Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Akamionos · Újonc (24 hozzászólás) · 2022. július 05. 03:40

De tévedsz!

DarthNihilus · Újonc (11 hozzászólás) · 2022. július 04. 21:09

Én voltam nála! És még vissza is fogok menni hozzá ha megint erre jár!! (Pár hét múlva lesz megint!)

Nekem pont a zsánerem! Már pesten is terveztem meglátogatni! Tény hogy nem vállal sok mindent és nem éppen szabolcsi árakkal dolgozik de a hozzáállása legalábbis velem példaértékű volt! Nagyon kedves és szép is!

iski · Újonc (16 hozzászólás) · 2022. július 04. 20:00

Szerintem Virág(VIP)-ró beszélnek ha nem tévedek. :-) Jó drágák már itt Szabolcsban is az árak. ;-)

mz/x · Újonc (18 hozzászólás) · 2022. július 04. 19:57

Amúgy konkrétan kiről van szó? Nem vágom..

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. július 04. 16:13

Ó jajj, hová tűnt a VIP üdvöskénk? Nem sok virágvasárnapja volt itt nálunk. Csúnyán elszámította magát. 

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2022. július 04. 15:13

Egyetértek. Többek közt ezért sem igyekszem mindenféle VIP-lányokkal bővíteni a kedvenceim listáját. :) 

Törölt felhasználó · 2022. július 04. 12:45

Több órán át!? Még olcsón is megúsztad! Általában az önjelölt "VIP" lányok annyira fémérzékenyek, hogy simán felszorozza az órák számát és máris 6 számjegyű lesz a mutatvány. 

Törölt felhasználó · 2022. július 04. 12:41

Igen, ez nekem is fontos és ha több ilyen nővel is voltál, akkor látni lehet azt is, hogy ez nem pénzfüggő! 

Törölt felhasználó · 2022. július 04. 12:37

A kérdés csak az, hogy mikor! Volt amikor Kelemen Anna is egy 50-es volt, aki egyébként egy nagy nulla az ágyban. 

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2022. július 03. 20:00

Annyiért máshoz megyek, aki igazán profi, és abban minden benne van. Még az is, hogy igazán szerelmesen néz rád, nem csak úgy nyögdécsel, mintha... :) 

cádik · Újonc (54 hozzászólás) · 2022. július 03. 19:11

Kb. két hónapja voltam ( ez volt a harmadik alkalom ) egy hölgynél Debrecenben.Ő szintén ilyen nagy csokrot kért,

Az igazsághoz hozzátartozik 4-5 óra hosszat voltam Vele. Annyiszor és azt kaptam, ahányszor és amit kértem, de mégsem fogott meg annyira, valami mégis hiányzott.....

Törölt felhasználó · 2022. július 02. 10:26

40 csoki? Az nem gyenge! ...lehet inkább a nevemre veszem, vagy az még drágább!?? 😂

Timur · Újonc (15 hozzászólás) · 2022. július 01. 09:33

Akkor nem csak En hivtam egyedul ugy veszem eszre... :D

Törölt felhasználó · 2022. június 30. 16:18

😂 Lassan be kell jegyeztetni az "illetékesekhez" a lovári nyelvet az autós kaland és a természet lágy ölén való örömködés rajongóinál!? 

staffi · Őstag (1126 hozzászólás) · 2022. június 30. 14:32

Javitok "Bettinél Petneházán"

staffi · Őstag (1126 hozzászólás) · 2022. június 30. 14:31

Voltam a Bettinánál "Petneházán" teljesen korrekt a csaj.Vissza megyek még hozzá mert látok benne "fantáziát "  

BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. június 30. 11:27

Jól van ángyom, akkor fele most, fele meg hónap.

Nekem is volt hasonló ilyen ááh, kérdem full leöltözve: te nem öltözöl? Erre ah, most csak francia legyen már mert tegnap vetéltem el s még vérzek (az a dikk duma). Nézek, pumpa felment 1000el, de menteni kellett a menthetőt, mondom jó. Na leobott. Mondom akkor jó, jöhet a második. Erre, hát már mindjárt itt a következő,de tudod mit? Legközelebb majd kapsz plussz egyet, vagy kedvezményesen vállallak. Lefagytam, csak nem akartam balhézni, mert olyan környéken voltam, kocsival, vidéken, családi ház, stb.... szóval olajra léptem. Tanulság: autóval, vidékre, dikóhoz sohasoha. 😶‍🌫️

Törölt felhasználó · 2022. június 30. 07:14

Zorall story volt! 😂👍

staffi · Őstag (1126 hozzászólás) · 2022. június 29. 19:32

Hátttt ,kiaz a csajé???😊😁😃

Törölt felhasználó · 2022. június 29. 15:16

Egyébként ez a tempó is Pesten kezdődött, aminek az előzményét az az eljárás szolgálta, hogy ha egy adott lány vagy többen akár, egy konkrét környéken nem a már helyben jólismert szalonok valamelyikét választotta, tehát nem oda "szerződött", akkor a konkurens szalonok kamubejelentkezés cunamit zúdítottak rá! Ami azt jelentette, hogy délelőtt és délután közötti időpontokban a lehető legtöbb időpontot befoglalták, de ugye nem ment el senki. Így próbálták tönkretenni néhány nap alatt. A csajok erre válaszul kitalálták azt, hogy egy adott időpontra több embert berendeltek és még a telefonban elmondták, hogy miért és itt említették meg, hogy az a befutó, aki hamarabb, vagy pontosabban érkezik. Ez volt ennek a korrekt rendezése, de ez teljesen más volt, mert tudtuk, hogy a kettő vagy három emberből, egy vagy kettő úgysem lesz ott. Itthon viszont úgy vették át ezt a tempót, hogy ezt nem mondta el a telefonbeszélgetés alatt senkinek. És egyébként is, azért volt korrekt ez az ottani csajoktól ezt még az elején közölni, mert akkor még dönthettél, hogy így ezekkel a feltételekkel vállalod vagy sem. Budán a Fehérvári úton és Óbudán a Verőfény utcai kis szalonban így védték ki a virtigli Madame-ok támadásait. ...de ide a mi régiónkba már csak úgy szivárgott ez le, hogy a kedves hirdető csak magát védi le ezzel a szokásjoggal, aki meg úgy járt, annak annyi. 

Téma indítva: 2010.02.25., 17798 hozzászólás összesen