Ezzel nem értek feltétlenül egyet, inkább csak részben...
Szerintem a mindenki által köztudottan jó hirdetőket nem igen lájkolgatják le, a negatív lájkok inkább azokra a hölgyekre jönnek,
akiket nem csak a "megrögzött rajongóik" próbálnak a legszuperebb szol.gáltatónak láttatni... valahol a lájkok arányai igenis megmutatják
a valódi képet, ha egy csaj tényleg jó, biztos ki fog mellette állni valaki vagy valakik... és a konkurencia lelájkolhatja, attól még egy valóban
jó szol.gáltató nem lesz rosszabb, és a vendégköre sem fog csorbulni... persze sok különböző ember van az oldalon... van, aki kiröhög
minden bosszantó kis dolgot, más meg halálosan kiakad mindenen... hirdetők is, nyilván... :) Vannak, akik minden alkalmat próbálnak
megragadni, hogy reklámot kapjanak, mások meg csak nyugisan szeretnének dolgozni... és nem biztos, hogy a fórumon ( vagy a chaten )
"népszerűbb" hirdető az ajánlottabb... :) Ez a fórum is csak olyan, mint a segg.lyuk... :) Véleménye is mindenkinek van, csak nem biztos, hogy
kíváncsi vagy a másikéra is... :) Kit kap fel jobban a szél, ki lesz az éppen ügyeletes "sztár", kinek a szava ér többet, meg a többi... :))) Lájk... :)
Anno meg voltam én is győződve arról, amit te is írsz... ma már nem feltétlenül... inkább csak részben... a legjobb hölgyet is le lehet lájkolni,
de akkor meg azt mondhatná egy középkategóriás is, hogy őt is a konkurencia támadja... :) Érted... aztán azt veszed észre, hogy minél
jobban beleásod magad a fórum "rejtélyeibe", annál inkább nem találod az igazságot... :)) Csak közben hirtelen ellenséget csinál6nak belőled,
akit dícsérni mertél, azt is betámad6ják, akit nem dícsérsz, az meg kikéri, hogy az hogy lehet, hogy őt nem, meg a többi hülyeség... :))
Aztán erre varrjál gombot... hogy olyanok támadhatnak, akik élőben a szemedbe sem mernének nézni... :))) És mindig lesz valaki, akinek nem fog
tetszeni, amit írtál... :) Aki ismeretlenül majd meg fogja mondani, hogy te milyen ember vagy... csak azért, mert véleményed volt valamiről...
Lájkok... ez itt a legkevesebb... amíg az emberek tudatáig nem jut el az, hogy itt már eleve abból kell(ene) kiindulni, hogy minden egyes beszámoló
egy egyéni tapasztalás, és hogy aki neked bejött, az nem biztos, hogy másnak is be fog, és csalódásmentes, stb... csajt kerestek, de mi van, ha pont
te leszel az, akinek valamiért nem jön be a 10 ezer másik kolléga kedvence, istennője, királynője, stb... nos ??? :) Aki beír valakiről, készüljön fel, hogy a
kedvence nem mindenkinek a tetszését fogja elnyerni, és viselje is el, ahogy a hölgy is... :) Persze az egyértelmű lejáratás más, ahol szólni kötelező... :)
De erről megint van véleményem, hogy akinek minden héten más a kedvence, annak mennyire is kell(ene) adni a szavára... :))) Stb... :)
Mert lehet a nőket szeretni... kell is... :) De a különleges, aki nem minden fán terem, az örök... akire emlékezni fogsz majd nagypapa korodban is... :)
Arról ne is beszéljünk, ha fordítunk a szitun, és a reklámozott hölgy csak 10 kolléga kedvence... :) De pont ők érzik azt, hogy itt valakiből istennőt kell
csinálni... :) És a fórum lényege, hogy sokan olvashatják, és biztos lesznek olyanok, akik ezt is elhiszik... :) Utána meg azt mondhatják, hogy ez hogyan
lehetséges, hiszen a fórumban dícsérték a hölgyet... aki a világ legrosszabb szol.gáltatója címért is simán harcba szállhatna, haha... :) Hogy lehet ez ??? :) Nos ???
Azt várni lehet, hogy itt egyszer csak magába száll mindenki, és nem lesz több intrika... de nem lesz olyan... :)
Itt pont ez a lényeg... a 80 éves Dezső bácsi ugyanúgy beírhat, mint az oldalon hirdető bármelyik lány is... akár férfiként... aztán a Dezső bácsi is elmondhatja,
hogy neki a 70 éves ,150 centis és 140 kilós Marcsi néni a kedvence... csak mert... aztán ugyanő leszólhatja a 20 éves bombázót is... csak mert... aztán ezekből
a Béla leszűri, hogy a Marcsi néni a "legjobb" az oldalon, a Jenő meg azt, hogy a Dezső bácsi úgy hüly.e, ahogy van... :)))
Sorry az eszmefuttatásomért... remélem, hogy senki nem fog megharagudni, hogy kissé megbolygattam a jól megszokott ( és kissé uncsi ) fórumozást... :)
De ez vagyok én, ki kedvel, ki utál, de az sosem baj, haha... :) Aki akar, nyugodtan le is lájkolhat, engem az sem zavar, mert úgy gondolom, hogy a mondanivaló
a lényeg, és nem az, hogy kiknek nem tetszik, amit leírtam... :) Vagy amit ti beírtok... kit érdekel, ki lájkol le... el kell engedni ezt is... :)
Szép estét a hölgyeknek és az uraknak is !!! :)