Elhiszem, ez pont arra a tempóra erősít, amiről beszéltünk. Milyen amatőr ez az ócska sumákolós hazudozás, amikor nem is ő lenne az igazi felelőse és mégsem tudja normálisan kezelni. Jobb helyeken:,Fehérvári úton, vagy az Óbudai kispiacnál a Verőfény utcában ezt már régen lejegelték, hogy ne a lányok és ne is a vendégek maradjanak a 💩-ban. De voltak csajok, akik az adatlapjukon is írták ezt a bemutatkozásnál, hogy az "sorozatos etikátlan bejelentkezések miatt, az lesz fogadva, aki éppen ott van"..! Nyilván nem írta ki, hogy a konkurens strigolettók miatt. Noémi28, aki itt is szokott rendelni, nála is olvastam erről és beszéltünk is róla. Ő anno a nyugati p.u. közelében rendelt, tetkós szilikonos franciaimádó nő. Félórákra jártam hozzá és egy kaland volt bejutni hozzá. Én viszont nem szeretek melegváltásra más/mások után gyorsba rámenni a nőre, ezért csak ha a kezdő első kettőbe belefértem, akkor volt műsoron. De a Milf Erika a 13. Ker. Hegedűs Gézán is írt erről az adatlapján. A fehérjenyelő szilikonos Erika. Max. 2-3 perc késés fért bele, és már hívta is azt, akit tájékoztatott még a bejelentkezése alkalmával, hogy lehetséges, ha az első hívó kamu. Persze a lányok többsége ott is tojt erre, azoknak viszont 1-2 hét után kancsó lett, mert így bevált a strigó tempó és tele voltak üres, kiesett órákkal. A hirdetést meg a lakást akkor is rendezni kellett.