Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
btom · Újonc (44 hozzászólás) · 2021. május 03. 14:39

Igazad van! Igen most már tényleg V.I.P. -nek érzi magát  / szíve joga /,

de legalább akkor ne hitegessen senkit és ne pazarolja mások drága idejét!

Jártam már nála aztán egyszer átvert, azóta nem keresem !

justaGigolo · Újonc (70 hozzászólás) · 2021. május 02. 22:14

Azért nem válaszolnak, mert a keresővel megtalálod az infókat. Minden nap nem lehet leírni. 

bestfriend · Újonc (4 hozzászólás) · 2021. május 02. 13:41

Tisztelt fórumlakók!

Most lesz 9 éve, hogy csatlakoztam az oldalhoz, de eddig nem produkáltam valami sokat az oldal tartalmához. Inkább passzív tagjaként szemezgettem a fórum hozzászólások között némi információt gyüjtve a soron lévő aktuális kiszemeltem hátterének megismeréséhez. Illetve próbáltam némi kapcsolatfelvételt alkalmazni a szolgáltatók irányában, ott ahol lehetséges volt az üzenetküldési lehetőség. Vajmi kevés sikerrel. Azt sajnos nem értem, hogy ha a hölgyek megadják azt a lehetőséget hogy írásban is felvegyék velük a kapcsolatot a leendő üzleti partnerük, akkor miért nem veszik azt a fáradságot, hogy válaszoljanak a megkeresésre? De nem is ez a lényeg.
Ami kiverte nálam a bíztosítékot.
A pénteki napon próbáltam egy kis portyát végrehajtani és kiszemeltem két, a képeik alapján exkluzív szolgáltatót.
Annyit hozzáfüznék, hogy a két hölgy sorrendjét nem esztétikai alapon hoztam meg, hanem logikai alapon. Amy inkább olyan utazó ügynök féle, ki tudja mikor merre jár, mikor lesz hozzá ujra szerencsém. VirágVIP pedig rendszeres hírdető itt a megyei fővárosban.
*** moderálva ***

Virág VIP https://www.videkilany.hu/87677-virag
Hívom... Hosszas csengés után felveszi a dekoratív hölgy és kedves hangon szól:
- Igen tessék!
Nem kell mondanom, megdobbant a szívem! :D
- Szia!
Illendöen bemutatkoztam elmondtam az igényeimet, Ő elmondta a lehetőségeket.
- Időpontért szeretnék érdeklődni.
Izgulva vártam a választ...
14:00-ban sikeresen meg is állapodtunk. Nála is 30 percben egyeztünk meg, mivel sokan vártak az állásinterjúra.
- Beírtalak magamnak, de azért előtte csörgess rám 13:30-kor.
- Rendben. - feleltem, félig örömmámorban úszva.
De korai volt az öröm...
Hívom a kedves szolgáltatót a megbeszélt időben. Kicseng, semmi...
Hívom a szolgáltatás igénybevételének időpontja előtt 5 perccel... Semmi... Fel sem veszi!
Hááát, nem kell senkinek bemutatnom azt az elkeseredést amit akkor éreztem... Egy kicsit becsapva éreztem magam és azon járt az agyam, hogy vajon most én vagyok komolytalan vendég, vagy a szolgáltatók komolytalanok ebben az üzleti szférában?

Na ez szép!
Akkor sem utazom tovább ameddig egy nemes vadat nem kapok a puskacsövem elé!

Szamanta https://www.videkilany.hu/86689-szamanta

Kicseng...
-Szia, Szeretném igénybe venni a szolgáltatásod.
Azonnal tudott fogadni. 30 percben egyeztünk.
A telefonban egy kissé kiérződött a nyelvi kifelyezések használata amit a valóság is alátámasztott.
A lakás, tiszta rendezett, a szolgáltatásnak perfektül megfelel. Másod magával tartózkodik a lakásban, talán egy közeli hölgy hozzátartozója lehet, aki szintén udvariasan bánt velem.
A hölgy egy igazán udvarias, tisztelet tudó értelmes szolgáltató. Kevesett beszéltünk inkább a cselekményre fókuszáltunk ami abba a 30 percbe belefért. A válaszai és kérdései alapján értelmes, kulturált vendégcentrikus teremtés.

