagy sok mindenre, odaadásod és kedvességed felejthetetlenné teszi az ott töltött időt! Így örülök neki, h megfogadtad a tanácsomat, mert "aki mer, az nyer" E....37
Ha tudok megyek, sajnos most egy hétig Zalában dolgozom :(
Sok.sok puszi!!!!
(nagyon ajánlott mindenkinek)
sziasztok, kiről írt nyergesman?
kiváncsi lennék... köszi
Eliza ( Baranyánál is megtalálod)
Eliza egy öreg,löttyedt testü vén csaj.A hely ahol rendel az szép.
sziasztok, valakinek van infója az új lányokról? Rita, Roxanna, Kendra
Köszi
TE annál a lánynál életedben NEM voltál! Két beírásod van "farkaska" mind a kettőn lehúztál valakit. Te nagyon érdekelt lehetsz ebben a dologban.. Én is az vagyok, csak fuvarozás téren. No meg éjjel 1 órakor aludni szoktam. Te meg "farkaska", éjszakai vadászaton vagy biztos.
Sok esetben egy negatív kritika többet ér mint egy pozitív. Sokat lendít a dolgokon.
Amint írtad a hely szép. Egy régi mondás : "Amilyen az ember, olyan a környezete Is!". Így Ő sokat ad magára is és a cicijére is.
De csak irogassál, a Fórumon elférnek az alaptalan hülyeségeid! Mi azért megnézzük, hogy ki, hányszor és mit írt. Egy mondatos lejáratós kampányokat nem vesszük komolyan. Lehetőleg ne sértegess másokat alaptalanul!
Tudod, a mi "közösségünk" elég zárt és hamar információt cserélünk, h hol van trafi', hol van mérleg', de az is, h hol van jó hely, ahová "le tudunk parkolni" egy kis pihenésre, ahol jól érezzük magunkat....
Ilyen mondás nincs is,már bocs.Olyan van, hogy:
Amilyen az ember,olyan a munkája is.
Kertészke!Én már akkor oda jártam,amikor Te még a biliden kapaszkodtál.Csak nem az öreg lányhoz,hanem a szép fiatal Biához.Nekem nagyon gyanús vagy,miért is reklámozol egy nagyit?
Kertészke!Milyen zárt közösségről irogatsz,te hol élsz?Különben csak egy koszos cigánylányról irtam,aki most újra dolgozik Roxána néven.A p*nzt elöre kéri és lelép vele,próbáld ki !
Inez kamu! Srac veszi fel a telefont!