Szexpartner fórum szekszárd

Szekszárdi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Teodor · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2014. február 01. 12:43

Régebben Vanessa néven hirdette magát találsz úgy hozzászólást ott se dicsérték abban az időben. 

Nap · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. február 01. 13:05

Kedves férfiak !! Elöször is,csak megjegyezném,hogy gusztustalan,és szánalmas,ahogy írtok egy-két nőről.. Ha nem tetszik az illető,akkor nem kell ott maradni,és ennyi... De itt kiteregetni,hogy melyik milyen,és leírni,hogy csináltad vele,- hát mit is mondjak?? - nem egy kúltúr jellemre vall!!!  Ti ,, mai ,, férfiak,srácok azt hiszitek,hogy Ti olyan jók vagytok a szexben? Más a nagyot érezni az agyban,és más azt megtenni az ágyban !! A kiadott hangok nagysága,még nem egyenlő a tudással !! És most lehet ám itt háborogni, és azt mondani magatokban,hogy ,, na majd én megmutatnám,, stb.. Én is tudnék mesélni.....Pl. ápoltság,illatok,,körmök,primitív ,nagyképű viselkedés,-szeretkezés tudásának hiánya! ...stb.  Ne várjatok többet,mint amennyit adni tudtok !! És bármennyire is hihetetlen,de vannak Szekszárdon szép,és jó nők,csak ők is kitudják szűrni az ilyen ,, szájmenéses ,, pasikat,és nem fogadják őket!!! 

adamus · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. február 02. 08:42

Sziasztok!

Jártam az apróban hirdető Enikőnél és másik Pakosn hirdető hölgynél is. Enikő kuckója nagyon szép, fürdő 100%-os és Enikő is. Szép, szilikonos cicik, finom puncika és zseniális technika. Én élveztem veled minden percet. Ha nem csak hétvégén lenne, többet járék felé. 

A másik hölgy  Dina. Nála is jártam, ő kényszermegoldásként van nálunk, ahogy kivettem a szavaiből. Nagyon jól néz ki, harapnivaló a popója szereti, amit csinál. Értük egyáltalán nem sajnáltam a pénzt és ha tehetem meg fogom őket majd látogatni. 

Fecóóó85 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. február 02. 13:53

Kedves "Nap"!

Látom, hogy hirdető vagy...félre ne értsd nem akartam megbántani senkit, de ezen az oldalon ez az opció azért van, hogy a véleményeket megosszuk. Ha én elmegyek egy lányhoz és esztétikai vagy higiéniai hiányosságai vannak akkor azt megosztom,(és persze a jót is de sajnos szekszárdra ez nem jellemző) hogy más ne járjon pórul...

Ezt viszont nem értem: Tőled idézek utólagos engedelmeddel... 

"Ne várjatok többet,mint amennyit adni tudtok !! És bármennyire is hihetetlen,de vannak Szekszárdon szép,és jó nők,csak ők is kitudják szűrni az ilyen ,, szájmenéses ,, pasikat,és nem fogadják őket!!!"

Ne várjatok többet,mint amennyit adni tudtok...mi p*nzt adunk...akkor szex után nektek is adni kellene ugyan annyit, mint amennyit kaptatok:) Nem? de most komolyan...ez ugyan olyan szolgáltatás mint a fodrász, vagy a személyi edző. Ha rossszul vágja le a hajam és mindíg megvárat akkor is ha időpontom van, vagy az edzőm igénytelenül és büdösen jelenik meg akkor arrol nem lesz jó véleményem, és a barátaimnak se fogom ajánlani.De ha a fodrászom ügyes és pontos, az edzőm jó fej és azt kapom a p*nzemért amit elvárok, akkor azt másnak is ajánlani fogom. Igen, teljesen hihetetlen, hogy vannak szép, és jó nők szd on...amúgy a szépről és a jórol eléggé különböző kép él mindenkiben. Hogy szűrik ki a szájmenéses pasikat???Egy telefon alapján? Vagy a látogatás után nézi, hogy érkezett e új komment? ugyan már...kiszűrni...Max ha olyan szerencsések ezek a "szép és jó"lányok hogy nem kell uj vendégeket fogadniuk mer van egy állandó fix vendégkörük amiből elég bevételük származik...de ők nem is fogják itt meghirdetni magukat...tehát esélytelen, hogy "JÓ" lányokkal találkozzunk igy a jó vélemény is nehezen alakul ki!