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2021. május 02. 12:28

Most ezt komolyan irod?? Kellemetlen telefonba annyit mondani ha azt mondja a hölgy ,hogy nincs natur francia.. annyit kellemetlen mondanod,hogy "köszönöm szépen a beszélgetés tovabbi szép napot." Ennyit kell mondani... az nem kellemetlen ha válall natur franciat elmész a hölgyhöz es ajtonyitáskor szembesülsz vele ,hogy nem is az nyit ajtot akit a képeken láttál.. akkor ott szemelyesen mondani a hölgynek ,hogy elnézest de képek alapjan masra  számitottam es elköszönsz az ajtoba és eljössz.. az nem.kellemetlen? Vagy ha a hölgy mondja az ajtoba ,hogy ne haragudj de nem....  mégse fogadlak... akkor az nem.kellemetlen??! Bátrabbnak kell lenni.... nem szabad kislányoskodni....😉🙂

Rosso · Újonc (5 hozzászólás) · 2021. május 02. 07:16

Üdv mindenkinek! 

Latika-ról tud valaki valami érdemlegeset írni? 

Előre is köszi ;)

Pami0 · Újonc (1 hozzászólás) · 2021. május 01. 11:24

.

Törölt felhasználó · 2021. április 30. 21:25

Sziasztok. Bocsánat a zavarásért.😊 Nem tudom jó helyre írok, de még új vagyok az oldalon. Lenne egy kérdésem. Nagyon megtetszett egy Nyíregyházi lány hírdetése aki Máriapócsi, és szeretnék  vele  eltölteni egy kellemes órát. Jessika- nak hívják a csajszit. Valaki valami infót tudna adni róla?😊 Az sem baj ha privát üzenetben írtok. Köszönöm előre is a válaszokat 

enzo8 · Újonc (11 hozzászólás) · 2021. április 30. 15:06

Sziasztok! 

Regebb ota olvasom a forumot, de eddig nem irtam. LOLA-rol lenne kerdesem, nagyon szep lany, jol nez ki, sokat vallal, egyszer fel is hivtam, de a full-full ora ***moderálva*** eltantoritott...

Valakinek van rola infoja? Forumon nem igazan talaltam semmit... Koszonom!

justaGigolo · Újonc (70 hozzászólás) · 2021. április 29. 20:57

Hagyd... 

Penge 66 · Újonc (14 hozzászólás) · 2021. április 29. 12:13

Sziasztok!

Infót szeretnék kérni két hölgyről!

Zoé 23, Fanni 23 remélem tudok hasznos információt kapni!

Köszönöm

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2021. április 27. 22:19

Szerintem is ugyan az a lány! Képek alapján igéretes! Ha valaki megnézi legyen szíves írja meg:)

DarthNihilus · Újonc (11 hozzászólás) · 2021. április 27. 19:46

Nekem is kedvenc em nyíregyen!!!

Sztem kivett egy kis szabadságot!

Tymo80 · Újonc (69 hozzászólás) · 2021. április 27. 18:07

Így nézegetve azért Michelle 21 képeit, a 6 képem 2 hölgy szerepel.  Akkor már csak az talány ki myít  ajtót. 

murphy0202 · Újonc (1 hozzászólás) · 2021. április 27. 17:14

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! A stadion környékén van olyan lány, akit érdemes felkeresni?! 

Köszönöm aki infót ad!!! Jöhet privatba is.....

