Más fél éve jart itt egy Estella nevű hírdető.... még itt a VL chaten ismertem meg. Ő pl... egy órát Deák plussz Mátyasba adta... birizgalta a fantaziamat de azért tudtam ,hogy átlagtol magasabb a steksz... Meglatogattam... megerkezésemkor amikor pontositottuk a reszleteket mondta ,hogy az ora DeákMátyas kerdem valami extra még van?? Mondja extra nincs ebbe minden benne van... nfvsz, anál, 1 oraba annyit elvezhet a vendég ahanyszor elbir menni ( gondolom ez a gyorstűzelöknek jo)Szolgaltatása amit nyujtott nagyon jo volt, vissza is mentem még két alaklommal ,sajnos három alkalommal jart erre.... ezt csak azért irom le ,hogy most néha lehet sokalljuk egy orára valakinél a dolgokat ,de én amondo vagyok inkább egy jot latogatok meg Dekamatyasert mit két gyengét fél oraba ugyan annyiért ,a két gyenge is annyiba jön ki a végen.... Igaz voltam en is olyan helyen nem is egyszer ,hogy a lepcsőn lefele jövet azon gondolkoztam... miért is nem nyultam magamhoz?! Az is jobb lett volna mint amit most kaptam szolgaltatást a hirdetőtől... de kell a jo es a negativ tapasztalat is ,igy kerek ez a ribizlizés....