Szerintem(az én elvárásaim szerint) kellenek bizonyos adottságok ehhez a szakmához, és ezt a szd.i lányok nem látják be.

a most hirdetők közt több olyan is van aki ha f*z*tne akkor se látogatnám meg...pécsen ilyen nem igazán fordul elő.

Uraim ha bármilyen tapasztalatotok van osszátok meg a többiekkel!Ha találkoztok szép lányokkal azt főleg!!!

99 · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. február 03. 15:20

Üdv Mindenki!

Egy kérdésem lenne hozzátok!

Mit vonz maga után, ha rendőr rajta kap egy örömlánnyal, ( út széli lány) ???
Volt valakinek ilyenfajta története?

Köszönöm!

99 · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. február 05. 21:50

Szia!

Enikő egyedül rendel, kora, popót vállal, árak?

szazeves · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. február 06. 11:52

egyedül van. normális rendes csaj és nem vállal!! Az ***moderálva*** korrekt. ÉS tiszta lakása van!!!!

Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. február 08. 09:36

SZiasztok, azt szeretném kérdezni hogy járte már valaki biankánál (fekete rózsaszín ruhában va na képen).

Ha járt valaki akkor mondjon róla valamit milyen volt meg h ő vane télleg a képen.. (és mit jelent a neve után h kétes hirdetés)?? új vagyok még...

Bence33 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. február 10. 22:30

Kétes hirdetés azt jelenti, hogy lehet ellopja a p*nzed, miután odaadod neki.

Bence33 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. február 10. 22:31

Lehet, hogy előre elkéri, hogy "jattolnia kell a szobáért", hozza a kulcsot...
De a lány sose jön vissza, és elvesztetted a p*nzed.

Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. február 11. 00:11

Köszi!! :)   Már lényegtelen pécsen találtam egy  eszméletlen aranyos és gyönyörűszép lányt akinek olyan szép és aranyos arca van :) óóó  aszem belezúgtam :)   Szóval visszatérve a témára  köszi!! Am azt nem játszaná el velem mivel nem adnám oda addig senkinek amig szobában nem vagyunk :)  ;)

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. február 11. 23:00

Sziasztok.

Észrevettem, hogy Mónika, az egyik ismerősöm szövegével hirdet. Rácsörögtem, fölvette és így szólt: "Halló. Jó estét!" Elmagyaráztam neki hogy mit is szeretnék, vagyis, hogy írjon magának szöveget, mire Ő megkért, hogy "szakadjak le". 

Háttérben a "Boss" hozzászólása az ügyhöz: "Nyommmánnki"

Köszönjük Mónika. :)

Pasikák, vigyázni!!!

linde3 · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. február 11. 23:34

Az előzmények alapján esélye sem volna a csajnak, még ha f*zetne sem... :DD 

Fecóóó85 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. február 12. 02:28

Üdv!

Tamásiban a lányoknál nem járt senki?

Ha van bármi tapasztalat érdekelne.

99 · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. február 13. 00:13

Sziasztok!

Tolna megyében hírdet Vadóc néven egy lány a ***moderálva***, volt már valaki vele??

Paul86 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. február 19. 15:52

Sziasztok!

Régebben egy *** moderálva *** hirdetett egy Melinda nevű hölgy, Szekszárdon. Nem tudtok Róla valamit? Voltam Nála párszor és ismét felkeresném...

adamus · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. február 22. 08:03

Vadóc már nem dolgozik. Én gyakran látogattam őt, iszonyatosan jó francia tudása volt :)

99 · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. február 23. 16:07

írtam privátot....

Golgota · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. március 06. 10:05

Sziasztok!
Biankánál szekszárdon már járt valaki?
Eliza (20) Pécsvárad melett csak ajánlani tudom mindenkinek. Képek valódiak, fogadtatás pipa, zuhany törölköző is! Ágya akkora mint egy Kraz plató :D 

nyergesman · Újonc (31 hozzászólás) · 2014. március 09. 08:24

Csak megerősíteni tudom a kommentedet, nagyon aranyonyos lány érdemes meglátogatni!

Téma indítva: 2010.02.28., 674 hozzászólás összesen