ZéróZénó · Újonc (217 hozzászólás) · 2021. április 27. 08:43

A Brigit nem ismerem, de ha ebben a korosztályban keresgélsz akkor a Szonja(32) vagy Ivon (39) részemről mindenképp ajánlott!

sofőr · Újonc (14 hozzászólás) · 2021. április 27. 07:48

Üdv! Dóriról van valakinek infója? Sajnos hetek óta nem hirdet...Nekem kedvencem volt!

Tymo80 · Újonc (69 hozzászólás) · 2021. április 26. 18:32

Üdv mindenkinek.  Holnap Nyíregyházán leszek, kinéztem magamnak Brigi 32 . Esetleg valakinek infó róla?? Jöhet privátba is. Köszönöm 

ZéróZénó · Újonc (217 hozzászólás) · 2021. április 25. 09:10

És gondolom míg te kiléptél az ajtón és kopogott a kövi páciens le is tudott zuhanyozni... Jah, nem biztos... :S :S

Jani2 · Újonc (58 hozzászólás) · 2021. április 24. 21:03

Ezt el is tudtam volna képzelni ha lent nem épp szembe jött volna velem a következő játékos 

Jani2 · Újonc (58 hozzászólás) · 2021. április 24. 09:45

Üdvözletem!

Egy kisebb ideje nem írtam ide, így megosztanék veletek két legutóbbi látogatásomról egy kis tapasztalatot.

Kezdésnek a negatív:

Lilla(20)

Jelenleg nincs fent a hirdetése így nem tudom belinkelni de tegnap jártam nála. Képein hosszú barna hajú lány formás testtel és szép mosollyal hívogat, telefonban kedves és barátságos, tipikusan olyan hirdetés amiről azt gondolnád nem lesz semmi gond. Vasútállomáshoz közeli helyszínre érkezve hívtam de még várnom kellett 10 percet mire felengedett, ajtóban nem ő fogadott hanem egy barátnője akiről szót sem érdemes ejteni de már éreztem itt gondok lesznek, de úgy voltam vele ha már eljöttem akkor ha nem túl vészes a csaj akkor maradok. Találkoztam Lillával, sajnos közel sem olyan szép mint képeken de még épp úgy voltam vele hogy egy alkalmat megér. Ekkor még nem tudtam hogy talán ez volt az eddigi egyik legnagyobb tévedésem lányok terén pedig jó párat meglátogattam már. A szolgáltatás ellenértéke közel sem volt arányos azzal amit nyújtott, érződött a letudás vágy, az unottság, a technika minden téren egy nagy kövér nulla volt és az csak tetőzte a dolgot hogy kb. 10 perc után közli telefonon a következő vendéggel hogy 5 perc és jöhet, holott fél órára mentem hozzá. Röviden és tömören Kerülendő!

Másik mostani de pozitív tapasztalatom volt:

Nelly(32)

https://www.videkilany.hu/85008-nelly

Sajnos hosszú ideje sikertelenül hívtam sosem vette fel, de úgy tűnik eljött az én időm ugyanis végre sikerült elmennem hozzá. Úgy tűnik rendkívül nagy az érdeklődés iránta mert vagy egy negyedórára tudott fogadni vagy csak sokkal később. Egy órát szerettem volna de sajnos nem volt opció hogy estig várjak rá így a "gyere azonnal és fogadlak" lehetőséget választva 10 perc múlva meg is érkeztem a helyszínre. Egy kedves és csinos lány fogadott az ajtóban és mint ahogy a profiljában is fel van tüntetve rendkívül magas is ami nálam plusz pontot ért. Az órát nem néztem mennyi időt töltöttem vele de az biztos hogy nem negyed órát hanem többet. Gyors zuhany után az ágyon ismerkedtünk és egy érzéki francia után bele is csaptunk amiért mentem. Mindenben nagyon ügyes volt, és pozitív élménnyel gazdagodva távoztam tőle. Összegezve, biztos hogy fogok még menni hozzá, részemről Ajánlott!

Téma indítva: 2010.02.25., 17672 hozzászólás összesen