Újonc2· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. november 29. 23:12
VIGYÁZZATOK!
A most éppen Izabella néven futó "hölgyet" messziről kerüljétek. Általában a kereső alján van mindig egy 70-es számmal, most már kamu képpel (legalábbis most már arc nélkül)
A p*nzt előre kéri, azzal az indokkal, hogy jattolnia kell a szobáért és megvárat egy megbeszélt helyen. A gond csak az, hogy se p*nz se csaj. Utána meg kinyomkodja a telefont mint aki jól végezte dolgát.
Egy kis szünet majd jön új névvel, új hirdetési szöveggel. Próbáltam finoman fogalmazni, nehogy moderáljanak.
Thomas27· Újonc (20 hozzászólás)· 2012. november 29. 05:15
Végre:::::DDDD Jázmin visszatért .....:DDD Királyság
Milyen volt a hölgy akit meglátogattál? Ajánlanád? Hol beszélgettél vele? Ero-n?
altrix· Újonc (35 hozzászólás)· 2012. november 20. 10:18
A Látogatás sajnos elmaradt... illetve egyrészt sajnos másrészt nem :) Mivel akadt egy hölgy aki találkát ajánlott egyik közöséggi oldalon... (nem face)...
Egyébként szekszárdi hölgy :) amiről nem tudtam mert az adatlapján nem volt feltüntetve...
de hosszas beszélgetés után kiderült... és hát meglátogattam... Van egy kis irodája ahol találkoztunk, a többit nem írnám le...
Gábor23· Újonc (2 hozzászólás)· 2012. november 15. 20:57
Sziasztok Anitánál voltam ajánlom isteni a szája és azok a mellek :D
altrix· Újonc (35 hozzászólás)· 2012. november 14. 09:09
Szekszárdon egy csajnál voltam nem tudom már ki az mert több néven is hirdet... korábban leírtam ....
Pénteken Jolandát meglátogatom :) Majd utána beszámolok...Bízom benne, hogy érti a dolgát...
Remélem nem lesz csalódás...
Sajnos nem sok jo csaj van itt...
Thomas27· Újonc (20 hozzászólás)· 2012. november 14. 06:54
Sziasztok!Nikolnál járt már valaki?Tudtok róla valamit?
bovden· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. november 12. 08:43
Sziasztok!
Itt mindenki csak érdeklődik? Senki sem járt még egyik lánynál sem? valaki írhatna váleményt a hölgyekről!
Köszi
jani10· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. november 10. 20:48
Valaki volt már Angelinál vagy Annánál? Ha igen akkor mi a véleményetek róluk?
vigyázz!· Újonc (47 hozzászólás)· 2012. november 10. 16:33
Ma már Anna a neve, tegnap még Roxana volt, előtte Mizoka, és előtte pedig Szex. Mindezt egy hónap alatt!
bovden· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. november 09. 19:21
Sziasztok!
Most regisztráltam ide. Kit tudnátok ajánlani szekszárdon? Roxana-ról van infótok?
Milán84· Újonc (18 hozzászólás)· 2012. november 05. 08:57
Sziasztok! szekszárdi lányokról valakinek valami infója? Kit érdemes meglátogatni?
Milán84· Újonc (18 hozzászólás)· 2012. november 02. 09:12
Sziasztok!
Hétvégén megyek szekszárdra, é sszeretnék 1-2 lányt meglátogatni. Én Enikőt, Anitát és Bellát szemeltem ki. Valaki tud adni valami infót hogy kivel nem nyúlok mellé? Esteleg valami más ajánlás?