Két dolgot tennék hozzá a leírtakhoz!
Egyrészt, amit Newbie-nyh leírt teljesen igaz, mivel jópár éven keresztül személyesen megtapasztaltam, annak idején sok helyen jártam Bp-n, azt se tudtam mi ez a vidékilányka. Aztán a későbbiekben szembesültem a különbségekkel. Ha, csak a szolgáltatás helyének szinvonalát összehasonlítom, ott a belépéstől már szinte ráhangolódsz az "eseményre" a hangulat világítás, mécsesek, a halk zene, a minőségi bútorzat és az egyéb kellékeken keresztül, itt még az is luxusnak számít, ha van zuhany függöny, meleg víz (amit nem, csak úgy ki kell varázsolni a csapból, valahogyan) rendes francia ágy, illatos, friss, új törölköző, stb. Ja, a tévé, az aztán mindenütt mindig be van kapcsolva! Minek? Nem tévét nézni jöttem!!! És igen a spontaneitásról ne is beszéljünk, könyörgöm, azon már túl vagy a telefonálásnál, had maradjon már egy kiss illúzió, egy kis varázslat!
Természetesen volt/van egy-két hölgy itt is aki ezt az atmoszférát meg tudja teremteni, de kevés...
A másik, ha jól tudom statisztikailag az ország egyik legszegényebb megyéjében élünk. Akkor miről is beszélünk. Nem egy kib....t nagy paradoxon ez!
Persze tudom én, hogy ez luxus szolgáltatás, vagyis annak kellene lennie, ha már a virágszálakat is aranyban mérik...