Én már új csajokhoz nem is megyek mert nincs róluk semmi infó bizonytalan az ember pedig biztos van közöttük tisztességes is ha nem lennének ezek a lehuzósok biztos mennék ujakhoz is de így maradnak a régi megbízható csajok.
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Janesz2 · Újonc (101 hozzászólás) · 2022. február 03. 12:12
Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2022. február 03. 12:04
Sokkal rosszabb lányok is elkérnek sajnos ennyit! Vagy kevesebbet mond de ott már minden is extra:)
Boj26 · Újonc (59 hozzászólás) · 2022. február 03. 11:54
Fizetés nélkül nem lehetett volna távozni?
Janesz2 · Újonc (101 hozzászólás) · 2022. február 03. 10:49
Pedig előbb vagy utóbb megkapják ha emberére akadnak ami késik az nem múlik.Meg nem kell hozzájuk menni.
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. február 03. 10:09
Komolyan momdom nem értem miért törlik ki azt, hogy Jazminka21,a Hanka19,meg a Tinni csajszik nem ajanlottak?szándékosan akarnak rosszat másoknak? Ugy átvertek füstöltem. Így folytatják mehetnek a dutyiba, rendőségen lenne a helyük.
kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. február 03. 09:56
Hmm, ha jól emlékszem, húzós lesz az barátom! Nem tudom van-e benne annyi jó! De, majd a megtapasztalás megmutatja....
Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. február 02. 20:09
Woow! Tényleg szép!
Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2022. február 02. 19:50
Szoasztok! Csak hogy legyen valami jó is a fórumon! Kimberlyt érdemes meglátogatni tudtommal nyiregyen nem volt még nem tudom mennyire ismeritek! Korrekt szép lány! Én debrecenbe találkoztam vele jól éreztem magam vele:)
Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. február 02. 19:37
Látod ez az! Jópáran voltak már, és rosszul sült el a dolog, de senki sem írta meg. Pedig itt, erről is kellene beszélni.
Boby10 · Újonc (37 hozzászólás) · 2022. február 02. 16:55
Sziasztok. Pindurkáról valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. február 02. 09:00
Bár 1 fokoztaatal jobb azért, mint Jazminka21,meg Hanka19,meg a Tinni csajszik21, na tőlük mentsen meg a jó ég titeket.
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. február 02. 08:57
Nekem is volt szerencsém beleszaladni, egyetértek. Legalja.
Janesz2 · Újonc (101 hozzászólás) · 2022. február 02. 05:56
Ilyen dolgokkal már én is találkoztam régebben ismerős a szitu.
Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. február 01. 16:30
Gyerekek! Melani 19!
Kerülendő.
Jó teste van. Feszes bőr, nagy cicik, gyönyörű punci. Ennyi volt a pozitívum. Anti barátnő feeling. Közben telefon. Ha hamar végzel mehetsz, nem töltöd ki az egy órát. Mellmutatás +3 rózsa. Gumi nélküli francia +3 rózsa. Hátulról nincs móka. Csak ez nem hangzik el a telefonban. A lakásban nagy a kosz. A fürdő egy dzsungelharc. 😂 A dohányfüst beléd ég. Ja és a kutya befigyel.
Tényleg kezdő, de ezt így nem lehet sokáig.
Gondolom le lesz tiltva amit írok, mert nem pozitív, de hátha mégsem.
Pysti · Újonc (171 hozzászólás) · 2022. február 01. 15:30
Szereztem be információt Másoktól nem igazán kell a ki oktatás de írtam is és utánna megkerestek privátban megbeszélgettük a dolgot de itt azoknak nagyrésze nempublikus .
Igaz inkább a rossz lányok nál írtam véleményt.
bifeleség · Újonc (21 hozzászólás) · 2022. február 01. 10:32
még egy fontos dolog, szabadban, autóban, panzióban, valamiféle titkos lakás szerű intézményben nem akarunk randizni- tehát ez nem a " hellyel rendelkező " kategória. Szóló pasik, még TE sem, nem ! Köszi
Ani
bifeleség · Újonc (21 hozzászólás) · 2022. február 01. 10:31
Keresnék hellyel rendelkező valós párt ,párként én is, azaz a pasimmal, valós párokat. ( nő-pasi ) .
ápolt pár vagyunk amit kérünk és adunk ami alapban kell az a diszkréció maximálisan.
Én bi nő vagyok a pasim full hetero.
Mehetek harmadiknak párhoz, mint beszálló, akár mindkét fél örömére, de ebben az esetben is minimum a pasim jelenléte, mint passzív néző:)
Legyen szép a napotok :
Ani
ZéróZénó · Újonc (229 hozzászólás) · 2022. január 31. 18:36
Nincs baj a szolgáltatással félre ne értsd, hisz voltam nála többször (nem tudom megyek e még), de nem akarok MINDENT látni... főleg nem így és ezt... :D :D
ZéróZénó · Újonc (229 hozzászólás) · 2022. január 31. 14:01
Uhh, bakker, azok a képek beleégtek a retinámba... :D bár ne nézem volna meg őket... :( :(
Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2022. január 31. 12:29
Kis idézetgyűjtemény Pysti kollégától:
- Nézegesd még egy darabig aztán szánd rá magad és írj egy beszámolt a kalandról.
- Ezt várjuk tőle is elmegy felderíti a terepet és meg írja
- Itt senkitől , legfeljebb tapasztalatot osztanak meg keress fel lányokat és oszd meg a tapasztalatodat.
- Léci nézd meg és jöhet a beszámoló.
Az utolsóhoz mellékelem az előzményt is:
- Sziasztok.Info kéne a hölgyröl.Privátba ha lehett.A popo miatt érdekkel. (kérdező)
- Beszéld meg vele a talit látogasd meg és várjuk az élménybeszámolót.. (Pysti)
Szóval az előzményeken felbuzdulva, kérlek, szívleld meg ezt a baráti jótanácsot:
Nézegesd még egy darabig, azátán szánd rá magad, és írj egy beszámolót a kalandról! Elmész, felderíted a terepet, és megírod. Keress fel lányokat, és oszd meg a tapasztalatodat! Nézd meg légyszi, és jöhet a beszámoló! Beszéld meg vele a talit, látogasd meg, és várjuk az élménybeszámolót!