vigyázz! oszd meg velünk légszíves valamelyik más hölgynél is voltál azokat a tapasztalataidat is.
Szexpartner fórum szekszárd
Szekszárdi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Teodor · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. augusztus 20. 12:23
Splasi · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. augusztus 21. 12:55
Sziasztok!
Szokott apróban hirdettni Bella-kép nélkül álítása miatt a diszkréció miatt -Felhívtam.
Egyeztetünk időpontot.Megbeszéltük hol talizunk.Én 2-3 percet késtem .Nem volt nehéz felismerjem mert nézte a telóját,met mondtam h majd hívom.S ott beszélt egy kocsiban ülő csapattal.-Gondolom a "edzői".Így felhívtam ,mivel nem akartam oda menni mert jah....
Kérdezte miért,elmondtam mit láttam ,Ó nem nyugi csak az időt kérdezte tőle......pedig ez nem igaz mert Ő nem tudta hol állok lettük és beült ,s elmentek...Szóval Ha rám hallgatok Őt kerüljétek el!
zoli11 · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. augusztus 22. 14:10
rékababa valaki tudna nekem valaki infot adni!elöre is köszönöm
Teodor · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. augusztus 22. 14:49
Ja Réka babáról van szó.
altrix · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. augusztus 23. 09:20
A most Pamela néven hirdető hölgynél jártam már... 1 hónapja talán több is... akkor is itt volt szekszárdon... más néven hirdetett ...
Felhívtam megbeszéltük az időpontot...
Kölcsey lakótelepen rendelt....
A lakás színvonala gyenge... barátibb környezetet is eltudnék képzelni....
A csaj első ránézésre nagyon jó....
Szép nagy cicik jó fenék... csak a pocakjával nem tudom mivan.... olyan mint aki át esett egy nagy fogyáson... csúnya gyűrött a bőre ott....
egyébkén kedves aranyos... beszélgetős... de mégis olyan mint egy kezdő kislány.... nem adja meg a módját...
Megkérdezi mit szeretnél aztán nagy nehezen neki áll cumizni.... majd lovagol egy kicsit... aztán megfordul és mehet hátulról .... mint egy robot....
de mégis volt benne valami jo....
még 1 szer nem látogatom meg az biztos de egy próbát megért....
Úgy tűnt mitnha gyorsan túl akart volna esni rajta... 10 ből 5 re értékelném ha kéne....
Hátulról jó volt *** moderálva ***, az a része tetzsett... de ezen kívűl nem bánt jól a cerkával...
Nagynak is találta egy kicsit... látszott h fáj neki...
(hozzáteszem nem nagy méretről beszélünk... teljesen átlagosnak tartom)
Hát röviden ennyi... én várom már hogy sexárdon legyen egy igazi vadmacska... aki érti a dolgát!
Olyqan mint anno Pakson volt Bona... ő sem votl az tipikus bomba nő de nagyon tudott valamit.. határozott volt... rámarkolt a szerszámra rögötn cumizott... szóval jó volt...és élvezte az látszott rajta!
zoli11 · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. augusztus 23. 12:06
de ha ezt csinálják nem kevés pénzért akkor miért nem csinálják jol nem?akkor mindenki visszamenne hozzájuk
altrix · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. augusztus 23. 13:12
valószínű így is elegen látogatják őket...
azért jolenne a közelben egy igazán jo kis csaj aki élvezi és szereti csinálni....
altrix · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. augusztus 23. 13:15
pamelának a képei sem véletlenül homályosak...
a leírtaktól függetlenül azért egyszer jo volt...
vigyázz! · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. augusztus 23. 18:52
A jelenlegi kínálatból akiket javasolnék:
Bella. minden része finom, mindig jó volt.
Enikő szintén
Nikol szintén és kedves
Melinda máshol hirdet: Isteni! 40-es nő, hatalmas mérettel: A képen így biztosan megtaláljátok.
partnert_szekszárdon · Újonc (32 hozzászólás) · 2012. augusztus 23. 20:13
Ő róla mi a véleményetek?
partnert_szekszárdon · Újonc (32 hozzászólás) · 2012. augusztus 23. 20:14
Valamiért letiltotta a linket. *** moderálva ***
Teodor · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. augusztus 25. 14:23
Úgy emlékszem Zsanett néven hirdette magát régebben.
altrix · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. augusztus 29. 13:06
új vélemény szekszárdról?
partnert_szekszárdon · Újonc (32 hozzászólás) · 2012. augusztus 29. 19:03
Enikőről van valakinek tapasztalata?
vigyázz! · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. augusztus 29. 22:47
Én is írtam róla és mások is írták, hogy ajánlják. Részleteket nem írkálok. Ajánlom!
Splasi · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. augusztus 31. 07:44
Sziasztok!
Én múlt héten voltam Anitánál!
Nekem nagyon jó volt kedves odaadó volt!!Hozzáálása is jó!
Teste is jó .Én ajánlani tudom csak !
partnert_szekszárdon · Újonc (32 hozzászólás) · 2012. szeptember 01. 15:14
Valaki meglátogatta már Bella és Suzit?
iron · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. szeptember 02. 14:07
Szevasztok!
Vidéki vagy Pesti *** moderálva *** mennek itt szekszárdon? Nikolról valaki vélemény előre is köszi
Splasi · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. szeptember 10. 15:15
-Felhívtam.
Egyeztetünk időpontot.Megbeszéltük hol talizunk.Én 2-3 percet késtem .Nem volt nehéz felismerjem mert nézte a telóját,met mondtam h majd hívom.S ott beszélt egy kocsiban ülő csapattal.-Gondolom a "edzői".Így felhívtam ,mivel nem akartam oda menni mert jah....
Kérdezte miért,elmondtam mit láttam ,Ó nem nyugi csak az időt kérdezte tőle......pedig ez nem igaz mert Ő nem tudta hol állok letettük és beült ,s elmentek...Szóval Ha rám hallgatok Őt kerüljétek el!